ایمپلنت چقدر طول میکشد؟

سوال بیمار :

سلام من چند ساله دندانم را کشیدم و الان دندان مصنوعی دارم که دندونهای دیگه رو خراب کرده الان میخوام ایمپلنت انجام بدم چند روز طول میکشه و چقدر هزینه دارد متشکرم

پاسخ دکتر سپهریان :

سلام به شما

ببینید به طور معمول گذاشتن پایه ایمپلنت در صورتی که استخوان مشکلی نداشته باشد، یک جلسه طول میکشد. و معمولا بین ۲ تا ۴ ماه زمان برای جوش خوردن پایه ایمپلنت نیاز داریم.

اما در مجموع اینکه چند دندان از دست داده ایم هم میتواند در مدت زمان لازم برای کاشت ایمپلنت دندان تا زمانی که روکش دندان ما آماده میشود موثر باشد. پس بدون تردید برای یک پاسخ جامع به اینکه چه درمانی برای شما لازم است؟ آیا نیاز به پیوند استخوان برای ایمپلنت دارید؟ چند پایه و چند واحد روکش نیاز دارید و امثال این باید شما رو ویزیت کنیم و گرافی های لازم رو بررسی کنیم و سپس برای درمان تصمیم بگیریم.

ارادتمند

تعداد جلسات ایمپلنت دندان چقدر است؟

تعداد جلسات ایمپلنت دندان

برای انجام ایمپلنت دندان، معمولا به ۵ جلسه نیاز است:

  • در جلسه اول، پزشک مشاوره ای را با بیمار دارد و برنامه درمانی را برای ایشان تدوین می کند.
  • در جلسه دوم، جراحی ایمپلنت انجام می شود و پایه ایمپلنت درون لثه استخوانی قرار می گیرد.
  • در جلسه سوم، پس از گذشت زمانی که پایه ایمپلنت چسبیده باشد، هیلینگ ایمپلنت بسته می شود.
  • در جلسه چهارم، با استفاده از قالب گیری، روکش دندان مصنوعی برای ایمپلنت ساخته می ‌شود.
  • در نهایت، در جلسه پنجم، روکش دندان بر روی پایه ایمپلنت نصب می ‌شود.

 البته تعداد جلسات بر اساس تعداد ایمپلنت دندان بسته به شرایط فرد ممکن است متفاوت باشد.

ایمپلنت دندان تک مرحله ‌ای چقدر طول می کشد؟

در روش کاشت ایمپلنت دندان تک مرحله ای، ابتدا یک پایه درون استخوان فک قرار می ‌گیرد و سپس لثه در اطراف آن بخیه می ‌شود. به این ترتیب دیگر نیازی به جراحی دوم برای کنار زدن بافت لثه از روی پایه ایمپلنت نخواهد بود. معمولا پس از ۲ تا ۳ ماه، دندان مصنوعی قالب گیری می شود و بر روی پایه ایمپلنت قرار داده می ‌شود.

ایمپلنت دندان دو مرحله‌ ای چقدر طول می کشد؟

روند ایمپلنت دندان دو مرحله ای، در دو مرحله انجام می شود، اما مراحل و طول زمان هر مرحله ممکن است تفاوت هایی داشته باشد.

در مرحله اول، پایه های ایمپلنت در داخل لثه قرار می گیرند. این عملیات با ایجاد سوراخ های کوچک در لثه انجام می شود و هیچ پایه ای از آن در دهان قابل مشاهده نیست. سپس، بافت لثه بر روی این پایه ها بخیه زده می شود. معمولا بعد از ۲ تا ۳ ماه از این عمل جراحی، پس از بهبود و ترمیم لثه، می توانید به مرحله بعدی بپردازید.

در مرحله دوم، پس از برش لثه، پایه های ایمپلنت برای قرار دادن سر پایه ها آماده می شوند. سپس پس از ۱ تا ۲ هفته وقتی که لثه بهبود می یابد، قالب گیری انجام می شود تا به شکلی دقیق دندان مصنوعی را بسازد.

مدت زمان ایمپلنت دندان فوری چقدر است؟

روش ایمپلنت دندان فوری به این صورت است که پس از قرارگیری ایمپلنت در دندان، تاج دندان در همان جلسه و به صورت همزمان بر روی آن قرار می ‌گیرد. این روش به خصوص برای دندان ‌های جلو (دندان های قابل مشاهده در نمای خارجی دهان) مناسب است، زیرا نیاز نیست بیمار در مدت زمان ۲ تا ۴ ماه برای ترمیم بدون دندان باشد.

هدف استفاده از ایمپلنت دندانی فوری، کاهش مدت زمان درمان نسبت به روش‌ های معمولی ایمپلنت دندان است. معمولا طول درمان ایمپلنت فوری معمولا بین ۲ تا ۴ هفته است. البته قبل از انجام ایمپلنت فوری، شرایط فرد باید توسط متخصص ایمپلنت دندان بررسی شود.

باید توجه داشت که قالب‌ های موقتی که در این روش بر روی ایمپلنت قرار می ‌گیرند، معمولا برای مدتی محدود استفاده می ‌شوند. بعد از گذشت زمان ترمیم، قالب‌ های دائمی ساخته می شوند و بر روی پایه ‌های ایمپلنت قرار می ‌گیرند.

مدت زمان جراحی و کاشت ایمپلنت دندان چقدر است؟

مدت زمان جراحی و کاشت ایمپلنت دندان

مدت زمان لازم برای این جراحی، با توجه به شرایط هر فرد و تعداد دندان ‌ها برای جراحی، ممکن است متفاوت باشد. معمولا، بیشتر جراحی ‌های ایمپلنت دندان، در کمتر از یک ساعت به پایان می ‌رسند، اما اگر فرد دارای شرایط خاصی مانند نیاز به پیوند استخوان یا سینوس لیفت باشد، ممکن است این مدت زمان تا دو ساعت نیز افزایش یابد.

همچنین بخوانید : مراقبت های بعد از جراحی لیفت سینوس

تعداد جلسات و مدت زمان لازم برای قالب گیری ایمپلنت چقدر است؟

قالب ‌گیری ایمپلنت، یکی از مراحل مهم و حیاتی در پروسه درمانی ایمپلنت است که نیاز به تخصص و دقت بالایی دارد. در این مرحله، قالبی از دندان برای ساخت ایمپلنت تهیه می ‌شود. معمولا قالب گیری ایمپلنت در یک جلسه انجام می ‌شود و مدت زمان آن حدود ۱۰ تا ۶۰ دقیقه است. البته، زمان لازم برای قالب ‌گیری به تعداد روکش ‌های ایمپلنت بستگی دارد و با افزایش تعداد روکش ‌ها، زمان لازم برای قالب ‌گیری نیز افزایش می‌ یابد.

مدت زمان کاشت ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو، به علت استحکام و طول عمر بالایی که دارد، بسیار محبوب و پرطرفدار است، اما مدت زمان نصب ایمپلنت دندان جلو چقدر است؟

معمولا مدت زمان لازم برای نصب ایمپلنت دندان جلو، در بازه ۲ تا ۴ ماه قرار دارد. اما برای کاهش این مدت زمان، می‌ توانید از ایمپلنت فوری دندان جلو استفاده کنید. البته، توجه داشته باشید که زمان نصب ایمپلنت دندان در هر ناحیه‌ ای از دهان تفاوتی ندارد.

مدت زمان کاشت ایمپلنت کامل

نمونه کار قبل از پروتز دندان (ایمپلنت دندان) بعد از کاشت ایمپلنت و روکش دندان

انجام ایمپلنت دندانی کامل برای یک فک، معمولا حدود ۴ ماه زمان لازم دارد، اما در صورتی که پیوند استخوان و سینوس لیفت نیز نیاز باشد، این زمان ممکن است افزایش یابد. از آنجایی که هر فرد و شرایط دندانی متفاوتی دارد، زمان مورد نیاز برای انجام ایمپلنت کامل ممکن است متغیر باشد. برای این که بتوانید برنامه درمانی مناسب را دریافت کنید، بهتر است با دندانپزشک متخصص مشورت کنید.

علت طولانی بودن زمان ایمپلنت دندان چیست؟

با ایمپلنت دندان، می ‌توانید دندانی داشته باشید که به ظاهر و عملکرد دندان ‌های طبیعی نزدیک است. با این حال، برای به دست آوردن این نتیجه، صبر و شکیبایی لازم است، زیرا فرآیند ایمپلنت دندان زمان بر است و مراحل مختلفی را شامل می ‌شود. اما، علت اصلی طولانی بودن زمان ایمپلنت دندان، جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک است. این فرآیند معمولا ۲ تا ۴ ماه زمان نیاز دارد.

آیا امکان ایمپلنت دندان در یک جلسه وجود دارد؟

بدون شک امکان کاشت ایمپلنت دندان در یک جلسه وجود دارد. با استفاده از روش کاشت ایمپلنت فوری، می ‌توانید چندین پایه ایمپلنت را در یک جلسه کاشت کنید. این روش، به بیماران این امکان را می ‌دهد که در کمترین زمان ممکن به دندان های ثابت و زیبا دست یابند.

چرا روکش ایمپلنت دیر گذاشته می شود؟

دیر گذاشتن روکش بر روی ایمپلنت ممکن است به دلایل مختلفی صورت بگیرد که عبارتند از:

  • عدم جوش خوردن صحیح: یکی از علت های دیر گذاشتن روکش ایمپلنت، ممکن است عدم جوش خوردن صحیح باشد. زیرا اگر پایه ایمپلنت به فک خوب جوش نخورد، بعد از قرارگیری روکش، ممکن است جدا شود و نیاز به تعویض داشته باشد.
  • دیر تولید شدن روکش توسط لابراتور: ساخت روکش ایمپلنت ممکن است زمان بر باشد و در صورتی که لابراتور تاخیر داشته باشد، نصب روکش نیز به تاخیر خواهد افتاد.
  • تعداد روکش بالا: اگر تعداد روکش بسیار بالا باشد، احتمال دیر گذاشتن روکش نیز افزایش می یابد.

اشتراک گذاری:

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x