22095852 (21) 98+ 44051472 (21) 98+

ترمیم زیبایی و احتمال خرابی دندانها

سلام خانم دكتر من دندانهاي ريز و مرتبي داشتم براي بلند كردن دندانهاي جلو فك بالا ٨ تا از دندانهايم رو با كامپوزيت بلند و به اصطلاح طرح لبخند كرد خيلي قشنگ شده ولي الان پشيمونم دندانهاي زير كامپوزيت اسيب نميبينه؟؟؟فقط ميخوام بدونم ميشه بعد از چند سال ور داشت اين كامپوزيت ها رو عكس قبل و بعد دندانهام رو براتون فرستادم

درود بر شما

دوست خوبم ! ونیر شما ظاهر بسیار خوبی دارد . در مجموع اگر درمان ونیر درست و طبق اصول انجام بگیرد ، کوچکترین ضرری برای دندانها ندارد.اما برداشتن ونیر کامپوزیت دندان مکانپذیر هست ولی دندانهای زیرین شما به شفافیت قبل نخواهد بود.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

  •