22095852 (21) 98+ 44051472 (21) 98+

اصولا برای اینکه بتوانیم روکش ایمپلنت را بگذاریم بایداز سه ماه قبل ایمپلنت کار گذاشته بشه و برای یکدست شدن کار همزمان لمینت ها و روکش ایمپلنت را با هم انجام میدهیم.

در مورد هزینه ها لطفا مقاله ایمپلنت و هزینه طراحی لبخند  را مشاهده کنید.

برای راهنمایی دقیق تر نیاز به ویزیت حضوری می باشد.

درود به شما

بهترین زمان برای انجام مرحله دوم ایمپلنت بین 4 تا 6 ماه بعد از جراحی گذاشتن فیکسچرها (مرحله اول جراحی ) هست. اما تا یکسال بعد هم میتوان برای ادامه درمان راجعه کرد. بنابراین بیشتر از این تامل نفرمایید و سریعتر برای ادامه درمان مراجعه بفرمایید.

اگر میخواهیذ مراحل ایمپلنت دندان را بدانید، حتما به همین لینک سر بزنید

 مراحل ایمپلنت دندان

اگرمیخواهید مراحل روکش ایمپلنت دندان را بدانید به لینک زیر سر بزنید:

مراحل روکش ایمپلنت دندان

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

با سلام و احترام

برای چسباندن روکش ها، بویژه روکش ایمپلنت دندان باید به دندانپزشک خودتان که کار پروتز را برای شما انجام داده اند مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما دوست عزیز

شرایط گذاشتن ایمپلنت های دندانی شما رو ندیدم. بنابراین در مورد کیس شما قضاوت نمیکنم. اما در مجموع وقتی ایمپلنت ها رو زیادی نزدیک به هم یا خیلی کج میگذاریم، احتمال تحلیل استخوان بالا میره. اما این ماجرا صد درصد نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما دوست عزیز

البته که من به تجربه دوستان شما اکتفا نمی کنم و حتی به تجربه شخصی خودم. من به رفرنس های معتبر علمی نگاه میکنم که معتقدند، اگر شما کمتر سیگار بکشید و درست مسواک بزنید و درگیر بیماری زمینه ای مثل دیابت کنترل نشده نباشید، ایمپلنت دندان بالغ بر 98درصد درمان موفقی است.

اما درمانهای غیر از ایمپلنت دندان که بتوانید با آنها دندان داشته باشید، روشهای سنتی مثل روکش دندان به صورت بریج،(برای مطالعه بیشتر در زمینه روکش دندان به مطلبی با همین عنوان در همین سایت با لینک روکش دندان مراجعه کنید.) در صورتی که پایه ها در جایگاه و موقعیت صحیح باشند و یا استفاده از پروتزهای متحرک (دندان تکه ای) است.

بهرحال بدون ویزیت حضوری و بررسی دقیق کلینیکی و رادیوگرافیکی، اظهار نظر در این زمینه امکان پذیر نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما دوست عزیز

در مطب ما کلیه خدمات دندانپزشکی، از جمله عصب کشی، جراحی لثه، ایمپلنت دندان، ترمیم های سطحی و عمقی و انواع لمینت دندان انجام میشه.

و اما در مورد جایگزین کردن دندان عقل یا هر دندان سالمی با دندان دیگر، این تکنیک ها مربوط به زمانی بودند که درمانی با نام ایمپلنت دندان وجود نداشت. تکنیک بهیچ عنوان قوی و قابل دفاع در برابر درمان محرز ایمپلنت نیست... به همین علت، هیچ کدام از جراحان و پروستودونتیست ها سراغ این درمان نمیروند...

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود به شما

ما اصلا خمیر خانگی برای درست کردن دندان در منزل نداریم. آنچه که شما دیده اید دندانپزشک در مطب با کامپوزیت و یا آکریل های ویژه درست کرده.

بهرحال کرونا ویروس فعلا هست. قطعا اگر مشکلی دارید میتوانید به مراکزی که مطمین هستید به لحاظ استریل و محافظت در برابر کوید19 پروتکل های دندانپزشکی را رعایت میکنند مراجعه کنید تا من و یا همکارانم به یاری شما بشتابیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

دندانپزشکی دنتیما

سلام به شما

ببینید به طور معمول گذاشتن پایه ایمپلنت در صورتی که استخوان مشکلی نداشته باشد، یک جلسه طول میکشد. و معمولا بین 2 تا 4 ماه زمان برای جوش خوردن پایه ایمپلنت نیاز داریم. 

برای اطلاع کامل از مراحل ایمپلنت دندان به این لینک مراجعه کنید: مراحل ایمپلنت دندان

اما در مجموع اینکه چند دندان از دست داده ایم هم میتواند در مدت زمان لازم برای کاشت ایمپلنت دندان تا زمانی که روکش دندان ما آماده میشود موثر باشد. پس بدون تردید برای یک پاسخ جامع به اینکه چه درمانی برای شما لازم است؟ آیا نیاز به پیوند استخوان برای ایمپلنت دارید؟ چند پایه و چند واحد روکش نیاز دارید و امثال این باید شما رو ویزیت کنیم و گرافی های لازم رو بررسی کنیم و سپس برای درمان تصمیم بگیریم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

دندانپزشکی دنتیما

سلام به شما.

دوست عزیز! اگر ایمپلنت شما برای شما مشکلی ایجاد نکرده، میتوانید حتی با یکسال تاخیر هم جهت قالبگیری از پایه های ایمپلنت(فیکسچرها) مراجعه کنید. اما احتمالا نرخ درمانتان افزایش خواهد داشت چون هزینه های قطعات پروتزی و ..‌ افزایش پیدا میکند.اگر به مراحل استریل در مطبی که کار ایمپلنت برای شما انجام گرفته، ایمان دارید، میتوانید حتی در دوران کرونا جهت ادامه درمانتان مراجعه بفرمایید. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

دندانپزشکی دنتیما

درود به شما

دوست گرامی؛ البته که من میتوانم با توجه به اینکه نه در جریان وضعیت جراحی شما بوده ام، نه شما را در حال حاضر ویزیت کرده ام چند حدس راجع به احتمال درد ناحیه ایمپلنت شما بدهم.

  1. پیچ بسته شده(gingival former) روی پایه اولیه (Fixture)شل شده باشد.
  2. دور منطقه پیچ بسته شده (Gingival former) روی ایمپلنت دندان شما تجمع پلاک و مواد غذایی منجربه التهاب و درد شده باشد.
  3. دچار پری ایمپلنتایتیس (Peri implantitis) شده باشید که معمولا مرحله التهاب و از دست دادن ایمپلنت هست. البته در مورد شما با توجه به اینکه اسفند وقت قالبگیری داشتید این مورد کمی غیر محتمل است.

راه حل برطرف کردن درد منطقه ایمپلنت در دوران قرنطینه کرونا:

  1. اول کمی پیچ را لمس کنید، اگر شل شده سعی کنید آن را ببندید
  2. ناحیه ایمپلنت را با مسواک نرم کامل بشویید و با نگه داشتن دهانشویه 30ثانیه در محل ایمپلنت، شستشوی خود را تکمیل کنید. به مقاله ایمپلنت دندان برای دانستن نکات مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت مراجعه کنید.

اگر برطرف نشد، حتما با دندانپزشک خود تماس بگیرید تا با توجه به اطلاعاتشان در زمینه کار شما، بیشتر راهنمایی تان کنند. با توجه به شیوع کرونا ویروس دعوت میکنم از شما که مقاله کرونا ویروس در دندانپزشکی را مطالعه بفرمایید.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

دندانپزشکی دنتیما

  •