سلام به شما

اگر فقط مشکل ارتفاع دندونها بعد از کامپوزیت ونیر باشه، بله میشه کوتاهش کرد. اما اگر بخوایم خیلیی تغییر در کار به وجود بیاریم، باید کامپوزیت هاتون عوض بشه. 

نکته مهم اینه که در پایان کار، کسی که باید با این دندانها لبخند بزنه، شخص شما هستید. پس حتی دندانپزشک شما ، نمیتونه ظاهر دندون رو به شما تحمیل کنه. البته که باید یکسری اصول رعایت بشه. 

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما

بله دوست خوبم. هر واحد کامپوزیت دندان به معنای لمینت کامپوزیتی ( کامپوزیت ونیر ) برای هر دندون هست. اما اصولا جای دندان کشیده شده رو نمیشود با کامپوزیت پر کرد مگر در شرایط خاص که اون هم نیاز به ویزیت حضوری داره. باید میزان فضا بررسی بشه و بعد در این زمینه تصمیم گیری کنیم. به طور معمول و قاعدتا نمیشود جای دندان کشیده شده رو با کامپوزیت دندانی پر کرد.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما

بله عزیزم. قاعدتا سن رویش دندان نیش دایمی همین حدود 12 تا 13 سالگی هست. و با توجه به اینکه دندانتان طی روند رویش طبیعی دندانها خود به خود افتاده، قاعدتا باید جوانه دندان دایمی جایگزین رو هم داشته باشید. اما نکته مهم درباره سن شما این هست که باید در جریان باشید که سن شما بهترین سن برای شروع درمانهای اورتودنسی ثابت هست. اگر نیاز به درمان اورتودنسی دارید، مثلا دندانهای شما جلو وعقب هست و یا کج هست و ... همین الان با ما یا یک مرکزی که از همکاران متخصص اورتودنسی کمک میگیرند تماس بگیرید و وقت مشاوره بکیرید. هر چه دیرتر اقدام کنید، هم احتمال آسیب بیشتر میشود و هم احتمال عدم پاسخدهی به درمان.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما.

نه دوست خوبم‌ . کامپوزیت عامل پوسیدگی نیست ولی اگر پوسیدگی در دندان خودتون شروع بشه، فقط در چکاپ ها توسط دندونپزشکتان دیده میشه. البته تمام اینها به شرطی هست که تمام اصول کار رعایت بشود و درمان صحیح انجام بگیرد.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

یکی از سوالات رایج مطب ما همیشه اینه که لمینت سرامیکی چطور روی دندان میچسبد؟ تلاش میکنیم در این مطلب کوتاه شما رو با مراحل چسباندن لمینت دندان آشنا کنیم.
این که جنس لمینت سرامیکی ما کدام است، فلدسپاتیک و یا ایمکس ( آی پی اس) در مراحل چسباندن لمینیت ها تاثیری ندارد، اما کمی در مرحله پروسس کردن لمینت ها تاثیر دارد که در حوصله این مطلب نمی گنجد.
اما به طور کلی مراحل عبارتند از:

  • مراحلی که بر روی لمینت های ارسالی از لابراتوار انجام میشود:
    • الف. پروسس کردن لمینت ها به کمک اسید هیدروفلوریک
    • ب. استفاده از موادی با عنوان سایلن ‌که باند دو طرفه بین سمان لمینت دندان (چسب لمینت دندان ) و لمینت ایجاد میکند.
  • مراحلی که جهت چسباندن لمینت سرامیکی روی دندان انجام میگیرد شامل:
    • الف. استفاده از اسید فسفریک ۳۷ درصد جهت اچ کردن مینای دندان . ( ایجاد تخلخل در مینای دندان)
    • ب. استفاده از باندینگ دندان بر روی دندان ( ماده ای رزینی برای ایجاد اتصال بین مینای دندان و سمان دندان)
  • مرحله نهایی استفاده از سمان لمینت دندان هست که در واقع سمانی هست رزینی و تنها با کمک نور لایت کیور ( دستگاه تولید نور آبی ) سفت میشود.

تمام تلاشمان این بود که مراحل چسباندن لمینت ها به دندان را با ساده ترین روش توضیح دهیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست نازنینم! اولا شخصا در بسیاری موارد لمینت دندان سرامیکی را به کامپوزیت دندان ترجیح میدهم. چون اولا ماندگاری رنگ بالاتری دارد، زیباتر است، دوام بالاتری دارد، استحکام ساختاری دندان را هم تا حدودی بالاتر میبرد و در نهایت بسیار با لثه ها سازگارتر است و تجمع پلاک دندانی در اطراف لمینت سرامیکی دندان بسیار کمتر است. 

اما اصولا بافتی از دندان که بهرعلت برداشته میشود، اعم از تراش دندان، پوسیدگی دندان و یا شکستن دندان ، علت هرکدام که باشد، قابل بازسازی خودبخود نیست. به همین علت گفته میشود که درمان لمینت سرامیکی دندان ، یک درمان برگشت ناپذیر است.

ارادتمند 

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما

بله . با توجه به عکس ارسالی شما ، احتمال اصلاح وجود دارد ولی باید برای فک پایین ، حتما یک جراحی لثه استتیک هم انجام بگیرد. البته که باید بسیاری از فاکتورهای بررسی خط لبخند و... را در ویزیت حضوری بررسی کنیم.

اما متاسفانه امکان پرداخت هزینه ها در مطب ما به صورت پرداخت اقساطی و ... وجود ندارد. 

اراتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما.

بله می توان کامپوزیت دندان را برداشت . منتها به شرطی که دندان های شما قبل از کامپوزیت، تراش نخورده باشند. و این نکته را هم باید بگوییم که مواد باندینگ دندان به داخل رادهای مینایی شما نفوذ میکنند ، بنابراین انتظار شفافیت سابق را نمیتوانید از دندانهایتان بعد از برداشتن کامپوزیت داشته باشید. 

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما

مطمینا دندانپزشک شما قبل از اینکه برای پلاک متحرک شما قالبگیری کنند، از رضایت شما نسبت به درمان کامپوزیتتان اطمینان حاصل کرده اند. اما بهرحال اگر نسبت به درمانتان احساس عدم رضایت دارید، دندانپزشکتان میتوانند کامپوزیت های شما رو اصلاح کنند ولی احتمال اینکه مجبور به تعویض پلاک اورتودنسی تون باشید ، هست.

ارادتمند 

دکتر بهاره سپهریان 

سلام به شما 

دوست خوبم! بعضی موارد ، کوتاه کردن دندانهای جلو اندیکاسیون دارد. اما به شرطی که ضخامت مینای دندانها به حدی باشد که بتوان بدون وارد کردن آسیب جدی به دندانها و حساس کردن آنها ، دست به این کار زد. بعضا دندانها نیش خیل تیز و یا دندانهای پیشین خیلی بلند را با کمک دیسک و فرز کمی کوتاهتر می کنیم، اما آنچه که مهم است علاوه بر ضخامت مینای دندان، حفظ نسبتهای متعادل دندانی در طراحی لبخند شماست.

ارادتمند 

دکتر بهاره سپهریان

سلام دوست خوبم.

باید از نزدیک شما رو ببینیم. میزان فاصله موجود بین دندان ها ، ضخامت استخوان و خیلی عوامل دیگر هست که تعیین کننده درمان شماست.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛ از نظر من کامپوزیت های شما با توجه به قدمت کارکردشان و کامپوزیت های آن زمان بسیار هم بینظیر کار کرده اند. 

قظعا در حال حاضر با توجه به تغییر رنگ کامپوزیت هایتان باید آنها را عوض کنید.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما

گزارشی که از شرایط دندان هایتان بعد از انجام کامپوزیت دندان میدهید، زیاد ملموس نیست. پیشنهاد میکنم که جهت معاینه کلینیکی به مطب ما تشریف بیاورید تا شرایط رو با هم به بهترین نحو بررسی کنیم و بهترین درمان را برای شما انتخاب کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست عزیز:ونیرها ،اعم از کامپوزیتی و سرامیکی ،به طور کامل روی یک دندان را می پوشانند.در واقع هر واحد دندان،یک واحد ونیر نیاز دارد.امیدوارم که توضیحمان ،ابهام را برای شما برطرف کرده باشد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز :میزان دیده شدن لثه ،در لبخندهای لثه ای ،بسیار نقش تعیین کننده ای در تعیین طرح درمان دارد. گاهی علت دیده شدن لثه ،مربوط به موقعیت و نحوه قرارگیری فک بالا در مجموعه جمجمه است که درمان آن ،کمک گرفتن از جراحان فک و صورت هست.که البته درمان بسیار سنگین و زمان بری هست . گاهی علت دیده شدن لثه ،کوتاه بودن لب بالا هست،که درمان آن ،تزریق بوتاکس هست .

گاهی میزان دیده شدن لثه ها ،تا حدی است که ما می توانیم با کمک جراحی  استتیک لثه و انجام لمینیت سرامیکی یا کامپوزیتی به شما کمک کنیم تا لبخند زیباتری را تجربه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما.

دوست گرامی! در رابطه با اینکه کامپوزیت دندانی شما، قالبی در آمده، اشکال در پروسه باندینگ دندان بوده است. اما در رابطه با یکدست نشدن رنگ دندانها، در مواردی که کامپوزیت دندان بدون تراش انجام میشود، بسیار محتمل هست. در بسیاری مواردی که بیمارانمون تاکید بر یکدستی رنگ کامپوزیت های سفیدشان دارند، مجبور به انجام تراشی مختصر بر دندانهایشان هستیم.

امیدوارم پاسخگو بوده باشیم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما.

دوست عزیز! بدون ویزیت حضوری پاسخ به این سوال شما تقریبا غیر ممکنه... فقط یک نکته مهم که شاید راهگشا باشه اینه که ممکنه بهم ریختگی های مختصر رو بشه با لمینت اصلاح کرد، اما بهم ریختگی های وسیع و ماژور رو خیر....

پیشنهاد میکنم با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ،مراجعه کنید تا با هم بهترین طرح درمان رو برگزینیم.

سلام به شما دوست عزیز

تنها راه تغییر رنگ کامپوزیت ها، تعویض کامپوزیت های دندان با کامپوزیت هایی با رنگ مورد نظر شماهست...

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز:آنچه که شما در فضاهای مجازی دیده اید(snap on smile)هست که مثل یک پروتز متحرک هست و شما می توانید حین رفتن به مهمانی و ...آن را استفاده کنید. در حال حاضر این درمان ،زیاد در ایران رواج نیست ولی هزینه آن اکنون (دی ماه 1396)چیزی معادل ده میلیون تومان یا کمی بیشتر است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز:در حال حاضر (دی ماه 1396)هزینه یک واحد لمینیت سرامیکی (برای هر دندان)معادل 900هزار تومان می باشد.معمولا 8تا10دندان بالا و 8تا 10دندان پایین تحت درمان لمینیت قرار می گیرند. 

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی : لمینت سرامیکی ، تراشی معادل 0/3تا0/5 میلی متر می خواهد و در لمینیت کامپوزیتی به طور روتین تراش دندانی وجود ندارد. مگر گاهی برای اصلاح های کوچک . اما از مزایای لمینیت سرامیکی دندان  می توان به تجمع کمتر پلاک، سلامت بالاتر لثه ها ،رنگ شفاف تر و زنده تر اشاره کرد.اما متاسفانه لمینیت ها ی سرامیکی درمان گرانی هستند .اما مشکلات فکی معمولا با لمینیت دندان اصلاح نمی شوند .و معمولا نیازمند درمان های ترکیبی ارتوسرجری هستند.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز:قاعدتا اگر قرار باشد که خط لبخند خود را به طور کامل با کامپوزیت ونیر ،پوشش دهید،معمولا نیازی به بلیچینگ نیست و می شود رنگ را با کامپوزیت کاور کرد.ضمنا اگر دندانها،به  هم ریختگی غیر عادی نداشته باشند،معمولا کامپوزیت ونیر بدون تراش انجام می پذیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما 

دوست گرامی ؛ توضیحات شما کمک چندانی به تشخیص ما نمی کند. لطفا جهت بررسی وضعیت خط لبخند خود به ما مراجعه کنید، تا با هم بهترین درمان را برای شما در نظر بگیریم. منتظر دیدارتان هستیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست عزیز:متاسفانه انواع لمینیت دندان ، اعم از لمینیت سرامیکی یا لمینیت کامپوزیتی برای شما اندیکاسیون ندارد.حتما باید از درمان های ارتوسرجری(جراحی فک و ارتودنسی)بهره بگیرید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز:عکس ارسالی شما خوب هست،اما نشانگر دندانهای شما در حالت لبخند،Rest position ودر اکلوژن کامل و همچنین حرکات کارگر و غیر کارگر شما نیستند.به همین علت باید شما را از نزدیک ببینیم تا بررسی کنیم تا چه حد با لمینیت کامپوزیتی و یا لمینیت سرامیکی قابلیت بلند کردن برای دندانهای شما وجود دارد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز:تا حدودی میشه انجام داد،تا جاییکه آسیبی به بافت دندان نرسانیم.با این حال خوشحال میشویم از نزدیک شما را ببینیم تا ممکن بودن این ماجرای شما را بررسی کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

اگر قبل از انجام کار ،دندان ها تراش نخورده باشند تا حدودی قابل برداشتن هستند که باید توسط دندانپزشک خودتان انجام شود که بدانند تا چه حد کامپوزیت گذاشته اند و بعد می توانید برای درمان ارتودنسی اقدام کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

بدون معاینه کلینیکی نظر دادن کار دشواری است خوشحال میشیم شما را از نزدیک ببینیم تا با هم برای درمان مناسب تصمیم گیری کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود برشما

دوست عزیز بدون معاینه کلینیکی نمی توانیم نظری ارایه دهیم.بعد از معاینه و تشخیص علت مشکل بوجود آمده باهم درمان مناسبی را انتخاب میکنیم. واینکه چه موادی استفاده می شود بسته به نوع درمان دارد و همه موادی که در مطب ما استفاده میشود از برندهای معتبر بازار دندانپزشکی است.در هر صورت بدون معاینه نمی توانیم طرح درمان و اینکه چه موادی استفاده خواهد شد را انتخاب کنیم.

سپاس از لطف شما

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز: به نظر نمیاد راه درمان مناسبی باشد.به هر حال خوشحال میشویم شما را از نزدیک ببینیم تا راه درمان مناسبی برای شما در نظر بگیریم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز، مطمینا در مورد کیس شما نیاز به معاینه حضوری هست. باید بررسی کنیم میدلاین شما در چه وضعیتی هست؟ آیا کراس بایت دارید یا نه؟ وضعیت ریشه های دندانهایتان به چه شکل هست؟ گاهی با یک قالبگیری تشخیصی و ماک آپ میتوانیم کمکتان کنیم که شما نهایت کار را ببینید. به هر حال منتظر دیدار شما هستیم.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

دوست عزیز 

آنچه که از عکسهای ارسالی شما بر می آید، لمینیت دندان از هر دو نوعش برای شما اندیکاسیون ندارد. با توجه به شرایط لثه های شما و میزان بیرون زدگی دندانها بهیچ عنوان نمیتوان لمینت را به شما پیشنهاد داد.

پیشنهادم مشورت با یک متخصص اورتودنسی هست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز؛ دندان نیش بسیار دندان کلیدی هست. نمیتوان آن را فقط بدلیل بیرون بودن از قوس فکی کشید. 

در حال حاضر هم گمانم بهترین راه اورتودنسی و باز کردن فضا و ایمپلنت دندان مذکور هست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

سپاسگزار از لطف شما . و خوشحالم که مطالب این سایت برای شما مفید فایده بوده است. 

خیر هزینه طراحی لبخند و لمینت کامپوزیت به طور مرسوم جدا از هم نیست. اما هزینه طراحی لبخند در لمینت سرامیکی با توجه به اینکه نیاز به بررسی لابراتواری دارد، جداگانه محسوب میگردد.

معمولا اگر نیاز به جراحی لثه باشد، بسته به نظر جراح، معمولا یک تا دو هفته بعد باید درمان لمینت شما انجام پذیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی ؛ انجام لمنیت دندان خیلی بستگی داره به این که دندانهای شما با محور طولی چه زاویه ای داشته باشند؟ و اینکه کراس بایت داشته باشند یا نه؟ باید از نزدیک ویزیت بشید تا بتونیم بهترین طرح درمان رو براتون ارایه کنیم. علاوه بر موارد بالا موارد زیر نیز در نوع و موفقیت درمان شما موثر است:

  • نوع بهداشت دندان 
  • میزان پرکردگی ها قبلی
  • خط لبخند
  • رنگ مورد نظر شما و رنگ فعلی دندان ها

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

بله دوست عزیز؛ در واقع لمنیت دندان هیچ محدودیتی برای درمانهای دندانی ایجاد نمی کند اعم از ترمیم دندان لمینیت شده و یا عصب کشی دندان مذکور.

دندانی که لمینت میشود فقط سطح بیرونی (سطح لبیال) آن پوشید میشود . بخشی ازدندان که ما جهت دسترسی به عصب دندان به آن احتیاج داریم درست در سطح کامی یا زبانی دندان قرار گرفته که کاملا توسط دندانپزشک قابل دستیابی است. درواقع در این بخش از دندان هیچ ماده ی پوشاننده ای وجود ندارد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز ؛ همانطور که میدانید دو نوع درمان لمینت داریم. لمینت سرامیکی و لمینت کامپوزیتی . در لمینت سرامیکی دندان ها تراش میخورند ولی در لمینت سرامیکی تراش دندان ها حداقل است. اگر دندانهایتان تراش خورده باشند ، لمینت یک درمان برگشت ناپذیر است. در حقیقت باید گفت بعد از برداشتن لمینت ها دندان هایتان ترشا خورده و دیگر شکل اولیه خود را ندارند. ولی خوب  اگر علت پشیمانی شما ، ظاهر لمینت هاست میتوان لمینت ها را عوض کرد. یعنی بعد از برداشت لمینت ها دوباره تلاش میکنیم تا با لمینت سرامیکی یا کامپوزیت ونیر ظاهر زیبایی به دندان های شما بدیم . باید شرایط دندون هاتون رو باهم بررسی کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! هرچند بدون ویزیت حضوری پاسخگویی نه علمی هست و نه قابل اطمینان؛ اما به نظر میرسد، میشود کارهای کوچکی در این زمینه انجام داد. باز هم خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با هم این به بهترین طرح درمان برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز ؛ اول بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. ثانیا یکی از مواردی که کامپوزیت لمینیت اندیکاسیون دارد، همین موردی است که شما میفرمایید. یعنی ترمیم های کامپوزیت قدیمی متعدد که تغییر رنگ پیدا کرده ... البته به شرطی که وسعت ترمیم های قبلی در حدی نباشد که چاره ای جز روکش کردن دندان مورد نظر نباشد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما و سال نو تون مبارک
دوست گرامی؛ در حال حاضر ، فروردین 1396 ، هزینه درمانهای به این شکل هست:
1. کامپوزیت ونیر: 340 هزار تومان
2. لمینیت هر دندان: 800 هزار تومان 
3.ایمپلنت دندان: هر واحد با روکش یک میلیون و هشتصد هزار تومان که البته درمان ایمپلنت ما در آفر ویژه هست.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی؛ تنها راه درمان این لکه های سفید و یا بعضا رنگی روی دندانها استفاده از درمانهای زیبایی و به طور اخص انواع لمینیت دندان، شامل لمینیت کامپوزیتی و یا لمینیت سرامیکی است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی؛ امروزه با کامپوزیت های دندانی قدرتمندی که وارد بازار شده اند، میتوانیم بسیاری از پرکردگی های دندانها را عوض کرد و با مواد رنگ دندان جایگزین کرد. در بسیاری موارد استفاده از پرکردگی های سرامیکی (اینله و انله ) میتواند کمک کننده باشد. و گاهی مجبوریم با روکشهای تمام سرامیک ، این مشکل را برطرف کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

ببینید لمینیت، فی نفسه اگر درست انجام بگیرد، درمان بسیار محافظه کارانه ایست. بنابراین منجربه لقی دندان نمیشود. ممکن است بدلیل عدم استفاده از تکنیک مناسب باندینگ دندان ، خود لمینیت شما لق شده باشد و این حس را برای شما ایجاد کرده باشد. پیشنهاد میکنم به دندانپزشک خود مراجعه کنید ، تا اگر لمینیت شما لق شده مجددا برایتان چسبانده شود...

علت دوم لق شدن دندان میتواند بلند بودن لمینیت شما و برخورد زودرس آن به دندان مقابلتان باشد، به هر حال مطمینا باید مجددا بررسی و معاینه شوید تا مشکلتان برطرف شود...

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

به وضوح فکین شما، فضای کمی برای رویش دندانهایتان دارند. بهمین علت هم دندانهایتان در فضای مربوط به خودشان رویش نمی یابند. اما کشیدن دندانهای عقل از توصیه های اولیه ما برای جلوگیری از کمبود فضاست. اما باعث بهبود شرایط حال حاضر شما نمیشود. توصیه بنده هم اول اورتودنسی و در درجه دوم انجام کامپوزیت ونیر ویا سایر انواع لمینیت است. 

موفق باشید

دکتر سپهریان

سلام به شما 

دوست عزیز؛ در عکسهایی که ارسال کرده اید، شکستگی دندانهاتون قابل تشخیص نیست. و تحلیل لثه فقط در منطقه دندانهای نیش فک پایین تا حدودی به چشم میخورد که علت آن نازک بودن کورتکس باکال این دندانهاست و زیاد کاری نمی توان انجام داد و فقط باید با آموزش روشهای آموزش بهداشت کمک کنیم که تحلیل سنگینی در این منطقه رخ ندهد.

از طرفی در مورد بهم ریختگی دندانهای بالا با شما موافقم. و به نظرم با درمانهای اصلاح خط لبخند مثل کامپوزیت لمینیت ونیر و یا انواع لمینیت سرامیکی میتوانیم برای داشتن یک لبخند زیبا به شما کمک کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

بله دوست عزیز میتوانید لمینیت دندان انجام دهید. یکی از اندیکاسیونهای تجویز لمینت دندان، اصلاح بد رنگی دندانهاست. و این که لمینیت باعث آسیب غیر قابل جبران به دندانهای شما نمیشود. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

هر چند این موضوع خارج از اصول زیباییست. ولی غیر قابل انجام دادن نیست. اما اندازه بلندی دندانها به فرم اکلوژن شما، به رابطه دندانی شما در حالت استراحت و خندیدن و تلفظ یکسری حروف بستگی دارد. باید بررسی شود و سپس اعلام نظر قطعی کنیم. با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما خوشحال میشوم شما را ازنزدیک ببینم و با هم این موضوع را بررسی کنیم..

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز ؛ سوالتان بسیار کلی است. چند دندان نیاز به لمینیت دارد؟ چه نوع لمینیتی میخواهید استفاده کنید؟ شرایط دندانهای شما به چه شکل است؟

ویزیت و مشاوره ما رایگان است. با توجه به این موضوع خوشحال میشوم شما را ازنزدیک ببینم و با هم یک بررسی کلی درباره لمینیتهای شما انجام دهم. برای اطلاع از هزینه هر واحد نیز میتوانید به صفحه ی قیمت لمینت دندان در سایت مراجعه نمایید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود برشما

دوست عزیز، در مورد دندانهای پایین که یکی از دندانهای دایمی شما به دلیلی کشیده شده و یا وجود ندارد. ما میتوانیم به کمک انواع لمینیت (سرامیکی ویا کامپوزیتی ) این مشکل شما را برطرف کنیم.  درمورد فک بالا هم از لحاظ طراحی لبخند به لحاظ من شما نیاز به لمینیت تعداد بیشتری دندان ، تقریبا هشت دندان فک بالا دارید. اما اگر فقط هدفتان بستن فاصله بین دو دندان جلوست ، باز هم هر دو روش لمینیت برای شما کاربردی است. تفاوت در براق تر بودن و زنده تر بودن سرامیک ها ست در عین تراش مختصری که دندان جهت لمینیت سرامیکی لازم دارد با روش محافظه کارانه کامپوزیت ونیر ( لمینیت کامپوزیتی ) که دندان تراش نمی خورد. مهم این است که انجام شدنی است. 

در حال حاضر (آبان 1395) هزینه کامپوزیت ونیر درمطب ما برای هر دندان 350 هزار تومان و هزینه لامینت سرامیکی ips معادل 750 هزار تومان است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز ! معمولا خوردن و آشامیدن خوراکیها و نوشیدنی های رنگی در 24 ساعت اول بعد از انجام کامپوزیت ونیر، توصیه نمی شود ... اما یک هفته بعد از انجام درمان شرایط چندان بحرانی نیست. ضمنا چای سبز هم بعنوان نوشیدنی رنگدانه دار شناخته نمی شود.

پس با خیال راحت چایتان را بنوشید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

شرایط دهان ودندان شما به شدت پیچیده هست. قطعا اگر کار زیبایی بشود برای اصلاح لبخند شما انجام داد، انجام درمانهای دندانی شما نسبت به آنها ارجح هست. در مجموع با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما ، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با هم بهترین درمان را با توجه به اولویت تنظیم کنیم...

ارادتمند 

دکتر سپهریان

دود بر شما

هنر یک دندانپزشک زیبایی خوب همین است که بتواند نزدیکترین رنگ به رنگ دندانتان را برای شما در بیاورد.

مطمینا با تعویض کامپوزیت قبلی میتوان رنگ دلخواه شما را به شما هدیه کرد. به شرطی که قول بدهید که دیگر با دندانهایتان پسته نشکنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

بدون معاینه حضوری تشخیص امری مشکل است. اما با توجه به این که احتمال میدهم شما مشکل لثه داشته باشید، احتمالا راه درمانمان همین اورتودنسی است. باز هم باتوجه به ویزیت و مشاوره رایگانمون ،پیشنهاد میکنم حضوری مراجعه بفرمایید تا بهترین راه حل را به کمک هم بیابیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود برشما

بله ... انواع روشهای طراحی لبخند می توانند به شما کمک کنند که لبخندی زیباتر و شاداب تر داشته باشید. کامپوزیت ونیر و لمینینت سرامیکی از آن دست است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما. 

هزینه هر واحد لمینیت کامپوزیتی در مطب ما بین 300 تا 350 تومان و قیمت لمینت سرامیکی هر دندان بین 750 تا 800 تومان میباشد که این هزینه مربوط به تابستان 1395 میباشد. برای اطلاع دقیق تر از قیمت لمینت دندان به صفحه ی مربوطه مراجعه کرده یا با مطب تماس بگیرید

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما.

اول باید شما رو ببینم. اما راه حل دیگر این است که دندانهای کناری رو برجسته تر کنیم...و در سطح دندانهای جلویی جلو بیاوریم. توصیه نمیکنم ولی شدنی است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! قطعا بهترین و صحیح ترین درمان شما بررسی علت التهاب لثه و تعویض روکش شما با یک روکش دندانی مناسب است. در مجموع درمان لمینیت دندان و کامپوزیت ونیر جهت دندانهای تراش نخورده  مناسب است. پس شما کاندید این درمانها نیستید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست خوبم! حتی اگر به هزینه اورتودنسی هم برای شما مناسب بود ، باز هم چون مشکلتان جدی نیست ، پیشنهادم صد در صد درمانهای زیبایی از جمله کامپوزیت ونیر است. خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون تا بیشتر بتوانم راهنماییتان کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

قدم اول جهت کمک به شما ، آموزش صحیح بهداشت دهان به شماست. جهت انجام درمانهای زیبایی ، مهمترین قدم این است که عالی ترین بهداشت دهان را داشته باشید. سپس باید بررسی شود که در کدام قسمتها دندان شما پوسیده است. و دارای پر کردگی کامپوزیتی است. چراکه لمینت دندان به خوبی به کامپوزیت نمی چسبد. گمان میکنم با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما بهتر است حضوری مراجعه بفرمایید تا با بررسی دقیق کلینیکی دندانهای شما بهترین راه حل را جهت داشتن یک لبخند زیبا به شما ارایه کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

با کمک کامپوزیتهای زیبایی و تکنیک باندینگ ، لبه های لب پر شده را اصلاح می کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز ! آنچه من در تصویر دندانهای شما می بینم ، دندان نیش بالا سمت چپ شما شیری است. باید بررسی کنیم ببینیم دندان جایگزین آن در فک شما چگونه قرار گرفته است؟ از طرفی فاصله بین دندانهای شما به راحتی با انواع لمینیت ( لامینیت کامپوزیتی و یا سرامیکی )قابل درمان است.

ضمن این که به طور کلی در ونیرها ( لمینیت ها) رنگ دندان قابل اصلاح هم هست. اما درباره اورتودنسی زیاد نمیتونم کمکتون کنم ،چون در تخصص من نیست. اما فکر میکنم درصد مشکلاتتون به حدی زیاد نیست که بخواید خودتون رو درگیر درمانهای طولانی مدت اورتودنسی کنید و میتوانیم با درمانهای زیبایی هم بهتون کمک کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

جواب شما در یک کلمه : بله .... night gard شما بلا استفاده خواهد شد. و باید برای نایت گارد جدید برایتان قالبگیری کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود دوست عزیز

دندانهای پایین هم اگر لب پر شوند، میتوان لمینیت کرد یا با کامپوزیت ونیر اصلاح کرد...فقط باید این کار ماهرانه انجام گیرد تا شما دچار مشکل اکلوژنی ( درگیری دندانها با هم) نشوید

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی

متاسفانه درمان لمینت که کلا برای شما منتفی است. چرا که مرتبا لمینت های شما خواهد شکست.

اما معمولا پروتکل درمانی برای شما شامل:

1. استفاده از نایت گارد

2. مشاوره روانپزشکی

3. در صورت کاهش دندان قروچه( روکش کردن دندانهای خلفی و افزایش ارتفاع دندانها)

4. ساخت مجدد نایت گارد با شرایط جدید دندانهای شماست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

من شرایط دندانهای شما را ندیده ام. اما اگر تنها مشکل دندانهای شما ، فاصله بین دندانهایتان باشد، بدون تردید روکش درمان بسیار تهاجمی ای هست و اصلا پیشنهاد نمی کنم که برای بستن فاصله بین دندانهایتان از روکش استفاده کنید.

انواع روشهای درمان زیبایی ( لمینیت و یا کامپوزیت ونیر) بسیار کم تهاجم تر و کم دردسر تر است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

بلیچینگ ، درمان سفید کردن دندانهاست و ربطی به بستن فاصله بین دندانها ندارد.

روکش ، برای بستن فاصله بین دندانها، درمانی تهاجمی است. مقاومت خوبی دارد اما دندان شما در مقادیر بالایی تراش می خورد و کوچکترین پوسیدگی زیر آن قابل پیگیری نیست.

اما انواع لمینیت ( سرامیکی و کامپوزیتی ) در بسیاری موارد میتوانند یاری دهنده شما باشند.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دختر خوبم! بدون معاینه کلینیکی نمیتونم به قطع بگم میتوانیم با ونیر ، دندانهات رو مرتب کنیم یا نه.... اما فقط میتونم بگم که بویژه در موارد دندانهای نا مرتب و بهم ریختگیها با لمینیت تک دندان نمیتوانیم اصلاحی انجام دهیم. خوشحال میشوم از نزدیک شما رو ببینم و با هم بهترین و به صلاح ترین راه درمانی رو انتخاب کنیم.

شاد باشی 

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست خوبم؛ حتما روشهایی هست که به شما کمک کند تا راحت تر در اجتماع ظاهر شوید و راحت تر بخندید. خوشحال میشوم شما را ازنزدیک ببینم تا با هم مشورت کنیم و بهترین راه حل را انتخاب کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی؛ این سوال یکی از رایج ترین سوالات بیماران ماست. اصولا ما درمان ونیر کامپوزیت ( کامپوزیت دندان ) را برای بیمیارانی با rate پوسیدگی پایین انجام میدهیم. افرادی که بهداشت دهانی بالایی دارند. چرا که خود این درمان هم ماندگاریش به میزان مراقبت بیماران ما بستگی دارد.

این که آیا این درمان به مینای دندان آسیب میزند یا نه؟ پاسخ این است که اگر دندان تراش نخورد، به مینای دندان آسیبی نمیرسد. که معمولا همین طور هست. از طرفی اگر این درمان صحیح انجام بگیرد و محلی برای گیر پلاک و ... درست نشود ، بدون تردید عامل ایجاد پوسیدگی نمیتواند ونیر کامپوزیت باشد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی

قطعا این مشکل بزرگی هست. معمولا ما حین انجام درمانهای کامپوزیت دندان ویا انواع درمانهای باندینگ دندان شامل لمینت کامپوزیتی و یا لمینت سرامیکی و یا ترمیم های رنگ دندان، همیشه به کمک ابزارهایی مخصوص، دندانها را از هم جدا میکنیم. و اگر حین درمان به هر دلیلی بین دندانها بسته شود، به کمک بعضی ابزارهای دندانپزشکی آنها را از هم جدا کرده و در بسیاری موارد حتی مجبور به تعویض ترمیم های دندانی قبلی هستیم.

بنابراین در قدم اول ، باید این مشکل را با دندانپزشک زیبایی خود مطرح کنید تا بتوانید به نتیجه مطلوبتان دست یابید.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، همانطور که قبلا هم گفته ام ، تشخیص و طرح درمان برای درمانهای دندانپزشکی هم حتی طرح لبخند نیاز به بررسی های متنوعی دارد من جمله: اکلوژن، وضعیت دندانها، سایز دندانها،  وضعیت فکی شما و ....

با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم تا با هم به بهترین طرح درمان برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام مجدد

خواهش میکنم. اولا باید میزان تغییر رنگ و اکلوژن شما رو از نزدیک ببینم. ولی مطمینا شما رو راضی خواهد کرد.

ثانیا هزینه ونیر کامپوزیت کاملا به نوع درمان انتخابی ما و تعداد دندانهای خط خنده و عوامل بسیار دیگری از این دست بستگی دارد.

امیدوارم از نزدیک ببینمتون و بتونیم با هم شرایط ظاهری لبخند شما رو بهبود ببخشیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

عزیزم ! عکستون رو دیدم ولی عکس به طور کلی نمیتواند گویای نوع درمان و درمان انتخابی ما برای شما باشد. باید سایز دندانهای شما، اکلوژن شما، سایز چهره شما، میدلاین و بسیاری موارد دیگر از نزدیک بررسی شود. واقعا دوست دارم کمکتان کنم. خوشحال میشوم با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ، شما را از نزدیک ببینم تا بتوانیم با هم فکری به حال لبخند شما کنیم.

موفق باشید

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ! اولا؛ این که دندان وسیله خوبی برای شکستن پسته نیست!

در ثانی؛ این بار شانس آورده ایدو دندانتان با درمان زیبایی و کامپوزیت ونیر قابل بازساز ی است اما در بسیاری موارد بویژه در دندانهای عصب کشی شده شکاندن قند یا پسته با دندان باعث ترک عمودی در ریشه شده و منجر به کشیدن دندان می شود. 

هزینه درمان این دندان شما ، حدود 300 تا 350 هزار تومان میشود. در این درمان تبحر و نوع مواد برای طبیعی جلوه کردن دندان شما حرف اول را میزند.

شاد باشید

دکتر سپهریان

سلام بر شما

به هر حال میشود با بی حسی کامپوزیتها(چسب ) روی دندانهای شما را برداشت . هر چند اینکار چند جلسه زمان میبرد ولی با توجه به اینکه دندانهایتان حساس شده ، بعد از برداشتن چسبها احتمال آزرده شدن شما بدلیل حساسیت دندانهایتان بسیار بالاست.

بهر حال بدون معاینه حضوری ، نمیتوانم بیش از این کمکی کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست عزیز

یکی از مزایای کارهای زیبایی اعم از لمینیت ، لومینیرز و کامپوزیت ونیر ،این است که میتواند لبخند زیبایی را به شما هدیه کند. اما واقعا بدون معاینه حضوری نمیتوانم به شما برای رسیدن به آرزویتان بیشتر از این کمک کنم. خوشحال می شوم شما را از نزدیک ببینم تا برای شما به یک طرح درمان جامع برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام.

اگر منظورتان پر کردن فاصله بین دندانهاست، بله.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز! واقعا متاسفم که دچار مشکل شده اید. اما بدون معاینه ، راهنماییتان دشوار است. اما حدس میزنم که کمی تراش دندانهایتان زیاد بوده و این امر باعث درد و آزار شما شده. به هر حال به دندانپزشکتان مراجعه کنید و مشکلاتتون رو مطرح کنید. حتما راه حل مناسبی ارایه خواهد کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

اگر 11 سال پسر شماکامل است. بعد از رویش دندانهای نیش دایمی اورتودنسی انجام میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود سونیای عزیز

عزیزم! کشیدن دندان کودکان بدون بررسی وجود یا عدم وجود دندان دایمی زیر آنها جنایت است. به احتمال خیلی بالا دندانی که میفرمایید دایمی است و باید پیگیر درمان آن شوید. خوشحال میشوم از نزدیک شما را ببینم و با هم به یک طرح درمان جامع برای فرزندتان برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

قطعا عکس قبل و بعد از همه بیماران گرفته میشود. اما انتشار آن با اجازه خود بیمارانمان انجام میگیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست خوبم! آنچه که با عنوان قالب دکوری از آن یاد کردید، درمان دندانپزشکی است با عنوان لومینیرز. که باید توسط دندانپزشک شما قالبگیری از دندانهایتان انجام بگیرد و بعد این قالب ، متناسب با فک و دندانهای شما ساخته شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست خوبم

عزیزم! اولا که به تبلیغات توجه نکن... اصولا روکش ایمپلنت به زیبایی روکش های معمولی نمیشود به خصوص در مورد دندانی که از اول نبوده. اما به هر حال اینکه چه راه حلی برای بر طرف کردن مشکل شما داریم را باید با بررسی کلینیکی و حضوری بگویم. خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و راه حل را با هم پیدا کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما و عذرخواهی فراوان بابت تاخیر در پاسخگویی

دوست گرامی، این موضوع تا حد زیادی به اکلوژن شما هم بستگی دارد. اما ما به صورت روتین به بیمارانمان توصیه میکنیم که گاز زدن بعد از ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی ممنوع. چرا که به هر حال هر کدام از این درمانها با رزین به دندان شما چسبیده و به خصوص نیروهای کششی که به ای رزین وارد میشود ، میتواند در طولانی مدت باعث ترک در رزین و به مرور شکستن آن شود. البته این مشکل لاینحل نیست و ما میتوانیم مجددا کامپوزیت دندان شما را ترمیم کرده و یا لمینیت شما را تجدید کنیم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

زینب عزیز! شما هم میتوانید ازلمینت سرامیکی و هم از کامپوزیت ونیر برای بستن فاصله بین دندانها خود استفاده کنید. انتخاب درمان دقیق با توجه به نظر شما و دندانپزشکتان انجام میگیرد.

ارادتمند

ذکتر سپهریان

درود بر شما

سوال شما بدون تردید سوال بسیاری از مراجعین ماست. پس سعی میکنم تا حد امکان واضح و بسیط آن را توضیح دهم.

بلیچینگ دندان یا لمینیت دندان؟ کدامیک کمتر به دندانها آسیب می رساند؟

در واقع بلیچینگ دندانها ، در مجموع هیچ اسیب جدی به دندانها وارد نمیکند. همانطور که در مقاله بلیچینگ هم گفتیم؛ فقط اکسیژن آزاد شده از پر اکسید هیدروژن با رنگدانه های لا به لای هرمهای مینایی ترکیب شده و آنها را اکسید میکند. همچنین به مرور زمان با استفاده از بلیچینگ home ، این ماده به لایه های زیرین مینا نفوذ کرده و رنگدانه های موجود در آن را هم اکسید میکند.اما میزان سفید شدن دندان در بلیچینگ، به هیچ عنوان معلوم نیست. در بعضی افراد بیشتر و در بعضی کمتر است. فقط بلیچینگ باعث میشود دندان کمی دهیدراته میشود که آن هم ظرف دو هفته بر میگردد. ضمنا بلیچینگ به هیچ عنوان بر پر کردگیهای قدیمی و یا روکشهای شما تاثیر نمیگذارد.تا حدودی هم احتمال برگشت دارد.

اما لامینیت؛ این درمان کمی تهاجمی تر است. به همین علت باید بافت مینای دندان در حد دهم میلیمتر ( گاهی کمتر و گاهی بیشتر) تراش بخورد.سپس از دندان شما قالبگیری میشود. رنگ دندان با نظر شما انتخاب میشود و سپس لابراتوار ما کار را میسازد و ما آن را روی دندان شما میچسبانیم. روشی پر هزینه اما با کمترین تغییر رنگ. تنها احتمال شکست آن این است که لامینیت شما بیفتد و مجبور شویم دوباره برای شما لامینیت سرامیکی جدید بسازیم.

کامپوزیت ونیر؛ شایعترین درمان امروز در ایران و غالب کشورهای دنیا.رنگ کامپوزیت را با توجه به نظر شما انتخاب میکنیم و آن را روی دندان شما فرم میدهیم. پس با این حساب کم ضررترین درمانها به ترتیب بلیچینگ دندان، کامپوزیت ونیر، و در نهایت پرسلن لامینیت هست.

شادو پیروز باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست نازنینم

متاسفانه به قدری گرفتارم که منجر به تاخیر زیاد در پاسخگویی به شما و بسیاری دیگر از دوستان شده. ضمن پوزش از تاخیر باید بگویم که عکسی که فرستادید بهیچ عنوان گویا نیست . ضمن اینکه به واقع بررسی کلینیکی از نزدیک کلا زوایای بهتر یاز طرح درمان برای یک لبخند زیبا را به ما نشان میدهد. آنچه که از عکس شما بر می آید، با یک ونیر کامپوزیت با رنگ سفید میتوان نظرتان را تامین کرد. اما بهر حال خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون و با هم به یک طرح درمان جامع برسیم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

سوال بسیار خوب و به جایی است. نه عزیزم، روکش را نمیتوان ونیر یا لمینت کرد. چرا که بیس انواع ونیر و لامینیت این است که به بافت مینای دندان بچسبند. شخصا ، معمولا ابتدا ونیر یا لامینیت دندان بیمارم را انجام میدهم و سپس روکش دندان را عوض میکنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز؛ تنظیم میدلاین با لمینیت تقریبا امکان پذیر نیست. مگر در موارد خاص. خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و در صورت امکان انجام کار ،هزینه ها را با مطب هماهنگ میکنیم. و در غیر این صورت ، حتما شما را به یک متخصص اورتودنسی خوب معرفی خواهم کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز! این موضوع کاملا به کار لابراتوار بر میگردد. معمولا یک هفته تا 10 روز زمان برای آماده سازی یک واحد لمینت دندان لازم است. همانطور که میدانید ابتدا وضعیت دندان هایتان را بررسی کرده و در صورت نیاز تراش کمی برای لمینت سرامیکی میدهیم. بعد قالب گیری کرده و به لابراتوار میفرستیم. بعد از تحویل کار توسط لابراتوار در یک جلسه کار رو به شما تحویل میدهیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود فراوان

دوست خوبم! تنفس دهانی هنوز به صورت قطعی عامل اختلال رشد فک شناخته نشده و هنوز ثابت نشده که تنفس دهانی منجر به اختلال رشد فکی میشود یا مشکل فکی است که باعث تنفس دهانی میشود. ضمنا معمولا افرادی که تنفس دهانی دارند صورتهای بلندی دارند و آن هم بدلیل رشد فک پایین و چرخش آن به عقب است. ولی به هر حال ترجیح میدهم که در این زمینه با متخصص اورتودنسی خود مشورت کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

لطفا جهت دریافت هزینه ها با مطب تماس بگیرید یا به صفحه ی قیمت لمینت دندان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما ندای عزیز

بانو! مطمینا یک متخصص اورتودنسی بیشترین راهنمایی را در این زمینه میتواند انجام دهد.  اما حدودا 1 سال تا 1.5 سال دوره درمانی اورتودنسی شماست و با توجه به سن شما وبدون معاینه کلینیکی به نظر میرسد که اورتودنسی شما باید بصورت ثابت انجام بگیرد و اورتودنسی متحرک پاسخگو نخواهد بود. 

البته با کمک انواع لمینیت هم میتوان فواصل دندانی را بست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی ،اگر دندانهای سالم بیرون زده دارید ، بهترین راه ارتودنسی است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ! ونیر شما ظاهر بسیار خوبی دارد . در مجموع اگر درمان ونیر درست و طبق اصول انجام بگیرد ، کوچکترین ضرری برای دندانها ندارد.اما برداشتن ونیر کامپوزیت دندان مکانپذیر هست ولی دندانهای زیرین شما به شفافیت قبل نخواهد بود.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام

معمولا جهت انجام کامپوزیت ونیر تراش صورت نمیگیرد ولی به هر حال قاعدتا با پوشیده شدن دندان با کامپوزیت ( کامپوزیت دندان )، حساسیت دندان شما برطرف میگردد.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

من متوجه نشدم که برای زیبایی دندانهای شما دقیقا چه کاری انجام گرفته است؟ اآیا تراش جهت روکش انجام گرفته یا لامینت؟ تراش لامینت معمولا بسیار سطحی است و ممکن است یک حساسیت دندانی زودگذر ایجاد کند ولی اگر تراش جهت روکش باشد و دندان زنده باشد احتمال حساسیت زیاد و حتی دردهای ناشی از التهاب عصب دندان وجود دارد. که نیاز به عصب کشی و درمانهای جدی دارد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، در مورد شما توصیه میکنم حتما از این درمان بهره بگیرید. اما در مورد مقاومت درمان کامپوزیت ونیر باید بگویم که درمانهای زیبایی در مجموع نیاز به مراقبت های ویژه دارند اما مزیت درمانهای کامپوزیتی این است که اگر ترمیم به هر علتی بشکند یا لب پر شود ، قابلیت ترمیم مجدد دارد. 

به نظر من یک دندانپزشک متبحر در این زمینه را انتخاب کنید و نسبت به درمان خود اقدام کنید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، ابتدا باید منشا این لکه های زرد مشخص شود تا بتوان درمان مناسب برای از بین بردن آنها را ارایه کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

آنچه که مسلم است برای یک جوان 30 ساله داشتن چنین ظاهری بسیار ناراحت کننده است. چه بسا در بسیاری فعالیتهای اجتماعی شما را محدود کند.

اولین راه برای تشخیص و طرح درمان داشتن یک رادیوگرافی خوب از دندان شماست. سپس برداشتن ترمیمهای قدیمی و پوسیدگیهای زیر آنها و بعد تصمیم گیری جهت نحوه ترمیم دندانها. به احتمال قوی حداقل یکی از دندانهای شما باید روکش شود. و بعد درباره طرح درمانهای دیگر مثل لامینت سرامیکی در صورت امکان و در غیر این صورت کامپوزیتی دندانها اقدام کنیم تا لبخندی زیبا بیافرینیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

هیچ محدودیت سنی برای انجام روکش سرامیکی و لمینت دندان وجود ندارد. معمولا از ۱۹ سال به بالا قابلیت انجام کلیه درمانهای زیبایی وجود دارد. پیشنهاد میکنم حتما مطلب ما در مورد روکش های سرامیکی و کامپوزیتی رو مطالعه کنید. در حقیقت محدودیت این نوع درمان ها بر میگردد به موارد زیر

  • وضعیت بر هم آیی دندان ها
  • خط لبخند
  • وضعیت بهداشت لثه ها
  • وضعیت پر کردگی های قبلی

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

متاسفانه درمان اورتودنسی در مطب ما انجام نمی پذیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

 سلام دوست خوبم. لطفا به مقاله طراحی لبخند مراجعه بفرمایید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

عزیزم !با توجه به عکسی که فرستاده اید, گمان نمیکنم اصلاح طرح لبخند شما با لامینت دور از ذهن باشد.

اما برای ارایه نظر قطعی تر, ترجیح میدهم شما را از نزدیک ملاقات کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم; ترجیح میدهم تا از نزدیک ببینمتان و بعد اظهار نظر کنم. ولی با یک دید کلی بله , با لامینت تصحیح شکل دندانها هم امکانپذیر است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

بدون معاینه پاسخگویی به سوال شما بسیار سخت است.باید عکس تکی دندانهای شما جهت نیاز به درمان مجدد ریشه، یا بلیچینگ داخل ریشه را بررسی کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم
عزیزم ! اگر دندانهای قدامی ( جلویی ) دخترتان شیری است ،که طبعا دندانهای شیری کوچکند. اما اگر دایمی هستند، که در حال حاضر نمیتوان کاری کرد، باید بگذاریم تا سن تکامل استخوانی اش به پایان برسد و سپس اقدام به درمانهای زیبایی کنیم. در مورد لثه هم همینطور. اگر بعد از رویش دندانهای دایمی باز هم مشکل دیده شدن لثه حین خندیدن وجود داشته باشد ، بهتر است با یک متخصص ارتودنسی مشاوره کنیم.
ارادتمند
دکتر سپهریان

درود بر شما بانو!

عزیزم، متاسفانه بجز اورتوسرجری (ارتودنسی همراه با جراحی) راه دیگری برای درمان شرایط موجود شما وجود ندارد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست عزیز

با توجه به شرایط دندانی شما باید بگویم که متاسفانه فلوروزیس دندانی شما از نوع پیشرفته است . و همین باعث شده که این موضوع شما را به فکر درمانهای زیبایی بیندازد. توضیح کوتاهی از باب چگونگی ایجاد فلیوروزیس دندانی بدهم و آن اینکه ؛فلوروزیس دندانی بر اثر مصرف بیشتر از حد فلوراید در سن زیر ۸ سال ( سنی که اکثر جوانه های دندانهای دایمی شکل میگیرند) ایجاد میشود . در واقع به نوعی ساختار مینای دندان فرد به هم میریزد و بد شکلی ساختاری مینای دندان ، به شکل فلوروزیس خود را نمایان میکند.

و اما درمان از درمانهای سایشی تا ونیر کردن و لمینت دندان متنوع است، اما برای بررسی بهتر و توضیحات کافی خوشحال میشوم از نزدیک ملاقاتتان کنم..

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما بانو !

عزیزم، هر چند واقعا دلم میخواست میتونستم با توجه به عکستون بهتون طرح درمان بدم، ولی متاسفانه بدون معاینه کلینیکی ،واقعا نمیتونم درست راهنماییتون کنم. با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ، خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون و در صورت امکان راهنمایتان باشم. 

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیزم

بانو ! سوال اینجاست که اگر قرار بود دندانهایتان پهن شود ،چرا اورتودنسی کرده اید ؟!

و اما اینکه پهن کردن دندانها به چه شیوه ای انجام میشود ،مهم است. اگر از راههایی که کمترین آسیب را به دندان شما میزند انجام شود، در طولانی مدت آسیبی وارد نمیکند، اما اگر بنا بر روکش کردن دندانهای شماست، توصیه میکنم این کار را انجام ندهید. چرا که تراش لازم جهت روکش در دراز مدت ، باعث تخریب دندانهای شما میشود.

امیدوارم پاسخگوی شما بوده باشم و در غیر این صورت خوشحال میشوم که بتوانم نقاط مبهم را روشن کنم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام بر شما.

من عکسی که از دندان هاینتان فرستاده بودین رو بررسی کردم. به نظرم ، قابلیت لمینت دندانهای شما وجود دارد. ولی بررسی کلینیکی بسیار کمک کننده هست. خوشحال میشوم شما رو از نزدیک و یک بررسی کلینیکی دقیق از موارد زیر رو داشته باشم:

  • وضعیت اوکلوژن دندان ها
  • خط لبخند شما
  • وضعیت لب ها در حالت استراحت و حالت خنده
  • وضعیت لبه ی دندون ها نسبت به لب
  • وضعیت لثه ها از نظر سلامتی لثه
  • leveling لثه ها
  • موقعیت قرار گرفتن لثه ها در هنگام لبخند
  • پر کردگی های قبلی
  • وضعیت دندان ها از لحاظ اینکه عصب کشی شده بوده اند یا نه
  • وضعیت استخوان نسبت به لبه ی ترمیم ها

میتواند در انتخاب روش درمان و تصمیم گیری مناسب موثر باشد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی ، معاینه حضوری شما بسیار کمک کننده خواهد بود. اما در صورت امکان یک عکس تمام رخ و نیم رخ از خودتان در حالی که دندانهای عقب روی هم قرار گرفته نیز برایم بفرستید تا بیشتر بتوانم یاریتان کنم

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام 

ممنون از لطف شما. قاعدتا مشکل شما با لمینیت دندان برطرف میشود. ولی باید اکلوژن ( بر هم آیی ) دندانهات رو از نزدیک چک کنم. هزینه لامینت سرامیکی در حال حاضر بعد از تخفیف در مطب ما یک میلیون و دویست هزار تومان و هزینه لمینت کامپوزیتی در حدود ۶۰۰ هزار تومان هست. با توجه به ویزیت رایگان ما خوشحال میشم از نزدیک شما رو ببینم.

ما باید موارد زیر ر و با هم بررسی کنیم:

  • وضعیت خط لبخند شما
  • وضعیت لثه ها و بهداشت آنها
  • پرشدگی دندان ها
  • تعداد دندان های مورد نیاز برای طراحی لبخند مناسب

ارادتمند دکتر سپهریان

درود بر شما.

دوست گرامی، سوالات شما بسیار کلی است اما مطمینا بررسی چنین مورد پیچیده ای نیاز به معاینه کلینیکی و بررسیهای رادیوگرافیک دارد.باید ببینیم که چه نوع لمینیتی برای شما مناسب است؟! از طرفی اوضاع ریشه بررسی شود و ببینیم آیا قابل نگهداری با روکش دندان برای زیبایی هست یا نه؟ ! و طراحی لبخند هر فرد منحصر به خود اوست. بنابر این هزینه طراحی لبخند را نمیتوان به صورت کلی داد.  پیشنهاد میکنم با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ، با مطب تماس گرفته و برای مشاوره حضوری تعیین وقت نمایید. در ضمن قیمت لمینت هر دندان در مطب ما را میتوانید در صفحه ی مربوطه مشاهده نمایید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیز.

خوشحال میشوم اگر شما را از نزدیک ببینم. اما گمان نمیکنم ۴ میلیمتر فاصله ای باشد که نتوان با لمینت دندان ، طرح لبخندی زیبا را برای شما رقم زد. ولی برای هر درمانی شرایطی لازم است که به طور معمول با معاینه کلینیکی راحت تر میتوانم شما را راهنمایی کنم. ولی پیشنهاد میکنم سری به گالری تصاویر این سایت بزنید . 

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی ، باید بررسی کنیم که علت بد رنگی دندان چیست !! گاهی بد رنگی دندانی ناشی از رنگدانه هایی است که بر اثر بعضی عوامل خارجی مثل خوردن یا نوشیدن خوراکیها و یا نوشیدنیهای رنگی ایجاد میشود. که معمولا با یک برساژ و پالیشینگ کامل دندانها این انواع بد رنگی برطرف میشوند. ممکن است دندان قبلا درمان ریشه شده باشد که معمولا دندانهای اندو شده ( عصب کشی شده ) بعد از مدتی تغییر رنگ میدهند که درمان این دست دندانها نیز بلیچینگ داخل ریشه است. گاهی بد رنگی ناشی از ترمیمهای قدیمی دندان است که با تعویض پر کردگیهای قدیمی ، معمولا مشکل برطرف میشود. اما اگر بد رنگی در ذات دندان باشد ، گاهی با بلیچینگ ( سفید کردن دندان ) مشکل بر طرف میشود ، که این بستگی به تشخیص دندانپزشک شما دارد و در بعضی موارد باید از لمینتهای سرامیکی یا کامپوزیتی استفاده کرد. 

اما ناهماهنگی دندانها نیز بسته به نظر دندانپزشک شما و با مشورت شما میتواند از درمانهای ارتودنسی تا درمانهای زیبایی ( لمینت دندان) متفاوت باشد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم.

عزیزم ، متاسفانه بدلیل شرایط اکلوژنی ( بر هم آیی ) دندانهای شما ، انجام لمینت کامپوزیتی برای شما مقدور نیست مگر اینکه دندان ۲ چپ بالای شما عصب کشی شده و با روکش دوباره شکل دهی شود، سپس بقیه دندانها لمینت شوند ،چه سرامیکی و چه کامپوزیتی. که شخصا لامینت کامپوزیتی را ترجیح میدهم. امروزه کامپوزیتهای زیبایی بسیاری در مارکت دندانپزشکی وجود دارد که هر کدام برای دندانهای گوناگون با رنگهای مختلف و با توجه به شرایط کلینیکی بیمار و بررسی رنگ دندانهای خود فرد مورد استفاده قرار میگیرند.

اما در مجموع با توجه به اینکه شما دندانهای خوبی دارید و پوسیدگی ندارید ( carries free) هستید ، پیشنهاد میکنم درمان اورتودنسی را پیش بگیرید. امیدوارم پاسخ جامعی داده باشم.

عزیزم ، روکش دندان هم یک راه درمان است و در بعضی موارد ،تنهاراه . اما تا از نزدیک میزان تراش دندانهای شما رو نبینم  ، نمیتواتم قاطعانه در مورد شما از آن بعنوان درمان دندانهای شما یاد کنم. شاید هنوز بتوان از لامینت سرامیکی نیز استفاده کرد ، اما اگر تصمیم به روکش کردن گرفتی، حتما از روکشهای سرامیکی استفاده کن.

موفق باشی 

سلام. دوست خوبم ! تراش دندان جهت کامپوزیت ونیر در بسیاری از موارد میتواند باعث درد شود اما اگر این درد آزاردهنده است ، معمولا راهی نمیماند جز درمان ریشه ( عصب کشی ) دندان مورد نظر. شخصا جهت انجام کامپوزیت ونیر زیبایی دندان را تراش نمیدهم و اگر به سمت تراش دندان بروم ،در حد مینا و جهت انجام لامینت چینی  این کار را انجام میدهم. اما این که در حال حاضر چه درمانی برای شما مناسب است، منوط میشود به معاینه شما . یعنی از نزدیک شرایط موجود را بررسی کنیم و سپس طرح درمانی متناسب با شرایط موجود را به شما پیشنهاد کنیم.

سلام. اصولا ،چه روکشهایی که شامل چینی متصل به فلز هستند چه روکشهای زیرکونیومی،یک بخش مرکزی دارند که ما در اصطلاح به آن فریم میگوییم. در واقع این فریم جهت استحکام بخشیدن به روکش طراحی شده که در روکشهای چینی متصل به فلز ، همان بخش فلزی و در روکشهای زیرکونیا ،همین بخش زیرکونیومی است. در واقع روی این بخش زیرکونیومی که در مرکز روکش قرار میگیرد سرامیک ( چینی) فرم داده میشود و آن چیزی که رنگ روکش شما را باعث میشود ، همین بخش سرامیکی است. آن چیزی که در لابراتوارها با عنوان رنگ کردن زیرکونیوم عنوان میشود، بخشی از همین مراحل چینی گذاشتن ،روی فریم زیرکونیاست. چرا که رنگ فریم زیرکونیا سفید خاکستری و مات ( اپک) است.برای بر طرف کردن این حالت و ایجاد یک نمای زنده و شفاف در این دست روکشها، قبل از گذاشتن پودر سرامیک مربوط به رنگ دندان، یک لایه تقریبا صورتی روی فریم زیرکونیومی گذاشته میشود که به این عمل در لابراتوارها اصطلاحا رنگ کردن زیرکونیا گفته میشود و ربطی به انتخاب رنگ دندان شما ندارد.

سلام. سوال خوبی است.روکشهای چینی متصل به فلز ، روکشهای خوبی است.اما ایراد عمده آنها این است که در بعضی افراد لثه اطراف روکش را سیاه میکند و گاهی به علت تحلیل لثه و... لبه های روکش به صورت نمای فلزی دیده میشود. گاهی این انواع روکش را با لبه های خاص درست میکنند ( shoulder porcelain) که نمای فلزی لبه ها دیده نشود ولی با امکانات فعلی لابراتواری زیاد توصیه نمیشود. چرا که دانش بالا و تکنیکهای دقیقی را چه از جانب دندانپزشک و چه از جانب لابراتوار میطلبد. اما در مورد سوال دوم باید بگویم آن چیزی که امروز در بازار ایران با عنوان روکشهای زیرکونیومی مطرح است ، همین انواع روکش زیرکونیومی با پوشش چینی است. بلاکهای زیرکونیومی تراش داده شده به صورت دندان،هنوز در مراحل تحقیقاتی است و در مقالات چندان اشاره ای به آنها نشده است. امیدوارم پاسخ دقیقی داده باشم، در غیر این صورت خوشحال میشوم نکات مبهم را بدانم و آنها را به تفصیل توضیح دهم.

درود بر شما دوست عزیز.. معمولاعلت حرکت دندانها مربوط به استخوان اطراف دندان است که به علل گوناگون ممکن است از دست رفته باشد. و در مورد خاص شما این از دست رفتن استخوان مربوط به سابقه تروما ( ضربه ) به دندان میباشد. معمولا در این مواقع با توجه به رادیوگرافی های جدید میزان از دست رفتن استخوان بررسی شده و سپس تصمیم گیری میشود.

  •