•  

 

سلام به شما

دوست گرامی ؛ روکش ایمپلنت اصولا با چسب موقت چسبانده میشود، و به همین علت هم احتمال شل شدن و افتادن دارد. از طرفی در ایمپلنتهای تک دندان ، احتمال شل شدن پیچ داخل اباتمنت ( screw loosening ) هم هست که همه اینها اتفاقات روتین هستند ... و جای نگرانی نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! هیچ کس به اندازه جراح شما ، اطلاعی از شرایط جراحی شما و شرایط دندانتان ندارد، قطعا پیشنهاد ما هم مراجعه به جراح خودتون هست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما 

دوست عزیز ، دندان قدرت بازسازی کامل خود را ندارد و بعد از تشکیل شدن و رویش ، دیگر رشد نمی کند. بنابراین باید از روشهای درمانی دندانپزشکی برای اصلاح دندان شکسته خود اقدام کنید.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی ؛ برای برطرف کردن رنگ زرد دندانها، شخصا درمان بلیچینگ ( سفید کردن دندانها) را پیشنهاد میکنم.که درمطب ما به روش استفاده با لیزر هم انجام میپذیرد.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما 

دوست عزیز! کمی احساس بزرگی و برجستگی بعد از روکش طبیعی هست، اما حالاتی که شما میفرمایید، خیر... پیشنهاد میکنم مشکلتان را با پزشکتان مطرح کنید، تا با راهنمایی ایشان و در صورت صلاحدیدشان تعویض روکش ها ، بتوانید به شرایط راحت تری برسید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی، به شما حق می دهم که نگران نوع درمانتان باشید، اما اولا احتمال اشتباه شنیدن نام برند ایمپلنت را میدهم. یا حداقل این برند برای من آشنا نیست. ثانیا اگر به جراحتان و به کلینیکی که رفته اید ، اعتماد دارید، مطمین باشید که بهترین درمان برای شما انجام گرفته است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما دوست عزیز

علت رویش دندان دایمی ، بعد از افتادن دندانهای شیری ، وجود جوانه دندان دایمی در زیر دندانهای شیری هست.اما زیر دندانهای دایمی دیگر جوانه ای برای رویش نیست. بنابراین باید تمام توجهتان را در حفظ دندانهای دایمی کودکتان به کار گیرید.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی ، انجام درمانهای دندانپزشکی منجربه باطل شدن روزه شما نمی شود، پس جهت درمان دندانتان اقدام کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

واقعیت این است که تمام موادی که در بدن ما بعنوان مواد پزشکی کاربرد دارد، بعد از تحقیقات بسیار در محیطهای آزمایشگاهی شبیه سازی شده به بدن انسان ساخته و تولید میشوند. پس در درجه اول استفاده از مواد صنعتی در داخل دهان و بدن میتواند عارضه های متعددی داشته باشد. در درجه دوم، پرکردگی ای که با نخ دندان کشیدن میشکند ، قطعا دچار مشکلی شده است. ممکن است از زیر پرکردگی پوسیدگی جدیدی ایجاد شده باشد که میتواند دردسر مراجعه شما به دندانپزشک را دو چندان کند. پس اکیدا توصیه میکنم در اسرع وقت با دندانپزشکتان تماس بگیرید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

مطمینا پیشنهادم مشورت با یک جراح پلاستیک زبده هست. و اینکه سریعتر جهت بررسی علت و درمانهای احتمالی مراجعه کنید، چرا که با بیشتر شدن سن ، افتادگی لب میتواند افزایش یابد.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز ؛ همیشه اجازه بدهید که دندانهای شیری خود به خود بیفتند مگر مواردی که دندانپزشک کودک شما دستور به خارج کردن دندان شیری می دهد. به این ترتیب دندانهای دایمی در مسیر تحلیل ریشه دندانهای شیری راحت تر میرویند و دردسر شما و کودک کمتر می شود. اما در حال حاضر پیشنهادم ، مشورت با دندانپزشک کودکان هست که با یک حرکت کوچک میتواند دندان کودک شما را در مسیر رویش قرار دهد. دندانپزشک متخصص کودکان ما روزهای شنبه میتوانند به شما کمک کنند و شما را از نگرانی برهانند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

بله دوست عزیز؛ در واقع لیمنیت دندان هیچ محدودیتی برای درمانهای دندانی ایجاد نمی کند اعم از ترمیم دندان لمینیت شده و یا عصب کشی دندان مذکور.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز؛ اصولا هیچ درمان دندانپزشکی را نمی توان بدون معاینه دقیق و بررسی رادیوگرافی ( عکس دندانها ) تایید کرد. چه برسد به ایمپلنت دندان...

ضمنا درمان ایمپلنت دندانی یکی از کم دردترین و راحت ترین درمانهای دندانپزشکی هست و شاید در بسیاری موارد طول زمان انجام ایمپلنت حتی از یک پرکردن دندان ساده هم کمتر باشد. پس معمولا از بی حسی موضعی برای ایمپلنت دندان استفاده میشود و کل کار در مطب دندانپزشکی و با شرایط معمول یک درمان دندانپزشکی اتفاق می افتد.

حتما جهت ویزیت حضوری تشریف بیاورید تا بهترین و کم هزینه ترین درمان را برایتان انتخاب کنیم.

ارادتمند شما 

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! هرچند بدون ویزیت حضوری پاسخگویی نه علمی هست و نه قابل اطمینان؛ اما به نظر میرسد، میشود کارهای کوچکی در این زمینه انجام داد. باز هم خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با هم این به بهترین طرح درمان برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز; علت تغییر رنگ دندان باید مشخص شود ، اما به طور نرمال ، تغییر رنگ دندان بعد از اورتودنسی ناشی از انواع رزینی است که به دندان چسبیده است. شامل کامپوزیتهایی که برای چسباندن براکت استفاده میشود.

اگر علت تغییر رنگ ، رزینهای چسباننده براکت باشد ، بعد از اتمام اورتودنسی شما، با برداشتن کامل این رزینها و یک بلیچینگ دندانی مشکل شما مرتفع میشود.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! در حال حاضر ( فروردین 1396) هزینه روکش زیرکونیومی در مطب ما معادل 800 هزار تومان هست و با یکی از بهترین لابراتوارهای دندانی تهران و شاید حتی بتوان گفت از بهترین لابراتوارهای ایران کار میکنیم...

ارادتمند شما 

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی؛ همیشه تاکید میکنم که اول به دندانپزشک یا پزشکتان اعتماد کنید و بعد مراجعه کنید. در پاسخ به سوال شما باید تاکید کنم که هر تغییر رنگی در دندان ، نشان دهنده پوسیدگی نیست. بسیاری موارد تغییر رنگ های دندانی ناشی از دفاع دندان در بعضی مناطق از خودش و تشکیل عاج ثالثیه و یا عاج ترمیمی است. و گاهی ناشی از نفوذ بعضی مواد موجود در مواد دندانی به داخل عاج دندان...

اما اگر پوسیدگی دندان باشد ، همان طور که شما اشاره کردید باید حتما برداشته شود وگرنه همان طور که شما اشاره کردید ، پوسیدگی به مرور گسترش می یابد و متاسفانه پوسیدگی در دندان زیر روکش ، سریعتر هم گسترش می یابد. پس درمان روکش دندان زمانی که درست انجام بگیرد ، درمان بسیار خوب و پایداری است...

موفق باشید 

دکتر سپهریان

درود به شما و سال نو تون مبارک
دوست گرامی؛ در حال حاضر ، فروردین 1396 ، هزینه درمانهای به این شکل هست:
1. کامپوزیت ونیر: 340 هزار تومان
2. لمینیت هر دندان: 800 هزار تومان 
3.ایمپلنت دندان: هر واحد با روکش یک میلیون و هشتصد هزار تومان که البته درمان ایمپلنت ما در آفر ویژه هست.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز ؛ معمولا در اين سن چون تحليل فيزيولوژيك ريشه هم شروع شده، احتمالا لقي شديد هست و احتمال بهبود كم است. و به دليل اينكه احتمال فک جوش شدن دندان شیری هم هست درمانهاي نگهداری دندان لق شده در دوره دندانی شيري كمتر انجام ميشه . بنابراين در صورت ادامه و تشديد لقي دندان بايد خارج شود..

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

سلام به شما

این لکه های سیاه روی دندانهای شما ، یکسری رنگدانه هست که جذب بافت دندان شما شده و معمولا ناشی از خوردن چای و قهوه زیاد و یا مصرف سیگار و قلیون هست و در موارد نادری هم در بعضی افراد میکروب هایی در دهانشون هست که باعث تولید رنگدانه روی دندانهای این افراد میشود.

به هر حال یک درمان خیلی کم هزینه و راحت برای این رنگدانه ها وجود دارد به اسم برساژ دندانها و متاسفانه این رنگدانه های روی دندانها ، درمان خانگی ندارد. معمولا در افرادی که مدام دندانهایشان را تمیز می کنند و باز هم سریع این لکه ها باز میگردند ، یک دوره بلیچینگ ( سفید کردن دندانها ) را هم پیشنهاد میکنم.

موفق باشید

دکتر بهاره سپهریان 

سلام به شما

آیا دندان شما قبل از انجام روکش، عصب کشی نپشده بود؟

آیا پشت یا جلوی دندانتان غذای زیادی گیر میکند؟

آیا وقتی دندانهایتان را روی هم می گذارید، دندان روکش شده شما اولین دندانی است که به هم میرسد؟

اگرپاسخ هر کدوم از سوالات بالا مثبت باشه ، باید جهت تصحیح درمان روکش دوباره به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز، یکی از اشکالاتی که روکشهای پی اف ام ، یا بعبارتی روکشهایی که چینی باند شده به فلز دارند ، همین پیدا شدن لبه فلزی روکش بر اثر تحلیل لثه هست. البته اگر مشکلی مثل پوسیدگی و امثال آن اتفاق نیفتاده باشد. 

به هر حال برای رفع نگرانی شما خوشحال میشوم که شما را از نزدیک ببینم و با هم بهترین راه حل را به مباحثه بنشینیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

خیر... اول بای درمان اورتودنسی شما تمام شود و جایگاه و موقعیت دندانها مشخص شود و بعد ایمپلنت دندان انجام شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز؛ مطمینا همکار عزیزی که کار ایمپلنت شما را انجام داده اند بهتر از من می دانند که در این مواقع یک جراحی تشخیصی و درمانی جهت بررسی علت درد و عفونت و درمان عفونت اطراف ایمپلنت انجام میگیرد. مهمترین و بهترین راه درمان همین است.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛از مسواکهای با سرهای کوچکتر استفاده کنید. مسواکهای برقی بسیار موثرند . و از دهانشویه ها هم استفاده کنید.

ضمنا اگر دندان عقل دارید، در این مواقع بهتر است که کشیده شود..

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

سپاس از لطفتان. بله ... جنس روکشها براساس نوع آلیاژ مورد استفاده و حتی برند پرسلن (چینی ) مورد استفاده متفاوت است . اما هرگز بر این مبنا شما نمی توانید دندانپزشکتان را پیدا کنید. چرا که هرگز نمی دانید که لابراتوار همکار با آن پزشک از چه موادی استفاده میکند. پس حتما به دندانپزشکی مراجعه کنید که قابل اعتماد شماست و هرگز اعتبار خود را زیر سوال نمی برد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛ تشخیص  از راه دور و بدون بررسی عکس دندان شما کاری دشوار است. اما گمان میکنم که بخشی از استخوان شما حین کشیدن دندان عقلتان شکسته است. که این اتفاق در کشیدن دندانهای عقل بالا و به خصوص در نژاد شما بسیار شایع هست. مشکل اینجاست که تازمانی که مجدد در این ناحیه استخوان تشکیل شود و روی ریشه دندان مجاور شما را بپوشاند ، این حساسیت عموما وجود دارد. باز هم ممکن است که دندان پوسیده دیگری در آن منطقه باشد که عامل درد شما باشد. حتما به دندانپزشکتان مراجعه کنید تا با توجه به عکس شما راهنمایی دقیق تری به شما ارایه دهند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی؛ تنها راه درمان این لکه های سفید و یا بعضا رنگی روی دندانها استفاده از درمانهای زیبایی و به طور اخص انواع لمینیت دندان، شامل لمینیت کامپوزیتی و یا لمینیت سرامیکی است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

نگرانی شما قابل درک هست. اما نکته مهم درباره درمان شما این هست که یک متخصص درمان ریشه ، درمان شما رو پذیرفته و انجام داده. پس دندان شما قابل نگهداری هست. اما جراحی انتهای ریشه دندان، این روزها بدلیل شیوع درمانی به نام ایمپلنت دندان از شیوع پایینی برخوردار هست. مگر در موارد بسیار نادری که به هر علتی نمیتوانیم از درمان ایمپلنت دندان استفاده کنیم. احساسات شما حین درمان دندانپزشکتان در عصب کشی مجدد دندان، نمیتواند نشان دهنده شرایط درمان شما باشد، پیشنهاد من با توجه به توضیحات شما و بدون بررسی رادیوگرافیک و کلینیکی شما اعتماد به دندانپزشکتان هست. و این که اگر نیاز به جراحی انتهای ریشه بود ، ترجیحا دندان را با یک ایمپلنت جایگزین کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

برای بررسی علت کنده شدن هر هفته ای روکش شما، باید بررسی کنیم که اولا پایه ها در چه وضعیتی هستند؟ ثانیا؛ اکلوژن (بر هم آیی دندانهای شما ) صحیح هست یا نه؟ ممکن است روکشها در حرکات طرفی فکین درگیر میشوند. نکته مهم این است که برخلاف تصور عموم ، آن چیزی که یک روکش را محکم در جای خود نگه می دارد، چسب روکش نیست. بلکه طراحی صحیح روکش است. 

در مورد خاص شما، باید گرافی های تهیه شده شما را بررسی کنیم و همچنین یک بررسی کلینیکی دقیق انجام دهیم تا به نتیجه درمانی صحیح دست یابیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

ابتدا باید علت درد شما پیدا شود. اگر درد بعلت التهاب برگشت ناپذیر عصب دندان باشد که بدون تردید باید عصب کشی شود. اگر بعلت بلند بودن ترمیم قبلی دندان شما باشد که قاعدتا بعد از تراش ، باید درد شما از بین رفته باشد. بهر حال بدون بررسی کلینیکی و رادیوگرافیکی نمی توان اظهار نظر قطعی کرد. خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون و با هم بهترین راه درمان رو به بحث بنشینیم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

حقیقت این که معمولا دندانهای عصب کشی شده، دندانهایی به شدت تخریب شده اند که جهت استحکام بیشتر و نگهداری طولانی مدت تر معمولا توصیه میشود که روکش شوند. اما شخصا در همه موارد، روکش دندان را برای دندانهای عصب کشی شده توصیه نمی کنم. این موضوع بسیار بستگی به بافت باقی مانده دندانی و نوع پرکردگی روی آن دارد. اگر دندانپزشکتان توصیه به روکش دندان کرده اند . حتما به توصیه ایشان عمل کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

احتمال این که درد دندانهای بالا یا پایین یک سمت صورت ، باعث درد در آن ناحیه صورت شود،بسیار زیاد است. با توجه به این که شخصا عکس گرافی شما را ندیده ام و بدون معاینه کلینیکی نمی توانم بگویم که علت درد شما چیست؟ حتما همراه با عکستان به اولین دندانپزشک در منطقه خود مراجعه کنید تا مشکلتان شناسایی و برطرف شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی؛ امروزه با کامپوزیت های دندانی قدرتمندی که وارد بازار شده اند، میتوانیم بسیاری از پرکردگی های دندانها را عوض کرد و با مواد رنگ دندان جایگزین کرد. در بسیاری موارد استفاده از پرکردگی های سرامیکی (اینله و انله ) میتواند کمک کننده باشد. و گاهی مجبوریم با روکشهای تمام سرامیک ، این مشکل را برطرف کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست خوبم؛ وقتی دندانی عفونی است و شروع به درمان ریشه میکنیم، احتمال موفقیت درمان ریشه کمی کاهش می یابد. اصطلاحا می گوییم امکان موفقیت درمان ریشه دندان عفونی 85 درصد است. البته امروزه با استفاده از تکنولوژی لیزر در دندانپزشکی میتوان امکان موفقیت این درمان را تا حدود زیادی افزایش داد... اما تکنیک جراحی انتهای ریشه دندان ، تکنیکی است که در صورت عدم موفقیت یک درمان ایده آل ریشه( یک عصب کشی ایده آل ) در صورتی که دندان عفونی به این درمان پاسخگو نباشد و ضایعه عفونی بزرگتر شود و یا علایم کلینیکی نشان دهد، قابل انجام هست. پس اگر عصب کشی که دندانپزشک شما انجام داده اند، ایده آل بوده است، این درمان ربطی به درمان قبلی ندارد و هزینه آن جداگانه حساب میشود. اما به هر حال درمانهای جراحی گران قیمت هستند و هر کسی تعرفه های خود را با توجه به منطقه و شرایط کاری خود تعیین میکند. بنابراین نمیتوانم تعیین کننده هزینه های مطب همکارانم باشم. امیدوارم از درمان انجام شده نتیجه بگیرید. به هر حال :

یک دندان در دهان هر انسان، باارزش تر از الماس است!

ارادتمند

دکتر سپهریان

 

 

درود به شما 

دوست خوبم؛ بسیاری موارد وقتی فاصله بین دندانهای باقی مانده یعنی دندان جلویی و عقبی ناحیه بی دندانی شما زیاد است، نیاز به جایگزینی دو واحد و یا حتی بعضا 3 واحد ایمپلنت به جای یک دندان هست. تا هم گیر کردن غذا در این منطقه برای شما کمتر شود و هم نیروها بین پایه ها تقسیم شود و ماندگاری ایمپلنت شما بالاتر باشد.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛ بهترین زمان برای جایگزینی دندان از دست رفته، همان موقع کشیدن دندان است. اگر نشود، حداکثر دو تا سه ماه بعد ... و اما وقتی زمان طولانی تر میشود، جایگزین کردن دندان از دست رفته با محدودیتهای بیشتری همراه هست. استخوان به اندازه کافی نداریم، گاهی مجبور به پیوند استخوان هستیم و گاهی باید از پایه های ایمپلنت بیشتری جهت تقسیم بیشتر نیروها استفاده کنیم. و مواردی هم وجود داردکه  میتوانیم بدون هیچ دردسری پایه های ایمپلنت دندانی شما را بگذاریم ولی ممکن است کمی پیچیدگی در فرایندهای روکش دندانی داشته باشیم. به هر حال با پیشرفت علم ایمپلنت دندانی میتوانیم به شما کمکهای بسیار زیادی جهت بازیابی توان جویدن و زیبایی شما کنیم...

موفق باشید

دکتر سپهریان 

درود بر شما

به طور کلی نباید هیچ درمانی در دهان شما انجام شود که شما را از شرایط عادی دهانی خود خارج کند. این که لبهایتان به هم نمی رسد ، یعنی در براورد های انجام گرفته روی دندانهایتان، وضعیت لب در حالت استراحت بررسی نشده است. مطمینا اگر به دندانپزشک تان مراجعه کنید، این مشکل شما حل خواهد شد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز; پاسخگویی به سوال شما، بدون تردید نیاز به بررسی کلینیکی و رادیوگرافیک دارد. باید میزان استخوان شما، فضای باقیمانده، وضعیت دندانهای پایه و .... کاملا بررسی شود تا به نتیجه برسیم... 

با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما ، خوشحال میشوم شما رو از نزدیک ببینم تا با هم بهترین درمان رو انتخاب کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود 

یک بار... چرا که کلا یکی هست و زیر آن جوانه دندان دایمی هست. و اصلا فلسفه افتادنش بدلیل رشد جوانه دندان دایمی زیرین و جایگزینی دندان هست...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

ببینید لمینیت، فی نفسه اگر درست انجام بگیرد، درمان بسیار محافظه کارانه ایست. بنابراین منجربه لقی دندان نمیشود. ممکن است بدلیل عدم استفاده از تکنیک مناسب باندینگ دندان ، خود لمینیت شما لق شده باشد و این حس را برای شما ایجاد کرده باشد. پیشنهاد میکنم به دندانپزشک خود مراجعه کنید ، تا اگر لمینیت شما لق شده مجددا برایتان چسبانده شود...

علت دوم لق شدن دندان میتواند بلند بودن لمینیت شما و برخورد زودرس آن به دندان مقابلتان باشد، به هر حال مطمینا باید مجددا بررسی و معاینه شوید تا مشکلتان برطرف شود...

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی; متاسفانه شما 100 در صد نیاز به معاینه کلینیکی دارید. ولی به احتمال قوی با توضیحات خودتون متاسفانه دندان شما کشیدنی هست. به هر حال بدون بررسی رادیو گرافیکی و کلینیکی نمیتوانیم قاطعانه درمانی اعلام کنیم. وبا توجه به سن شما که جوان هستید، تمام تلاشمون در قدم اول ، نگهداری دندان شما و در قدم دوم انجام ایمپلنت دندانی هست.

با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و بهترین درمان را با هم برگزینیم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست خوبم؛ شما باید حتی المقدور دندانهای خودت را حفظ کنی. هیچ چیزی جایگزین دندانهای خود شما نخواهد بود. شما بسیار جوان هستید و از دست دادن دندان به هیچ وجه به صلاح شما نیست. هیچ تضمینی نیست که یک دندان را اگر درمان کنیم چه مقدار برای شما عمر می کند، که اگر بهداشت دهان و چگونگی مراقبت از دندانهایتان را بدانید، مطمینا سالها دندانهایتان را خواهید داشت. اما باز هم با توجه به سن شما اگر مجبور به کشیدن دندانی باشیم، بجز ایمپلنت ، صلاح نمیبینم که درمان دیگری انجام دهید. به هر حال با توجه به ویزیت ومشاوره رایگان ما، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و بهترین درمان را برایتان برگزینیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

به وضوح فکین شما، فضای کمی برای رویش دندانهایتان دارند. بهمین علت هم دندانهایتان در فضای مربوط به خودشان رویش نمی یابند. اما کشیدن دندانهای عقل از توصیه های اولیه ما برای جلوگیری از کمبود فضاست. اما باعث بهبود شرایط حال حاضر شما نمیشود. توصیه بنده هم اول اورتودنسی و در درجه دوم انجام کامپوزیت ونیر ویا سایر انواع لمینیت است. 

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی ؛ بله در جراحی دندانهای عقل نهفته بدلیل التهاب زیاد اطراف عضلات باز کننده دهان ، تا مدت زیادی محدودیت در باز کردن دهان طبیعی است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ف 

سلام به شما 

دوست عزیز؛ در عکسهایی که ارسال کرده اید، شکستگی دندانهاتون قابل تشخیص نیست. و تحلیل لثه فقط در منطقه دندانهای نیش فک پایین تا حدودی به چشم میخورد که علت آن نازک بودن کورتکس باکال این دندانهاست و زیاد کاری نمی توان انجام داد و فقط باید با آموزش روشهای آموزش بهداشت کمک کنیم که تحلیل سنگینی در این منطقه رخ ندهد.

از طرفی در مورد بهم ریختگی دندانهای بالا با شما موافقم. و به نظرم با درمانهای اصلاح خط لبخند مثل کامپوزیت لمینیت ونیر و یا انواع لمینیت سرامیکی میتوانیم برای داشتن یک لبخند زیبا به شما کمک کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز؛ ما تمام تلاشمان را میکنیم که دندانهای کودکان را تا رویش دندانهای دایمی آنها نگه داریم... اما در مورد خاص کودک شما، باید عکس رادیوگرافی دندان را ببینیم. وضعیت دندان دایمی زیرین و میزان تخریب دندان کودک بررسی شود و سپس تصمیم به درمان یا خارج کردن دندان بگیریم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

شاید عفونت پایداری وجود داشته که حتی با درمان مجدد ریشه دندان هم از بین نرفته است. به هر حال به این شکل زیاد نمی توانم به شما کمک کنم ، خوشحال میشوم از نزدیک شما را ببینم و با معاینه کلینیکی و بررسی کلیشه های رادیوگرافیک شما، بیشتر کمکتان کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریانَ

درود بر شما

بله دوست عزیز میتوانید لمینیت دندان انجام دهید. یکی از اندیکاسیونهای تجویز لمینت دندان، اصلاح بد رنگی دندانهاست. و این که لمینیت باعث آسیب غیر قابل جبران به دندانهای شما نمیشود. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز؛ اگر به نظر دندانپزشکتان اعتماد ندارید، نظر چند دندانپزشک قوی و با سابقه دیگر را هم داشته باشید. متاسفانه من از آنجایی که شخصا شما را مورد معاینه قرار نداده ام ، نمی توانم نظر قاطعی بدهم. اما گاهی واقعا یک دندان را نمی شود نگه داشت و از دست کسی هم کاری بر نمی اید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

هر چند این موضوع خارج از اصول زیباییست. ولی غیر قابل انجام دادن نیست. اما اندازه بلندی دندانها به فرم اکلوژن شما، به رابطه دندانی شما در حالت استراحت و خندیدن و تلفظ یکسری حروف بستگی دارد. باید بررسی شود و سپس اعلام نظر قطعی کنیم. با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما خوشحال میشوم شما را ازنزدیک ببینم و با هم این موضوع را بررسی کنیم..

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

هر دوی این روکشها برای تک دندان مناسبند. اما اصولا روکشهای زیرکونیومی، استحکام بیشتر و روکش آی پی اس (ips) زیبایی بیشتری را تامین میکنند.

موفق باشید

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز ؛ سوالتان بسیار کلی است. چند دندان نیاز به لمینیت دارد؟ چه نوع لمینیتی میخواهید استفاده کنید؟ شرایط دندانهای شما به چه شکل است؟

ویزیت و مشاوره ما رایگان است. با توجه به این موضوع خوشحال میشوم شما را ازنزدیک ببینم و با هم یک بررسی کلی درباره لمینیتهای شما انجام دهم. برای اطلاع از هزینه هر واحد نیز میتوانید به صفحه ی قیمت لمینت دندان در سایت مراجعه نمایید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛ بوی بد، ناشی از روکش شما نیست. بلکه ناشی از عدم رعایت بهداشت دهان در ناحیه ای هست که روکش گذاشته اید و البته در بسیاری موارد هم روکشهای نادرست و غیر منطبق دندان، این مشکل را ایجاد میکنند که با نفوذ باکتریهای بیهوازی ، به زیر روکش ، و فعالیت آنها ، بوی بسیار بدی از دندان متصاعد میشود. راه حل آن هم در آوردن روکشهای دندان  و بررسی وضعیت دندانهای پایه روکش است. اما این که آیا گلودرد شما مرتبط با این موضوع هست یا نه هم باید بررسی شود. به هرحال ممکن است وجود عفونت در منطقه ،باعث تورم در لوزه ها شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی؛ بهترین نوع روکشها ، روکش فلزی نیست بلکه روکش طلاست. اما امروزه به دلیل هزینه بالای طلا و همچنین ظاهر نازیبای آن، به طور روتین از روکش های تمام طلا استفاده نمی کنند. هنوز هم gold standard روکشهای pfm با آلیاژ حاوی فلزات گران قیمت هست ... اما با تکنولوژی cad cam که امروزه به بازار آمده دقت روکشهای سرامیکی مثل روکشهای با بیس زیرکونیوم هم بسیار بالاست...

موفق باشید

دکترسپهریان

درود به شما

خیر ... روکش ویا ایمپلنت نیست که باعث بو گرفتن دهان میشود. اما وقتی یک رستوریشن(پر کردگی) از هر نوع و بویژه روکش دندان ویا از اون مهمتر ایمپلنت در دهان شخص قرار میگیرد، باید بهداشت دهانی فرد دو چندان شود. چرا که هر عامل خارجی میتواند محیط را برای تجمع پلاک دندانی و به تبع آن مشکلات لثه و دندان مستعد تر کند.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز! شخصا در اکثر موارد روکشهای دندان را جدا از هم می سازم. اما شرایط دندان و رابطه بین دندانها در طرح درمان نقش بسزایی دارد که متاسفانه شرایط دندانی شما را ندیده ام.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی ؛ پاسخ سوالتون رو بدون بررسی کلینیکی و رادیوگرافیکی نمیتونم متقن بگم.

با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما،خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون تا راحت تر مشکل رو با هم بر طرف کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

غ

درود به شما 

دوست گرامی؛ 

احتمالا برای عصب کشی با درد زیادی مراجعه کردید... دندان حین درد شدید، ملتهب هست و به راحتی بی حس نمی شود. گاهی عصب گیری دندان به دلیل آناتومی متفاوت افراد از نقاط دیگری هم هست که باید بی حسی بیشتری و در نقط مختلف تزریق کرد ویا تکنیک کلی بی حسی را عوض کرد... به هر حال در حال حاضر که دارو مصرف کرده اید و التهاب دندانیتان کاهش پیدا کرده، پیشنهاد اکید میکنم به اینکه به دندانپزشکتان مراجعه کنید. حتما ایشان با تغییر تکنیک بی حسی و یا نوع بی حسی به شما کمک میکنند که درد و مشکل کمتری را تحمل کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

ژل فلوراید منظور شما هست. بله ژل فلوراید یا در بسیاری موارد وارنیش فلوراید در هر سنی مناسب هست. اما به طور روتین در کودکان زیر 6 سال در ویزیتهای 6 ماهه استفاده میشود. این ماده (فلوراید) در تماس مستقیم با دندان، اولا باعث ایجاد استحکام ساختاری بالاتر در دندانها و جلوگیری از پوسیدگی میشود. ثانیا پوسیدگیهایی که در مراحل اولیه هست را متوقف میکند. ثالثا اثر ضد میکروبی بسیار قوی در محیط دهان دارد.

اما دندان شیری، را هم باید عین دندان دایمی محافظت کرد. چرا که نه تنها کمک به یک هضم مناسب غذایی میکند. از طرفی کمک میکند تا دندانهای دایمی کودک به موقع و سر جای خود رویش بیابند.

هزینه فلورایدتراپی ، در حال حاضر ( آذر 1395 ) در مطب ما معادل 150هزار تومان هست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

مکانیسم این دو کار با هم متفاوت است. جرم گیری با کویترون که جهت برداشتن بخشهای آهکی ناشی از جرم روی دندان است .و معمولا برای برداشتن رنگدانه های سطحی از فرایند برساژ دندانها استفاده میکنیم. اما بلیچینگ با ایجاد اکسیژن نوزاد حاصل از پراکسید هیدروژن وارد ساختار مینایی دندان میشود و زنجیره های رنگی تشکیل شده را میشکند .در نتیجه نور راحت تر از دندان عبور میکند و دندان روشن تر به نظر میرسد.

پس برداشتن لکه های سطحی ناشی از خوردن قهوه با جرم گیری و برساژ بهتر انجام میگیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

پیشنهادم بستگی به حجم پر کردگی های آمالگام شما و شرایط دندانیتون داره. در بسیاری موارد میتوان ترمیم را کلا عوض کرد و به جای آن از ترمیم های رنگ دندان ( کامپوزیت ) استفاده کرد. در بعضی موارد میتوان از پر کردگیهای غیر مستقیم (لابراتواری) مثل اینله ویا اونله و گاهی هم از انواع روکش استفاده کرد.

پس بهتره اول ببینیم وسعت پرکردگی شما چقدر هست؟

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز باید از دندانتان رادیوگرافی تهیه کنیم وعلت عفونت دندانتان را بررسی کنیم. پیگیر باشید قبل از آنکه مجبور شویم دندانتان را بکشیم. 

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود به شما

سپاس از لطف شما. ببینید، سوال شما بسیار کلی هست. معمولا برای این که یک بریج دندانی (پل بین دندانها) خوب و با طول عمر بالا داشته باشیم، باید یکسری ویژگیهای مهم را در نظر بگیریم:

1. پایه های دندانی باید قوی باشند و کیفیت وتحمل نیروهای وارده را داشته باشند.

2. باید مجموع سطح ریشه دندانهای جایگزین شونده برابر یا کمتر از مجموع سطح ریشه دندانهای پایه باشند.

بنابر این شرایط در نقاط مختلف دهان، با توجه به دندانهای پایه ودندانهای جایگزین شونده با پروتز متفاوت است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

با یک جراح فک و صورت مشورت کنید.

دکتر سپهریان

درود به شما

معمولا اگر قطر سوراخ ایجادشده در دیواره سینوس از 2 میلیمتر بزرگتر باشد، خود دیواره سینوس را بخیه میکنند. و زیر 2 میلیمتر ، جای دندان کشیده  شده را بخیه می کنند و یکسری دستورات بعد از کشیدن می دهند، مثل عدم دمیدن در بینی ، با نی چیزی نخوردن و استفاده از یکسری شربتهای ضد احتقان.

در نهایت دیواره سینوس خود به خود ترمیم میشود . بنابراین جای نگرانی نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

در مورد دندانها باید یک مورد را بدانیم و آن این است که دندانها در موقعیت خود استاتیک نیستند. یعنی شرایط قرارگیری دندانها، تعیین کننده موقعیت دندانها در دهان است. بعبارتی وقتی یک دندان کشیده میشود ، دندانهای کناری و روبرویی شرایطشان عوض میشود ونیروی بازدارنده حرکتی از یک سمت ( همان جایی که دندان کشیده شده قرار داشته) برداشته میشود.

دندانها شروع به حرکت به سمت ناحیه بی دندانی میکنند. نظم دندانی به هم میریزد و انواع پوسیدگی و... اتفاق میافتد...

پس حتی اگر دندان مورد نظر کشیدنی است، حتما در اسرع وقت جای آن را پر کنید...

ارادتمند

دکتر سپهریان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ف 

درود بر شما

امیدوارم درست متوجه سوال شما شده باشم. در فک بالا یک روکش سه واحدی دارید که میخواهید دندانهای پایه را بکشید و به جای آنها ایمپلنت دندانی بگذارید.سوالتان این است که آیا صحیح است که برای جایگزینی 3 دندان ، تنها از دو واحد ایمپلنت دندان استفاده کرد؟

پاسخ من به این سوال این است که ؛ ایده آل ما جایگزینی هر دندان با یک واحد ایمپلنت دندانی است. اما گاهی به دلیل تحلیل استخوانهای شدید ، نمی توانیم این کار را انجام دهیم. از طرفی هزینه درمان شما بالاتر میرود و فی الواقع انگیزه درمانی شما بالطبع پایین تر می آید. بنابراین همان دو واحد ایمپلنت همراه با 3 واحد روکش درمان پیشنهادی ماست....

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛ مهمترین کار یک پزشک تشخیص است. باید اول براتون طرح درمان بگذاریم و بعد با توجه به شرایطتون اقدام به درمان کنیم.

هزینه هرواحد روکش سرامیکی در مطب ما ، در حال حاضر ( آذر ماه 1395) ، با توجه به این که در یک آفر ویژه هستیم، از واحدی 650 هزار تومان تا واحدی 800هزار تومان متفاوت است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما 

دوست خوبم ؛ به واقع بدون ویزیت حضوری ، نمی توانم شرایط را کامل بررسی کنم. خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با هم بهترین راه حل را انتخاب کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

معمولا اگر روکش با ضربه خارج شود که خارجش میکنیم وگرنه روکش را با فرز میبریم و خارج میکنیم

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود برشما

دوست عزیز، در مورد دندانهای پایین که یکی از دندانهای دایمی شما به دلیلی کشیده شده و یا وجود ندارد. ما میتوانیم به کمک انواع لمینیت (سرامیکی ویا کامپوزیتی ) این مشکل شما را برطرف کنیم.  درمورد فک بالا هم از لحاظ طراحی لبخند به لحاظ من شما نیاز به لمینیت تعداد بیشتری دندان ، تقریبا هشت دندان فک بالا دارید. اما اگر فقط هدفتان بستن فاصله بین دو دندان جلوست ، باز هم هر دو روش لمینیت برای شما کاربردی است. تفاوت در براق تر بودن و زنده تر بودن سرامیک ها ست در عین تراش مختصری که دندان جهت لمینیت سرامیکی لازم دارد با روش محافظه کارانه کامپوزیت ونیر ( لمینیت کامپوزیتی ) که دندان تراش نمی خورد. مهم این است که انجام شدنی است. 

در حال حاضر (آبان 1395) هزینه کامپوزیت ونیر درمطب ما برای هر دندان 350 هزار تومان و هزینه لامینت سرامیکی ips معادل 750 هزار تومان است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما 

جای نگرانی نیست... با توجه به اینکه استخوان قدام فک پایین نازک است، سایه ایمپلنتتان پیداست...اما مشکلی برای ایمپلنتتان پیش نیامده است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

قطعا همکار جراحی که شما را معاینه کرده اند و هم گرافی opg شما را دیده اند و هم عکسهای cbct شما رو بهتر و راحت تر راهنماییتان می کنند.  اما به هر حال با توجه به شرایط موجود در عکستان ، ظاهرا در حال حاضر گزینه بهتری وجود ندارد. توصیه میکنم حتما یک cbct تهیه کنید... شاید دندانتان در کانال نباشد و باخیال راحت بتوانیم جراحی کنیم و بدون مشکل کار شما را به پایان ببریم...

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی؛ چسب روکش به قول شما و بعبارتی سمان دایم یا موقت، هر کدام انواع بسیار زیادی دارد که هر نوع آن در شرایط ویژه ای مورد استفاده قرار میگیرد.. به همین دلیل در دسترس عموم نیست.. از طرفی اگر روکش شما مدام می افتد باید اشکال را پایه ای برطرف کرد. نه اینکه شما خودتان به صورت خودسرانه وارد وضعیت پزشکی ای شوید که چه بسا باعث عفونت و دردسر برایتان شود.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز ؛ واقعیت این که بهترین سن برای جراحی دندان عقل؛ حدودا 17 تا 18 سالگی است که تقریبا دو سوم ریشه تشکیل شده است. در مجموع در این وضعیت هم بهبودی شما سریعتر حاصل می شود وهم دندانپزشکتان راحت تر شما را درمان می کند .

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما دوست عزیز به نظرم فقط گاهی بر اثر ورود یک جسم خارجی به لثه شما ، لثه دچار آبسه حاد میشود. اما این که چرا بعد از دو سال این اتفاق می افتد، بدون بررسی کلینکی و رادیولوژیک به نظرم ناشی از پوسیدگی ثانویه دندان عصب کشی شده شما وتجمع مواد غذایی لابلای دندانتان میباشد. باز هم خوشحال میشوم از نزدیک شما را ببینم و این موضوع را با هم به بررسی بنشینیم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی قطعا از دست رفتن دندونهای شیری بر روی نظم و ردیف بودن دندونهای دایمی و
رویش صحیح اونها اثر داره، و این در دندانپزشکی اثبات شده است،
متخصص اطفال علاوه بر دوره شش ساله دندانپزشک عمومی ، یک دوره اضافه
سه ساله تخصصی هم گرفته بنابراین صاحبنظر هست، بچه های با همکاری
ضعیف تحت بیهوشی درمان میشن و این کار الان بطور روتین انجام میشه،
خطرات بیهوشی اطفال هم شبیه  بزرگسالانه  و در این مورد باید از متخصص اطفال
بپرسید، ولی در اینکه باید دندون بچه درست شه شکی نیست، واین کار بیهوشی
جزء درمانهای متداول هست که در شرایط خاص انجام میشود.
ارادتمند
دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز ! معمولا خوردن و آشامیدن خوراکیها و نوشیدنی های رنگی در 24 ساعت اول بعد از انجام کامپوزیت ونیر، توصیه نمی شود ... اما یک هفته بعد از انجام درمان شرایط چندان بحرانی نیست. ضمنا چای سبز هم بعنوان نوشیدنی رنگدانه دار شناخته نمی شود.

پس با خیال راحت چایتان را بنوشید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز؛ شما حتی دو روز بعد از کشیدن یا جراحی یک دندان میتوانید دندان دیگری را هم بکشید. به شرط آنکه خودتان دچار مشکل خاصی اعم از تورم یا درد شدید و ... نداشته باشید...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز؛ قاعدتا بعد از جراحی های وسیع دندان عقل تا دو هفته درد شدید طبیعی است. اما جراحی دندان عقلی که 4 ساعت زمان ببرد، حتما ترومای وسیعی( آسیب به بافتهای اطراف) را ایجاد کرده که میتواند منجر به طولانی تر شدن درد شما شود. پیشنهاد میکنم که با دندانپزشک جراحتان درباره ادامه دردتان و طولانی شدن آن مشورت کنید. ایشان بیش از هر کس در جریان شرایط جراحی شما بوده اند و بیش از هر کس می توانند به شما کمک کنند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز؛ متاسفانه در ترمیم های عمیق، چه با آمالگام و چه با کامپوزیت، حساسیت دندان، امری اجتناب ناپذیر است. معمولا بین 4 تا 6 ماه طول می کشد که حساس شدن دندان شما به سرما و گرما کاملا برطرف شود. اما در مجموع باید روندی رو به کاهش در این دوران داشته باشد.

اما اگر درد بعد از پر کردن دندانتان ناتوان کننده هست، حتما جهت انجام درمان عصب کشی به پزشکتان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان 

درود بر شما

دوست گرامی؛ موضوعی که مطرح میکنید، با توضیح مجازی قابل بررسی نیست. با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما، خوشحال میشوم شما رو از نزدیک ببینم و بهترین راهکار رو که مطمینا برای یک نوجوان 13 ساله روکش کردن دندانش نیست با هم بررسی کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی ؛ نگهدارنده های اورتودنسی به هیچ عنوان تداخلی با انجام جرم گیری ندارند. 

از طرفی بلیچینگ سریعترین روش سفید کردن دندانهاست. ولی روی دندانهای افراد مختلف به یک اندازه تاثیر نمی گذارد. از طرفی اگر بلیچینگ در مطب( office bleaching) با بلیچینگ در منزل(home bleaching) توامان انجام بگیرد،بدون تردید سفیدی ماندگارتری را تجربه خواهید کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

در حال حاضر ، شهریور ماه سال 1395 ، هزینه یک واحد روکش ips معادل 850000تومان است. روکش زیرکونیوم 700000تومان...

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

در اوردن روکش دندانی که با سمان دایم (یا به قولی چسب دایم) چسبیده است، کمی ریسکی هست. به این معنا که ما معمولا تلاش می کنیم که روکش را با ضربه زدن و ایجاد ترکهایی در سمان آن جدا کنیم اما لزوما این داستان باعث خارج شدن روکش نمی شود. و در بسیاری موارد مجبور به بریدن روکش و قالبگیری مجدد میشویم ... بهترین کسی که میتواند در این زمینه کمکتان کند، دندانپزشکی است که خود روکش را چسبانده و میداند که با چه نوع سمانی روکشتان را چسبانده است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به  شما

دوست عزیز ! همیشه روزهای ابتدایی پس از تحویل گرفتن روکش دندان ، حس نامانوسی در دهان حس میشود. گاها برای بیمارانم مثال میزنم که مشابه این است که شما کفشی تازه تهیه کنید. حتی با گرانقیمت ترین کفشها هم در یک هفته اول احساس راحتی ندارید.

پیشنهاد میکنم یکی دو هفته صبر کنید و بعد اگر باز هم احساس عدم رضایت کردید جهت اصلاح کار به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریانَ

سلام به شما

شرایط دهان ودندان شما به شدت پیچیده هست. قطعا اگر کار زیبایی بشود برای اصلاح لبخند شما انجام داد، انجام درمانهای دندانی شما نسبت به آنها ارجح هست. در مجموع با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما ، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با هم بهترین درمان را با توجه به اولویت تنظیم کنیم...

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

اگر روکش ایمپلنت را بتوان راحت خارج کرد بله. در غیر این صورت باید روکش را برید و یک روکش جدید برایتان ساخته شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

دود بر شما

هنر یک دندانپزشک زیبایی خوب همین است که بتواند نزدیکترین رنگ به رنگ دندانتان را برای شما در بیاورد.

مطمینا با تعویض کامپوزیت قبلی میتوان رنگ دلخواه شما را به شما هدیه کرد. به شرطی که قول بدهید که دیگر با دندانهایتان پسته نشکنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما 

نه دوست عزیز! هیچ مقاله یا مطلب علمی دال بر اینکه جیوه موجود در آمالگام برای سلامت شما مضر باشد وجود ندارد و مطمین باشید که علت بیماری شما هم چیزی غیر از پر کردگیهای دندانی شماست...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی؛ درد شدید دندان شما ناشی از :

1. ترومای عصب حین تراش دندان

2. بیرون ماندن عاج دندان شماست... زمانی که مینا روی دندان را پوشانده از آن در برابر محرکهای محیطی حفاظت میکند. اما بعد از تراش برای روکش این حفاظ برداشته می شود. و به همین علت هم هست که قبل از تراش برای روکش همیشه به بیمارانمان می گوییم که ممکن است دندانتان حساس شود و نیاز به عصب کشی پیدا کند.

با توجه به شرایطی که توضیح دادید، دندان شما هایپرمیک شده ( دچار التهاب شدید) شده و باید عصب کشی شود و بعد روکش آن چسبانده شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

نمیدونم این استرس برای چی گریبان گیر شما شده؟ واقعیت این که اگر دندانتان را در شرایط درست کار کرده باشند و واقعا دندانتان قابلیت نگهداری داشته، فقط رعایت بهداشت توسط شماست که کمک به عمر طولانی تر روکشتان می شود. نخ دندان کشیدن مرتب و مسواک زدن صحیح از مهمترین نکات در نگهداری خوب از روکش است. شخصا از بیمارانم می خواهم که برای چک آپ،شش ماه بعد مراجعه کنند تا با بررسی کلینیکی و رادیوگرافی از صحت و سلامت روکششان اطلاع پیدا کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما.

بله .... اما معمولا بعلت طولانی بودن زمان کار و یکدست شدن دندانها، کلیه بیمارانمون تقاضای انجام هر دو فک را دارند.

هزینه بلیچینگ مطب در تابستان 1395 در مطب ما هر فک 360 هزار تومان برای هر فک میباشدد.

امیدوارم پاسخگو بوده باشم.

شاد باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی؛ بخار جیوه در هنگام برداشتن آمالگام ایجاد می شود. اما در همان زمان هست و بعد تمام میشود. بنابر این برای آینده و بارداری شما خطر آفرین نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

بدون معاینه حضوری تشخیص امری مشکل است. اما با توجه به این که احتمال میدهم شما مشکل لثه داشته باشید، احتمالا راه درمانمان همین اورتودنسی است. باز هم باتوجه به ویزیت و مشاوره رایگانمون ،پیشنهاد میکنم حضوری مراجعه بفرمایید تا بهترین راه حل را به کمک هم بیابیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود برشما

بله ... انواع روشهای طراحی لبخند می توانند به شما کمک کنند که لبخندی زیباتر و شاداب تر داشته باشید. کامپوزیت ونیر و لمینینت سرامیکی از آن دست است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

نگران نباشید. تمام مواد دندانی جهت استفاده در بدن انسان، سالیان سال تحت بررسی قرار گرفته اند و همگی زیست سازگار هستند. بنابراین مشکلی برای جنین شما ایجاد نمی کنند.

شاد باشید

دکتر سپهریان 

سلام به شما

دوست عزیز ، مشکل شما ، تقریبا مربوط به همه مراجعین ماست. علت این است که دندانهای شما معمولا از جایی که کمترین دسترسی جهت تمیز کردن دارید، شروع به پوسیدگی می کنند . در واقع فضای بین دندانها همین نقطه دور از دسترس است. فعالیت پوسیدگی از این ناحیه شروع میشود و در داخل عاج پیشروی می کند. اما روی دندان شما سالم به نظر میرسد تا جایی که تخریب عاج به حدی می رسد، که روی دندان شما با یک ضربه کوچک شکسته می شود.

پس راه درمان این مشکل شما، استفاده از نخ دندان و چک آپ های 6 ماهه دندانپزشکی هست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! معمولا تا 5_6 ماه بعد از ترمیم،کمی حساسیت دندانها، طبیعی هست. که به مرور هم باید کاهش پیدا کند. اگر حساسیت دندانی بعد از پر کردن دندانتان کم نشده است با پزشکتان تماس بگیرید و ازشون راهنمایی بخواید...

و برای درمان و ترمیم بقیه دندانهایتان هم سریعتر اقدام کنید.

اراتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما دوست عزیز

اولا تا سنتان کم است حتما اقدام به خارج کردن دندانهای نهفته خود کنید. ثانیا حین جراحی شما کاملا بی حس هستید ، پس دردی نخواهید داشت. از طرفی واقعا بدون معاینه و بررسی کلینیکی نمی توان علت درد را مشخص کرد. اما به نظر می رسد که به احتمال قوی درد مربوط به مشکل دندانی در فک پایین شماست. اما کدام دندان، نمی توان رسما و دقیق گفت.

ارادتمند

دکتر سپهریان

 

 

 

سلام به شما. 

هزینه هر واحد لمینیت کامپوزیتی در مطب ما بین 300 تا 350 تومان و قیمت لمینت سرامیکی هر دندان بین 750 تا 800 تومان میباشد که این هزینه مربوط به تابستان 1395 میباشد. برای اطلاع دقیق تر از قیمت لمینت دندان به صفحه ی مربوطه مراجعه کرده یا با مطب تماس بگیرید

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما.

اول باید شما رو ببینم. اما راه حل دیگر این است که دندانهای کناری رو برجسته تر کنیم...و در سطح دندانهای جلویی جلو بیاوریم. توصیه نمیکنم ولی شدنی است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

نگرانیتان را درک میکنم . چرا که امروزه تبلیغات بر علیه درمان موفق آمالگام بسیار زیاد شده است. اما باید چند نکته را متذکر شوم: 

1. آمالگام تا زمانی که در دهان هست خطر کمتری دارد. اما برداشتن آمالگام است که بعلت تولید بخار جیوه ممکن است تا حدی در محیط بدون تهویه خطرناک باشد.

2. در پر کردگیهای وسیع آمالگام ، ترجیح ما در صورت اصرار بیمار جایگزینی با ترمیم های غیر مستقیم سرامیکی هست که هزینه هاشون بالاست. 

3. در نقاطی از دهان که قابل ایزولاسیون نیست، ترمیم های کامپوزیت رانمیتوان با کیفیت عالی ارایه کرد.

امیدوارم راهنمایی کرده باشم. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

دوست عزیز 

لزوما به عصب رسیدن پوسیدگی علامتش درد نیست. اما ای کاش همکارمان قبل از شروع به درمان از دندان شما رادیوگرافی تهیه میکردند. شخصا هرگز بدون توجیه کامل بیمار ، اقدام به درمان نمی کنم. اما به هیچ عنوان نمی توانم در مورد مهارت همکارم بدون بررسی گرافی های شما و معاینه کلینکی شما اظهار نظر کنم.

همیشه اول به پزشکتان اعتماد کنید وبعد درمانتان را شروع کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! قطعا بهترین و صحیح ترین درمان شما بررسی علت التهاب لثه و تعویض روکش شما با یک روکش دندانی مناسب است. در مجموع درمان لمینیت دندان و کامپوزیت ونیر جهت دندانهای تراش نخورده  مناسب است. پس شما کاندید این درمانها نیستید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما 

روکشتان را لا به لای یک تنظیف یا پنبه وداخل یک جعبه بگذارید تا آسیب نبیند و در اسرع وقت به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! باید نوع درمان هر دندان مشخص بشه تا بهترین و کم هزینه ترین درمان را به شما پیشنهاد کنیم. با توجه به ویزیت رایگان پیشنهاد میکنم حضورا مراجعه بفرمایید تا راهنماییتان کنیم.

شاد باشید

ارادتمند

دکتر سپهریان 

درود بر شما

بله میشود. اما چرا باید این کار را انجام داد؟ روکش را ما در مواردی تجویز می کنیم که دندان به شدت تخریب شده است و راه درمانی دیگری برای حفظ بافت باقیمانده دندان نداریم. اما روکش کردن بی دلیل دندانها ، عمر آنها را کوتاه می کند و مدت زمان کمتری از دندانهای طبیعی خود بهره میبرید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی! مطمینا با شرایطی که توصیف می کنید، انجام جرم گیری واجب هست. در صورت عدم درمان  با جرم گیری، دچار بیماری جدی لثه می شوید و بر اثر آن به مرور دندانهایتان را از دست می دهید.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما بانو

دوست گرامی! معمولا بهترین راه بلیچینگ داخل ریشه هست که در صورتی قابل انجام هست که عصب کشی دندان شما ایده آل باشد. و گاهی مجبور میشویم که علاوه بر بلیچینگ از انواع لمینیت جهت پوشاندن رنگ دندان هم استفاده کنیم.

پیشنهاد میکنم با توجه به ویزیت رایگان ما،جهت بررسی ومعاینه دقیق تر مراجعه بفرمایید تا انشاله بهترین درمان را با توجه به محدودیت زمانی شما انتخاب کنیم.

شاد باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست عزیز ! شخصا هیچ کدام از روشهای بلیچینگ در منزل را مورد تایید نمیدانم. وشما را به مطلب علمی که در این زمینه روی وب سایتمون گذاشتیم ارجاع میدم. مگر home bleaching که از درصد مواد مورد استفاده و نوع استفاده از آن مطمینم.

اما بهترین راه را جهت عدم مراجعه به مطب دندانپزشکی برای سفید کردن دندانها ، عدم استفاده از مواد غذایی رنگدانه دار شامل چای و قهوه و کلیه ادویه جات ومیوه های رنگی میدانم. که البته بعد از انواع بلیچینگ در مطب هم تقریبا این موارد باید رعایت شوند

شاد باشید

دکتر سپهریان

سلام مجدد

عرض به حضور شما که، معمولا درمان ایمپلنت شامل یک مرحله جراحی و یک مرحله پروتزی است. که در بسیاری موارد این دو مرحله توسط دو نفر انجام می پذیرد.

اما این که چطور دندانپزشک حاذق بیابید، اولا دانشگاه محل تحصیل دندانپزشکتان مهم است . ثانیا دندانپزشکی که به روز باشد و در عین حال مجرب باشد . بعبارتی تعداد ایمپلنتهای بیشتری گذاشته باشد. همین میزان از اطلاعات کافی است برای انتخاب ایمپلنتولوژیست خوب....

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

توصیه میکنم وارد این مقوله مارک ها نشید. البته ایمپلنت موجود ما کره ای هست و تا کنون برای بسیاری از مراجعینمون درمان ایمپلنت انجام دادیم که خدا رو شکر همگی راضی بوده اند. 

علت این که توصیه به عدم ورود به جریان برندها رو دارم، این است که این موضوع یک جریان تبلیغی صرف هست . مطمینا توصیه میکنم بیشتر از این موضوع تمرکزتون رو بر انتخاب پزشکتان بگذارید. ایمپلنت دندانی ای به شما کمک می کند که توسط یک کادر درمانی دلسوز و حرفه ای انجام بگیرد. 

جهت دریافت هزینه های درمانی، لطفا با تلفن های مطب تماس بگیرید.

☎44051472 و 09109250257

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست خوبم! حتی اگر به هزینه اورتودنسی هم برای شما مناسب بود ، باز هم چون مشکلتان جدی نیست ، پیشنهادم صد در صد درمانهای زیبایی از جمله کامپوزیت ونیر است. خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون تا بیشتر بتوانم راهنماییتان کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

لطفا جهت دریافت هزینه ها با تلفنهای مطب تماس بگیرید .

44051472 و 09109250257

درود بر شما 

قدم اول جهت کمک به شما ، آموزش صحیح بهداشت دهان به شماست. جهت انجام درمانهای زیبایی ، مهمترین قدم این است که عالی ترین بهداشت دهان را داشته باشید. سپس باید بررسی شود که در کدام قسمتها دندان شما پوسیده است. و دارای پر کردگی کامپوزیتی است. چراکه لمینت دندان به خوبی به کامپوزیت نمی چسبد. گمان میکنم با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما بهتر است حضوری مراجعه بفرمایید تا با بررسی دقیق کلینیکی دندانهای شما بهترین راه حل را جهت داشتن یک لبخند زیبا به شما ارایه کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

باتوجه به توضیحاتتون به نظر میرسد شما دچار بیماری لثه هستید. و اگر به داد دندانهای باقیمانده نرسید ، آنها را هم از دست خواهید داد. بعد از درمان با ایمپلنت دندان ، راه درمانی بعدی استفاده از انواع پروتزهای متحرک هست. به هر حال با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما پیشنهاد میکنم جهت ویزیت مراجعه کنید تا با هم بهترین راه حل را بیابیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام به شما

برای ایمپلنتها بعید است مشکلی به وجود آمده باشد، اما دفعه بعد بیشتر دقت کنید چون سلامت عمومی شما مهمتر از ایمپلنتهاست.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

واقعیت این است که در مورد دندانهای خود فرد، تمام تلاش ما این است که روکش ها جدا از هم ساخته شود تا رعایت بهداشت برای بیمار راحت تر باشد و از طرفی مشکل یک دندان سلامت دندان دیگر را به خطر نیندازد. اما چون جهت دندان و سطح مقطع آن از پیش تعیین شده است، تقسیم نیروها مد نظر قرار نمیگیرد. در روکشهای ایمپلنت دندان جریان متفاوت است.

در ایمپلنت دندانی ما هنگام ساخت روکش میزان نیروی وارد به ایمپلنت و استخوان دور آن را باید مد نظر قرار دهیم. چرا که هدفمان این است که با تقسیم نیروهای وارده حین جویدن ، پایه ها را از نیروهای سنگین حفظ کنیم. رعایت بهداشت کمی سخت تر میشود ولی به جبران آن عمر ایمپلنت دندانی شما بیشتر می شود.

امیدوارم پاسخگو بوده باشم

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

ممکنه بر اثر پوسیدگی شدید، شما مشکل لثه هم پیدا کرده باشید. باید از نزدیک ویزیت بشید تا با توجه به گرافی دندان و معاینه کلینیکی بتوانم پاسخ قاطع تری خدمتتان ارایه کنم. با توجه به معاینه و ویزیت رایگان ما پیشنهاد میکنم جهت معاینه حضوری مراجعه بفرمایید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

با کمک کامپوزیتهای زیبایی و تکنیک باندینگ ، لبه های لب پر شده را اصلاح می کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما 

شرایط دندانهایتان را ندیده ام ولی روش پروتز ثابت قدیمی که از دندان 3 تا 3( نیش تا نیش را بریج )میگذاریم هم وجود دارد که یکی از انواع روکش دندان است.

درود بر شما

روکش ( قالب ) دندان، به لثه نمی چسبد بلکه به دندان پایه می چسبد. همیشه باید شرایط دندان پایه و علت عفونت لثه شما بررسی شود تا بتوانیم تصمیم بگیریم که آیا میشود روکش قبلی را چسباند یا نه؟ پس طبق معمول معاینه کلینیکی و معاینه رادیوگرافیک در تصمیم گیری مهم است.

ارادتمند

دکتر سپهریانَ

درود بر شما 

بابت تاخیر در پاسخگویی پوزش می طلبم. باید معاینه کلینکی انجام دهیم . اگر دندانهای پایه شما دچار پوسیدگی جدی یا عفونت نباشند، همان روکشهای قدیمی را برایتان می چسبانیم ولی اگر امکان پذیر نباشد،یعنی به هر علتی تطابق روکشهای قدیمی از بین رفته باشد، مجبوریم مجددا برایتان روکش بسازیم . گاهی دندانهای پایه به حدی تخریب شده اند که دیگر قابل درمان نیستند. در این موارد دندانهای پایه شما را خارج کرده و با ایمپلنت دندان جایگزین میکنیم.

آدرس ؛ تهران. فلکه دوم صارقیه، بلوار فردوس شرق ، بین ابراهیمی جنوبی و ستاری. پلاک 428 واحد 36

تلفن؛ 44051472 و 09109250257

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی! معمولا مشکل خاصی ایجاد نمیشود. گاهی اگر میزان بیرون زدگی فلز زیاد باشد جهت جلوگیری از شکستهای آتی ، کار مجددا به لابراتوار فرستاده می شود. و در بسیاری موارد روکش با یک بیرون زدگی کوچک فلزی چسبانده می شود و مشکل خاصی هم ایجاد نمی شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست عزیز! اصولا آنچه که درمان ایمپلنت دندان را تبدیل به یک درمان دایمی می کند ، میزان استخوان باقیمانده است. یک اصل مهم در مورد استخوانهای فک (آرواره ها) این است که تا دندان در فک وجود دارد، این استخوانها به قوت خود پا برجا هستند. مگر اینکه بر اثر بیماری لثه تحلیل رفته باشند. اما حتی در صورت درگیر با بیماریهای لثه هم ضخامت استخوان به قوت خود باقیست. اما با کشیدن دندانها و به خصوص با استفاده از دست دندان ( دندانهای متحرک ) ، ارتفاع و ضخامت استخوان فک ، به مرور کاهش می یابد و هرچند ممکنه بتوان باز هم بعد از پانزده سال برای این بیمار ایمپلنت دندانی گذاشت ولی طبعا موفقیت درمان به اندازه قبل نخواهد بود.

موفق باشید

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! در بسیاری موارد ، درمان دندان عفونی فقط کشیدن است. گاهی درمان ریشه (عصب کشی) راه درمان است. و در بسیاری موارد آنتی بیوتیک همراه با یکی از دو درمان فوق.

باید بیمارمان را ببینیم تا بهترین درمان را برای او پیش بینی کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز ! آنچه من در تصویر دندانهای شما می بینم ، دندان نیش بالا سمت چپ شما شیری است. باید بررسی کنیم ببینیم دندان جایگزین آن در فک شما چگونه قرار گرفته است؟ از طرفی فاصله بین دندانهای شما به راحتی با انواع لمینیت ( لامینیت کامپوزیتی و یا سرامیکی )قابل درمان است.

ضمن این که به طور کلی در ونیرها ( لمینیت ها) رنگ دندان قابل اصلاح هم هست. اما درباره اورتودنسی زیاد نمیتونم کمکتون کنم ،چون در تخصص من نیست. اما فکر میکنم درصد مشکلاتتون به حدی زیاد نیست که بخواید خودتون رو درگیر درمانهای طولانی مدت اورتودنسی کنید و میتوانیم با درمانهای زیبایی هم بهتون کمک کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

جواب شما در یک کلمه : بله .... night gard شما بلا استفاده خواهد شد. و باید برای نایت گارد جدید برایتان قالبگیری کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! در مدت زمان جراحی ، چه کشیدن دندان و چه جراحی دندان نهفته ، شما بی حس هستید. بنابر این دردی حس نمی کنید فقط بعضا فشار دست جراحتان را درک می کنید. شما جوان هستید و اگر جراحی دندانتان درست انجام گیرد، مطمینا بهبودتان ظرف یک تا دو هفته اتفاق میفتد.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود دوست عزیز

دندانهای پایین هم اگر لب پر شوند، میتوان لمینیت کرد یا با کامپوزیت ونیر اصلاح کرد...فقط باید این کار ماهرانه انجام گیرد تا شما دچار مشکل اکلوژنی ( درگیری دندانها با هم) نشوید

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما عزیزم

دوست خوبم! ایمپلنت دندان، بهترین درمان برای جایگزینی دندانهاست. اما به هر حال دندان را اگر بشود حفظ کرد، هیچ درمانی بهتر از حفظ همان دندان نیست.

پیشنهادم این است که اگر دندانتان قابل نگهداری هست ، آن را درمان کنید و به جی یک بریج 3واحدی از دو تا روکش جداگانه برای هر دندان و یک ایمپلنت برای دندان کشیده شده استفاده کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان 

سلام به شما

دوست گرامی

متاسفانه درمان لمینیت که کلا برای شما منتفی است. چرا که مرتبا لمینت های شما خواهد شکست.

اما معمولا پروتکل درمانی برای شما شامل:

1. استفاده از نایت گارد

2. مشاوره روانپزشکی

3. در صورت کاهش دندان قروچه( روکش کردن دندانهای خلفی و افزایش ارتفاع دندانها)

4. ساخت مجدد نایت گارد با شرایط جدید دندانهای شماست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

من شرایط دندانهای شما را ندیده ام. اما اگر تنها مشکل دندانهای شما ، فاصله بین دندانهایتان باشد، بدون تردید روکش درمان بسیار تهاجمی ای هست و اصلا پیشنهاد نمی کنم که برای بستن فاصله بین دندانهایتان از روکش استفاده کنید.

انواع روشهای درمان زیبایی ( لمینیت و یا کامپوزیت ونیر) بسیار کم تهاجم تر و کم دردسر تر است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

بلیچینگ ، درمان سفید کردن دندانهاست و ربطی به بستن فاصله بین دندانها ندارد.

روکش ، برای بستن فاصله بین دندانها، درمانی تهاجمی است. مقاومت خوبی دارد اما دندان شما در مقادیر بالایی تراش می خورد و کوچکترین پوسیدگی زیر آن قابل پیگیری نیست.

اما انواع لمینیت ( سرامیکی و کامپوزیتی ) در بسیاری موارد میتوانند یاری دهنده شما باشند.

موفق باشید

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیز

دندان را کشیده اید ولی ریشه اش را نه؟

از آنجایی که دسترسی برای دندان عقل ضعیفه و از طرفی فانکشن جویدن با هفت دندان هم انجام می گیرد، کاشتن دندان شماره 8 ( دندان عقل ) انجام نمی گیرد.

بنابراین پیشنهاد میکنم ریشه باقیمانده را هم بکشید تا زمانی که باعث دردسرهای بیشتر برای شما نشده است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی؛ به هیچ عنوان روکش تک پایه یا با دو پایه یکطرفه ( بریج کانتی لور) صحیح نیست، چرا که حالت الاکلنگی آن ، به دندانهای پایه هم آسیب میرساند.

البته امروزه با وجود ایمپلنت با هزینه ای تقریبا مشابه ، به نظر استفاده از این دست بریجها کاملا غیر منطقی است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست خوبم! به هر حال کشیدن دندان به نوعی جراحی محسوب می شود و درد کم آن هم بعد از یک هفته طبیعی است. درد ناشی از حفره خشک بسیار کلافه کننده است و با مسکن هم آرام نمی شود.

اما در مجموع هم حفره خشک یک عارضه حاد است. به این معنا که ناتگهانی بروز میکند و با بسته شدن حفره هم پایان می یابد و به هیچ عنوان نگران کننده نیست و فقط در یک بازه زمانی درد شدیدی را به بیمار تحمیل می کند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

چسبهای دندانپزشکی ، در واقع چسب نیستند و سمان هستند. یعنی قرار است مثل سیمان ساختمانی فضای بین روکش و دندان شما را پر کنند. باید تطابق روکش به حدی زیاد باشد که خودش این گیر را تامین کند. سمان ها ی دندانپزشکی، زیست سازگارند. خطری برای سلامت شما ندارند، اما استفاده از چسبهای صنعتی به هیچ عنوان منطقی نیست. پیشنهاد میکنم از پزشکتان بخواهید روکش دندان شما را عوض کند تا مشکلتان برطرف شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

در پاسخ به این که : " آیا حتما باید دندان عقل را کشید؟"   شما را به مطالعه این لینک دعوت میکنم.

ضمنا با کشیدن دندان عقل ، دندانها عقب نمیرند.

اما جهت دریافت هزینه های درمانی، لطفا با شماره های مطب تماس بگیرید. هیچ زمان از پودرهای سفیدکننده که ساینده های زیاد دارند استفاده نکنید.

44051472

09109250257

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دختر خوبم! بدون معاینه کلینیکی نمیتونم به قطع بگم میتوانیم با ونیر ، دندانهات رو مرتب کنیم یا نه.... اما فقط میتونم بگم که بویژه در موارد دندانهای نا مرتب و بهم ریختگیها با لمینیت تک دندان نمیتوانیم اصلاحی انجام دهیم. خوشحال میشوم از نزدیک شما رو ببینم و با هم بهترین و به صلاح ترین راه درمانی رو انتخاب کنیم.

شاد باشی 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی ؛ با پایان یافتن سن رشد استخوانی، حدود 18 تا 19 سال، شما میتوانید کاندید ایمپلنت دندان باشید. اما اینکه پزشکتان گفته است که سن شما برای دریافت ایمپلنت دندان کم است منظورش به قطع سن شناسنامه ای شما نبوده است بلکه با بررسی این واقعیت که ایمپلنت هم یک درمان مادام العمر نیست، ترجیحشان بر این بوده که حتی الامکان تا زمانی که ممکن است دندان خودتان را حفظ کنید. این تفکر دندانپزشکتان بسیار حرفه ای است.

موفق باشید

دکتر بهاره سپهریان

سلام عزیزم

دخترم! اول باید بررسی کنیم ببینیم آیا واقعا این ضایعه که در دهانت هست آفت هست یا نه؟! بعد درباره درمان آن اظهار نظر کنیم.

شاد باشی

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز! محکم مسواک زدن ویا مسواک زدن افقی و یا مسواک زدن با مسواکهای سفت و خشن هم میتواند تحلیل لثه ایجاد کند. یکی از شایعترین گروههایی که تحلیل لثه در آنها شایع است، افراد با بهداشت دهان عالیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی ؛ درد دندان بعد از عصب کشی ، حتی تا یک ماه هم به شرطی که رو به کاهش باشد طببیعیست. اما در مورد شما باید بررسی شود که:

1. آیا دندان دیگری در اطراف آن ناحیه به عصب نرسیده است؟

2. آیا فاصله بین دندان پر شده شما با دندان بغلی زیاد نیست و به اصطلاح گیر غذایی ندارید؟

3.  درمان ریشه ناقص هم میتواند یکی از علل باشد

4. به ویژه در دندانهای 4 و 5 احتمال شکستگی عمودی ریشه هم وجود دارد که بسیار شایع است.

از نظر من با یک متخصص درمان ریشه مشورت کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

عزیزم! در موارد بسیار کمی ممکن است بتوانیم روکش قدیمی بیمار را بچسبانیم. چرا که تطابق روکش به علت ایجاد و پیشرفت پوسیدگی در لبه های روکش دندان از دست میرود ، و ضمنا ترمیم جدید ، مطابق با قالب روکش قبلی شما نیست، به همین دلیل ، در مواردی که روکش جهت درمان دندان زیر آن برداشته میشود، معمولا قابل استفاده مجدد نیست.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

اگر روکشی صحیح و اصولی ساخته شده باشد، حتی بزاق هم نمیتواند زییر آن نفوذ کند.  بنابراین حلالی یرای چسب دایم روکش دندان وجود ندارد.

اما روکش دندان شما را دندانپزشکتان میتواند خارج کند. یا با کمک وسیله ای به نام crown remover و یا با بریدن روکش دندان شما.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست گرامی! در بعضی موارد با توجه به شرایط کلینیکی بیمار مثل:

1. عدم وجود درد

2. دندان جوان ( دندانی که ترمیمهای قدیمی متعدد نداشته باشد)

3. پوسیدگی دندان زیاد نبوده است و بافت باقیمانده دندان ، جهت ترمیم کافیست.

4. بیمار بهداشت دهانی قوی دارد

میتوانیم بدون عصب کشی و با یکسری مواد محافظت کننده عصب دندان، بدون عصب کشی دندان را پر کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست خوبم؛ حتما روشهایی هست که به شما کمک کند تا راحت تر در اجتماع ظاهر شوید و راحت تر بخندید. خوشحال میشوم شما را ازنزدیک ببینم تا با هم مشورت کنیم و بهترین راه حل را انتخاب کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی؛ این سوال یکی از رایج ترین سوالات بیماران ماست. اصولا ما درمان ونیر کامپوزیت ( کامپوزیت دندان ) را برای بیمیارانی با rate پوسیدگی پایین انجام میدهیم. افرادی که بهداشت دهانی بالایی دارند. چرا که خود این درمان هم ماندگاریش به میزان مراقبت بیماران ما بستگی دارد.

این که آیا این درمان به مینای دندان آسیب میزند یا نه؟ پاسخ این است که اگر دندان تراش نخورد، به مینای دندان آسیبی نمیرسد. که معمولا همین طور هست. از طرفی اگر این درمان صحیح انجام بگیرد و محلی برای گیر پلاک و ... درست نشود ، بدون تردید عامل ایجاد پوسیدگی نمیتواند ونیر کامپوزیت باشد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. دوست گرامی ؛ معمولا اگر عفونت واقعی وجود داشته باشد، دندان را پانسمان نمی کنند بلکه یا آبسه آن را تخلیه می کنند و یا اگر عفونت قابل کنترل با آنتی بیوتیک باشد، فقط آنتی بیوتیک تجویز میکنند. مهم این است که چهار علامت مهم عفونت دندان را بدانیم:

قرمزی، گرما، تورم ، درد

در غیر این صورت شما دچار عارضه حفره خشک شده اید که پانسمان فقط در کنترل درد آن کمک می کند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

با درود و احترام و پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی 

دوست گرامی ما تا پایان اسفند یک تخفیف نوروزی داریم که هزینه هر واحد ایمپلنت ما حدود 1600000 تومان است. که این شامل گذاشتن فیکسچر و قیمت روکش دندان هر دو با هم میشود. این هزینه در دو قسط با فاصله سه ماه دریافت میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

بله دوست عزیز. همه دندانها قابل ترمیمند اما هر دندانی پروتوکل درمانی خود را دارد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست گرامی! نمی دانم که چرا اینقدر این سوال زیاد مطرح میشود؟ چرا باید دندان سالممان را روکش کنیم؟ 

فلسفه روکش این است که دندان ما به شدت تضعیف شده و برای جلوگیری از شکست دندان بر اثر نیروهای حاصل از جویدن ، دندان را روکش میکنیم. این شرایط بعد از عصب کشی پیش می آید ( روکش دندان عصب کشی شده ) . در موارد بسیار معدودی برای دندانهای به شدت جلو زده که میخواهیم برایشان کار زیبایی انجام بدهیم هم  مجبوریم دندان را روکش کنیم.

در تمامی این موارد باید دندان عصب کشی شده باشد. 

در گذشته برای پر کردن جای دندان از دست رفته ، دندانهای طرفین را تراش می دادند و با قالبگیری و گذاشتن بریج (پل) بین دو دندان ، این فضا را پر می کردند. در بسیاری موارد دندانهای طرفین سالم بودند و بدون عصب کشی آنها را روکش میکردند، اما امروزه با آمدن ایمپلنتها ، این روش تقریبا رو به انقراض است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

اولا این سوال در مبحث این سایت نمیگنجد

ثانیا در صورت داشتن تخصص ، عنوانشان ذکر میشود.

موفق باشید

درود به شما دوست گرامی

در پاسخ به سوال اول شما باید بگویم : بله، همانطور که دندان سالم شما یک بار پوسیده است، ممکن است دوباره هم بپوسد. در واقع ترمیمهای دندانی جلوی پوسیدگی مجدد را نمی گیرند بلکه دندانپزشکتان در حین پروسه تراش حفره در دندان شما، پوسیدگیهای قبلی ( بخشی از دندان که از بین رفته و باکتریها و عوامل عفونت زا )را برداشته و به جای آن یک ماده سازگار با محیط دهان را داخل حفره تراش خورده دندان شما میگذارد تا هم بتوانید از دندانتان استفاده کنید و هم دندان تراش خورده شما در معرض مستقیم محرکهای محیطی نباشد. پس با این حساب پر کردگیها جلوی پوسیدگی را نمی گیرند. از طرفی اگر دندانی عصب کشی میشود ، نباید خوشحال باشیم که مزیتش این است که دیگر درد نمی گیرد . اتفاقا درد یکی از نعمتهای خدادادی است که به کمک آن متوجه میشویم که مشکلی در یکی از نقاط بدنمان وجود دارد. پس وقتی محرکی به اسم درد نداریم ، باید حواسمان به دندان عصب کشی شده مان بیشتر جمع باشد و با رادیو گرافیهای دوره ای احتمال پوسیدگی در دندان عصب کشی را بررسی کنیم. روکش دندان عصب کشی شده هم به هیچ عنوان جلوی پوسیدگی را نمیگیرد. فقط جلوی شکستن بافت تضعیف شده دندان را میگیرد.

اما اینکه به جای این همه هزینه درمان یک دندان از ایمپلنت استفاده کنیم، به این معنا که دندان قابل درمان خود را خارج کنیم و به جای آن ایمپلنت بگذاریم، تصوری اشتباه است. درست است که تا به امروز جایگزینی بهتر از ایمپلنت برای دندان از دست رفته نیامده است ولی این به این معنا نیست که ایمپلنت بهتر از دندان خودتان عمل میکند. دندان قدرت فانکشن و زیباییش 20 است و ایمپلنت 8. در واقع ایمپلنت یک جس مصنوعیست که ما به جای عضو طبیعی برای شما پیوند میکنیم. این عضو مصنوعی به هیچ عنوان نمیتواند 100% جایگزین عضو طبیعی بدن شما شود. ضمن اینکه نمیتوانیم قول بدهیم که عمر ایمپلنت شما چقدر خواهد بود؟ 

پس این تصور که دندان پوسیده خود را بکشم و به جای آن ایمپلنت بگذارم تا دیگر راحت شوم ، تصوری اشتباه و خلاف واقع است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما

تعویض پر کردگیهای آمالگام با کامپوزیت تحت شرایط خاصی امکان پذیر است. باید عکس دندانها بررسی شود. اما منظور شما را از صاف کردن پستی و بلندی دندانها متوجه نشدم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز ، دندان عقل هم یک دندان است مثل بقیه دندانها. یک چیز اضافه نیست که قابلیت ترمیم یا جایگزینی نداشته باشد. اما چون فک انسانها کوچک شده است، این دندان غالبا فضای کافی برای رویش ندارد. به همین علت معمولا آن را می کشند.اما علت اینکه دندان عقل را با ایمپلنت دندان جایگزینش نمی کنند این است که اولا دسترسی خوبی به ناحیه دندانهای عقل جهت گذاشتن ایمپلنت وجود ندارد. ثانیا دندانهای جلوتر ، فانکشن جویدن را خیلی خوب انجام می دهند. ثالثا ایمپلنت دندان ، درمان گران قیمتی است و در جایی که ارزش نداشته باشد مورد استفاده قرار نمی گیرد. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما شایسته عزیز

دوست عزیز ، ژل فلوراید مصرف خانگی ندارد و حتما باید در مطب و توسط دندانپزشک روی دندانهای شما apply شود. شما به صورت خانگی میتوانید از خمیر دندانهای فلوراید دار و یا دهانشویه های NAF استفاده کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز! حفره خشک بلافاصله بعد از کشیدن دندان بروز نمی کند . اما اگر قرار بود دچار عارضه حفره خشک شوید ، تا به حال درد امانتان را بریده بود. اما به صراحت بگویم که شانس با شما یار بوده. سیگار نه تنها خون رسانی به محیط دهان را کم میکند، که این خود باعث تاخیر در ترمیم زخمهای دهان میشود، بلکه پک زدن به سیگار با ایجاد فشار منفی در دهان ، باعث کنده شدن لخته خون و اکسپوز شدن مستقیم استخوان به محیط دهان و ایجاد حفره خشک میشود. البته وجود لخته خون مهمترین خاصیتش ، بهبود سریعتر زخم و بسته شدن سریعتر زخم است که به ازعان خودتان این لخته خون روی حفره کشیده شده دندان شما وجود ندارد. و این خبر بدی است. پس مدتها باید با این حفره باز کنار بیایید. مرتبا آن را شستشو دهید که بر اثر گیر غذایی و ... دچار عفونت نشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما و سپاس

دوست عزیز! ترک دندان حین یا بعد از عصب کشی جزو موارد قصور پزشکی نیست. هر چند نه من متخصص طب قانونی هستم و نه حتی دندان شما را قبل و بعد از درمان دیده ام. اما به نظر نمی آید قصوری صورت گرفته باشد.

موفق و پیروز باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

در این صفحه میتوانید اطلاعات تماس را بیابید و یا بصورت آنلاین فرم تنظیم وقت را پر کنید .

DrSepehrian.com/تعیین-وقت

درود بر شما

دوست گرامی، همانطور که قبلا هم گفته ام ، تشخیص و طرح درمان برای درمانهای دندانپزشکی هم حتی طرح لبخند نیاز به بررسی های متنوعی دارد من جمله: اکلوژن، وضعیت دندانها، سایز دندانها،  وضعیت فکی شما و ....

با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم تا با هم به بهترین طرح درمان برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دخترم! دندان 6 دایمی است و با توجه به اینکه 14 ساله هستی ، اگر سن دندانی و سن تقویمی شما هماهنگ باشد و مشکل خاصی نباشد، در حال حاضر تمام دندانهای شما دایمی است و باید دو چندان از آنها مراقبت کنی و به آنها رسیدگی کنی. دندانی که خراب شده را سریعتر به دندانپزشکت نشان بده تا خرابتر نشده و مجبور به کشیدن دندان نشده اند برایت ترمیم کنند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام مجدد

خواهش میکنم. اولا باید میزان تغییر رنگ و اکلوژن شما رو از نزدیک ببینم. ولی مطمینا شما رو راضی خواهد کرد.

ثانیا هزینه ونیر کامپوزیت کاملا به نوع درمان انتخابی ما و تعداد دندانهای خط خنده و عوامل بسیار دیگری از این دست بستگی دارد.

امیدوارم از نزدیک ببینمتون و بتونیم با هم شرایط ظاهری لبخند شما رو بهبود ببخشیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

عزیزم ! عکستون رو دیدم ولی عکس به طور کلی نمیتواند گویای نوع درمان و درمان انتخابی ما برای شما باشد. باید سایز دندانهای شما، اکلوژن شما، سایز چهره شما، میدلاین و بسیاری موارد دیگر از نزدیک بررسی شود. واقعا دوست دارم کمکتان کنم. خوشحال میشوم با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ، شما را از نزدیک ببینم تا بتوانیم با هم فکری به حال لبخند شما کنیم.

موفق باشید

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

شایسته عزیز! فقط نخ دندان و مسواک نیست که جلوی پوسیدگی را می گیرد. نوغ تغذیه و رژیم غذایی شما، مصرف کمتر شیرینی جات به ویژه قندها، انجام فلوراید تراپی و بررسی وضعیت بزاق شما ( حجم بزاق) ، میتواند در کنترل پوسیدگی های شما موثر باشد. توصیه اکید من انجام فلوراید تراپی برای کنترل پوسیدگیهای شماست.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست عزیز

عزیزم! یکی از ویژگیهای پرکردگیهای آمالگام این است که گیر آنها در دندان مکانیکی است. به این معنا که باید حفره ای که در دندان تراش داده میشودگیر دار فرم داده شود تا آمالگام در جای خود تکان نخورد. هر چند عکس دندان شما را ندیدم و حتی کلینیکی شما را معاینه نکردم و حتی عکسی که فرموده بودید attach کردید به دست من نرسیده ، ولی گمان میکنم گیر آمالگام شما کافی نیست و نیاز به تعویض ترمیم دارید. باز هم ترجیح میدهم شخصا شما رو از نزدیک ببینم تا بتونم بهتر راهنماییتان کنم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام بر شما

دوست عزیز! سوالتان بسیار به جا و خوب است. این سوالی است که ذهن بسیاری از افراد جامعه را در گیر کرده. آیا بخار جیوه ناشی از پرکردگیهای آمالگام موجود در دهانم باعث سرطان میشود؟ 

آمالگام بیش از 150 سال است که بعنوان یک ماده مناسب برای پر کردن دندانها استفاده میشود. هرچند ورود کامپوزیت ها ( مواد رنگ دندان ) تا حدود زیادی حجم استفاده از آمالگامها را کم کرده است ولی باز هم نتوانسته جایگزین کامل آنها بویژه در حفرات وسیع ویا دندانهایی که تحت فشارهای سنگین جویدن قرار دارند شود.

اما جیوه فلزیست که در محیط زندگی ما بسیار وجود دارد و ما با شکلهی مختلف آن روزانه در تماس هستیم. هوا ، آب آشامیدنی ، خاک و حتی بعضا غذاهای ما حاوی اشکال گوناگون جیوه هستند. در مقادیر بالای مواجهه با جیوه مثلا برای کارگرانی که در مناطق با هوای آلوده به بخار جیوه زیاد در تماسند جیوه مضر است و میتواند باعث سردرد ، تهوع ،خستگی ، فراموشی و امثالهم شود ، اما طبق تحقیقات FDA ( سازمان غذا و داروی آمریکا ) در سال 2009 هنوز دلیلی بر مضر بودن مقادیر بسیار اندک بخار جیوه حاصل از جویدن با آمالگام در دسترس نیست. 

بنابر این تا زمانی که ترمیم های شما دچار مشکلی نشده به آنها  دست نزنید و نگران نباشید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

با توجه به توضیحات شما همه علایم مربوط به عارضه حفره خشک (dry socket) است. متاسفانه حفره خشک عارضه بسیار دردناکی است که با هیچ پانسمان و مسکنی به راحتی آرام نمی شود و اینکه درد در هر دو فک شما میپیچد یکی از اتفاقات شایع در دردهای دندانی است. اگر دندان خراب دیگری که باعث درد شده باشد نداشته باشید، متاسفانه بین دو تا سه هفته این درد آزاردهنده را همراه دارید و برای اینکه مطمین شوید که چیزی از دندانتان در فک باقی نمانده از دندانپزشکتان بخواهید که یک عکس کنترل از این ناحیه تهیه کند .

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ! اولا؛ این که دندان وسیله خوبی برای شکستن پسته نیست!

در ثانی؛ این بار شانس آورده ایدو دندانتان با درمان زیبایی و کامپوزیت ونیر قابل بازساز ی است اما در بسیاری موارد بویژه در دندانهای عصب کشی شده شکاندن قند یا پسته با دندان باعث ترک عمودی در ریشه شده و منجر به کشیدن دندان می شود. 

هزینه درمان این دندان شما ، حدود 300 تا 350 هزار تومان میشود. در این درمان تبحر و نوع مواد برای طبیعی جلوه کردن دندان شما حرف اول را میزند.

شاد باشید

دکتر سپهریان

سلام بر شما

به هر حال میشود با بی حسی کامپوزیتها(چسب ) روی دندانهای شما را برداشت . هر چند اینکار چند جلسه زمان میبرد ولی با توجه به اینکه دندانهایتان حساس شده ، بعد از برداشتن چسبها احتمال آزرده شدن شما بدلیل حساسیت دندانهایتان بسیار بالاست.

بهر حال بدون معاینه حضوری ، نمیتوانم بیش از این کمکی کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما متین عزیز

اگر واقعا دندان شماره 6 کودک شما درد میکندباید در نظر داشته باشید که این دندان دایمی است و اگر آن را بکشید بدلیل نبودن جوانه دندانی دیگری در زیر آن ، دیگر به جای آن دندانی در نمی آید. حتما در اولین فرصت با یک متخصص درمان ریشه هماهنگ کنید و کودکتان را برای درمان به او بسپارید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

سپاسگزارم از لطف شما؛ دوست عزیز! کی از عوارض شایع تروماها (ضربه خوردن به دندانها) نکروز عصب دندان ( عفونی شدن ریشه دندان) است که شما همه علایم آن را داشتید. نکته مهم ماجرا این که؛ دندانی که عفونی شده با خوردن آنتی بیوتیک و دارو ویا خود بخود درمان نمیشود. ممکن است که برای مدتی علایم فروکش کند ، اما عفونت در حال گسترش و ازبین بردن بافت اطراف دندان شماست، پس عصب کشی (درمان ریشه ) دندان شما لاجرم است . اما این که ایا همه دندانهای فک بالای شما نیاز به عصب کشی دارد یا فقط بعضی از آنها باید عصب کشی شوند، نیاز به بررسی کلینیکی و رادیوگرافی ( معاینه و عکس دندان) دارد. به هر حال اگر کمکی از من بربیاید فروگذار نخواهم کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست عزیز

یکی از مزایای کارهای زیبایی اعم از لمینیت ، لومینیرز و کامپوزیت ونیر ،این است که میتواند لبخند زیبایی را به شما هدیه کند. اما واقعا بدون معاینه حضوری نمیتوانم به شما برای رسیدن به آرزویتان بیشتر از این کمک کنم. خوشحال می شوم شما را از نزدیک ببینم تا برای شما به یک طرح درمان جامع برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما 

شیمای عزیز! بسیار جوان هستی و خوب است که اول علت زبان مودار را با هم بررسی کنیم

علت hairy tongue:

مهمترین علت زبان مودار( پرزهای بلند چشایی در انتهای زبان) ، بهداشت دهانی ضعیف است. معمولا با رعایت بهداشت و مسواک زدن زبان این مشکل بر طرف میشود. علت دوم استفاده از دخانیات و بویژه سیگار است. از علل دیگر میتوان به استفاده طولانی مدت بعضی داروها مثل آنتی بیوتیک ها و ... اشاره کرد، حتی مصرف بیش از اندازه دهانشویه ها و بویژه کلرهگزدین هم یکی از دلایل این عارضه است.

درمان hairy tongue:

طبعا مهمترین و راحت ترین راه هم مسواک زدن زبان است و اگر به علت ایجاد حالت تهوع حین مسواک زدن زبان رنج میبرید ، از مسواکهای کوچک استفاده کنید و کم کم آن را به عقب هدایت کنید. از طرفی وسایل دیگری در داروخانه ها هست با عنوان زبان پاک کن ( tongue scrspper )  هست که روی زبان را با آن میتوان تقریبا تراشید. پاک کننده های قوی زبان هستند . در نهایت اگر با این درمانها تمیز نشد باید یک متخصص تشخیص بیماریهای دهان، با مداخله جراحی آن را بردارد.

شاد و موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز سوالتان بشدت بجا بود. این سوال در بین بیماران ما بسیار رایج است. واقعیت اینکه در گذشته بدلیل عدم وجود درمانی با عنوان ایمپلنت، برای جایگزینی دندانهای از دست رفته از بریج های دندانی استفاده می کردند. به همین علت گاهی مجبور می شدند دندانهای سالم طرفین فضای دندانی را تراش دهند تا بتوانند از آنها بعنوان پایه های بریج استفاده کنند. چون دندانها سالم بود در صورت عدم حساسیت دندانها ، آنها را عصب کشی نمی کردند ولی امروزه درمان روکش دندان معمولا بعد از عصب کشی دندانها ( تحت عنوان روکش دندان عصب کشی شده ) و جهت حفاظت از بافت باقیمانده دندانهای بشدت تضعیف شده، استفاده می شود. پس دیگر نیازی به روکش کردن دندانهای عصب کشی نشده نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما صحرای عزیز

دختر خوب! باید هروز از دندانپزشکت تشکر کنی که حاضر به انجام درمان برای شما شده و درمان را بر روی اصول آن انجام داده. واقعیت این که ؛ اشعه لازم برای گرفتن عکس تک دندان ( پری اپیکال) بسیار کم است. و شاید حتی بدون بستن پیش بند سربی هم اختلال خاصی ایجاد نکند. اما به هر حال بستن پیش بند سربی ، آن مقدار شک را هم در تاثیر منفی اشعه بر جنین به طور کلی از بین میبرد. نگران نباش عزیزم.

شاد باشی

دکتر سپهریان

سلام بر شما

دوست عزیز !متاسفم که دندانهایتان را از دست داده اید. اما برای جایگزینی دندانهای از دست رفته چند راه بیشتر نیست:

1. پروتز متحرک ( که معمولا با عنوان دندان مصنوعی میشناسیم.) 

2. پروتز ثابت (روکش) که اگر دندان عقبی وجلوی فضای خالی را داشته باشی ، آنها را میتراشند برای روکش و یک پل (بریج یاbridge ) بین دو دندان شما میگذارند. این درمان جای خالی را پر میکند و به نسبت درمان راحتی است به این معنا که چند سالی که روکش در دهان شما هست، خودتان راحتید اما هم دندانهای پایه تراش خورده اند و عمرشان کوتاه تر میشود و هم از استخوان فک شما محافظتی نمیشود. و استخوان به مرور تحلیل میرود.

3. ایمپلنت ؛ که در حال حاضر بهترین درمان است. هم از استخوان فک محافظت میکند و هم به دندانهای دیگر آسیبی نمی رساند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

راههای مختلفی از جمله میکرو ابرژن و لمینیت سرامیکی دندان و ونیر کامپوزیت دندان وجود دارد که میتواند به شما برای داشتن دندانهایی سفید کمک کند. اما زیاد برای روکش کردن دندانتان توصیه نمیکنم. روکش عمر نهایی دندان شما را کوتاه میکند. پس خط اول درمان ما نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

عزیزم! در تروماهای دندانی( ضربات وارده به دهان و دندان)، اصل اول سرعت عمل است . مراجعه سریع به مراکز درمانی اورژانس از او لویتهاست.این بار شانس با شما یار بوده که دندان شیری است. هر چند در تروماهای به دندانهای شیری هم باید اصولی را رعایت کرد. در اسرع وقت با یک متخصص دندانپزشکی کودکان تماس بگیرید تا با بررسی گرافی دندان اولا احتمال آسیب به جوانه دندان دایمی را بررسی کند، ثانیا در صورت قابل نگهداری بودن دندان ، آن را عصب کشی و روکش کند و در غیر این صورت دندان را کشیده و از یک فضا نگه دارنده استفاده کند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما جناب امیر

از اتفاقی که برای همسرتان افتاده متاثر شدم اما همیشه به بیمارانم تاکید میکنم که خدا را شکر به خاطر وجود ایمپلنت. معمولا در این موارد میزان تاج باقیمانده دندان باقیمانده را بررسی میکنیم، اگر قابل نگهداری باشد سعی میکنیم با روکش آن را نگه داریم و در غیر این صورت این ریشه را هم خارج میکنیم. در صورتی که قطر و کیفیت استخوان همسرتان مناسب باشد معمولا دو واحد ایمپلنت در این منطقه کفایت میکند. تقریبا هزینه ایمپلنت در مطب ما بین 1.5 تا 2 میلیون برای هر واحد است . اما در مجموع ترجیح میدهیم که ابتدا بیمارمان را ببینیم و گرافیهای مختلف مورد نیاز و بویژه در مورد ایشان cbct را ببینیم و بعد در این زمینه نظر دهیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام.

اگر منظورتان پر کردن فاصله بین دندانهاست، بله.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود به شما

دوست عزیز! واقعا متاسفم که دچار مشکل شده اید. اما بدون معاینه ، راهنماییتان دشوار است. اما حدس میزنم که کمی تراش دندانهایتان زیاد بوده و این امر باعث درد و آزار شما شده. به هر حال به دندانپزشکتان مراجعه کنید و مشکلاتتون رو مطرح کنید. حتما راه حل مناسبی ارایه خواهد کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام به شما

دوست عزیز؛ من هیچ کدام از این درمانها را پیشنهاد نمی کنم. روکش کردن ، محور دندانها را عوض نمی کند. یعنی شما یک نیروی خارج محوری به دندانهایتان وارد می کنید که باعث لقی دندان و تحلیل تدریجی استخوان اطاف دندان می شود.

از طرفی راه دوم هم دردسر بزرگیست. آسیب به مفصل فکین شما از نتایج حتمی این درمان است. پس لطفا دنبال درمانهای میانبر نباشید. اگر میخواهید درمانی انجام دهید ، آن درمان ترکیب درمانهای جراحی و اورتودنسی است.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

اگر 11 سال پسر شماکامل است. بعد از رویش دندانهای نیش دایمی اورتودنسی انجام میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام عزیزم

بانو ! روکش شما طبق عکس ارسالیتان بلند است. باید ارتفاع روکشتان کم شود تا دردتان برطرف شود. درد شما ربطی به تراش زیر لثه روکش ندارد. اما در پاسخ به سوالتان باید بگویم اکثر تراش روکشهای پی اف ام ، حداقل نیم میلیمتر زیر لثه هستند و درد ناشی از گذاشتن روکش هم در چند روز اول برطرف میشود.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما
دوست گرامی; با توجه به گفته های دو دندانپزشک قبلی شما، احتمالا آبسه و عفونت شدیدی پای دندان شما وجود دارد. عفونتهای دندانی اصولا خطرناکند و در بسیاری موارد ما دستور خارج کردن دندان را میدهیم. اگر دندانی آبسه کند و آبسه وارد فضاهای صورتی فرد بشود ، به خصوص اگر آبسه مربوط به دندانهای فک پایین باشد ، احتمال خفگی را بالا میبرد. در شرایط موجود به نظر من حتما دندانتان را خارج کنید و بعد اگر مشکلتان بر طرف نشد با یک متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنید.
ارادتمند
دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، این که بتوان روکشها را با وجود سمان دایم باز( چسب دایم روکش) در آورد، بستگی دارد به نوع سمان مورد استفاده و گیر(retention) روکش شما. اما معمولا یک تلاش برای سالم در آوردن روکش انجام میشود و اگر انجام پذیر نباشد ، روکش دندان شما را میبرند یا به اصطلاح قطع میکنند. امیدوارم پاسخگو بوده باشم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما
هزینه درمان شما با توجه به نوع پروتز ( ثابت یا متحرک) ،شرایط استخوانی شما. تعداد ایمپلنتهای مورد استفاده شما و .... متفاوت است. هر واحد ایمپلنت در مطب ما از 1.5 میلیون تا 2 میلیون هزینه دارد. اگر از نزدیک خود شما و عکسهایتان را ببینیم، راحت تر میتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
موفق باشید
دکتر سپهریان

سلام بر شما دوست عزیز

واقعیت اینکه ؛ تشخیص چنین مواردی از راه دور و بدون معاینه کلینیکی به شعبده بازی شبیه است. اما حدس من این است که در یک نقطه بر روی لثه شما فشار شدیدی وارد شده. به هر حال ترجیح میدهم که شما را از نزدیک ببینم تا بتوانم نظر دهم و یا شما را راهنمایی کنم. به هر حال این موضوع عادی نیست و باید پیگیری شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما مرضیه عزیز

دوست خوبم؛ اولا  همیشه به دندانپزشک و پزشک خودت اعتماد کن. اگر اعتماد نداری ، هرگز نباید هزینه و امثال آن شما را به سمت این درمان ببرد. ثانیا هزینه درمان در همین حدود است. شخصا هزینه دستمزد کمتری بابت درمانهای روکشم دریافت میکنم. ثالثا مطمینم که روکشهای شما بسیار زیبا میشود، اما فرض محال که اینطور نباشد، این درمان غیر قابل جبران نیست و مطمینا تا شما راضی نباشی دندانپزشک شما روکشها را روی دندانهای شما سمان نمیکند.( نمیچسباند).

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیز

شخصا معمولا سعی میکنم حتی المقدور برای اصلاح چرخیدگیها و نامرتبی های دندانی؛ از روکش استفاده نکنم. اما با نظر همکارمان مبنی بر اینکه روکش کردن تک دندان قدامی باعث میشود تا حدودی اختلاف رنگ باشد( در صورتی که از روکشهای سرامیکی) استفاده نکنیم، موافقم.یعنی به طور معمول روکشهای pfm بدلیل شکست نور بسیار متفاوت این مشکل را دارند.

اما اصولا بعد از تراش بخصوص اگر روکش موقت نداشته باشید، لب و زبان به جای خالی دندانها عادت میکنند و وقتی روکشهای جدید می آیند ، کمی زمان میبرد تا به آنها عادت کنید. اما اگر شرایط بعد از 2 تا 3 هفته عادی نشد ، جهت اصلاح روکش به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز! معمولا بهترین درمان برای دندانهایی که ژنتیکی زرد هستند ؛ بلیچینگ است. معمولا بلیچینگ home و office را با هم توصیه میکنیم. تا هم نتیجه بهتری حاصل شود و هم ماندگاری سفیدی دندان شما بیشتر شود. البته میزان سفید شدن دندان در حین این درمان، به جنس دندان و علت زردی دندان شما بستگی دارد. اما روش دیگر ، لامینیت کردن دندانها جهت سفید کردن آنهاست. این روزها چون اکثر مردم داشتن دندانهای سفید برایشان مهم شده است، یکی از مراجعات بارزشان به دندانپزشکان ، جهت انجام لامینیت است. که خوب آن هم مزایا و معایب خودش را دارد. به هر حال بهتر است اول دندانهای شما را ببینیم، علت زرد شدن آن را بررسی کنیم و سپس طرح درمان مناسب را ارایه کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما ناهید عزیز

دیر گذاشتن روکش ایمپلنت درصورتی که مرحله uncovery آن انجام نگرفته باشد، (یعنی مرحله ای که با یک پیچ بلندتر ایمپلنت به محیط دهان راه پیدا میکند)، احتمال مدفون شدن ایمپلنت زیر استخوان را بالا میبرد. این اتفاق اصلا خوب نیست. چون بعضا جراح مجبور میشود استخوان روی ایمپلنت را بتراشد و احتمال آسیب رسیدن به بدنه ایمپلنت(فیکسچر) در این خالت زیاد میشود. بنابر این توصیه میکنم هر چه سریعتر جهت ادامه درمانتان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود سونیای عزیز

عزیزم! کشیدن دندان کودکان بدون بررسی وجود یا عدم وجود دندان دایمی زیر آنها جنایت است. به احتمال خیلی بالا دندانی که میفرمایید دایمی است و باید پیگیر درمان آن شوید. خوشحال میشوم از نزدیک شما را ببینم و با هم به یک طرح درمان جامع برای فرزندتان برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم شما دچار bell's palsy شده اید. این بیماری ، مربوط به فلج عصب صورتی است که علل گوناگونی میتواند داشته باشد. از یک عفونت ویروسی تا یک سکته خفیف مغزی. به هر حال باید به صورت جدی آن را پیگیری کنید. حتما با یک متخصص داخلی اعصاب( نورولوژیست) یا یک جراح فک و صورت در اسرع وقت تماس بگیرید.

موفق وپیروز باشید

دکتر سپهریان

سلام

دوست گرامی سوالتان نامفهوم است. متوجه نمیشوم که بد کاشته اند یعنی چه؟ یعنی کج ایمپلنت گذاشته اند؟ یعنی روکش کج گذاشته اند؟

واقعا متوجه منظورتان نشدم که بتوانم پاسخگو باشم.

دکتر سپهریان

سلام عزیزم

شیدای عزیزم! نمیدانم در مراجعه به دندانپزشکتان، رادیوگرافی دندانی تهیه شده یا نه؟ آیاسابقه ضربه به دندانتان وجود دارد؟ نوع دردتان چگونه است؟ عامل تحریک دندانتان برای ایجاد درد چیست؟ از 1 تا 10 به درد دندانتان چه نمره ای میدهید؟!

واقعا بدون دانستن این پاسخها و بررسی گرافی و کلینیکی شما ، نمیتوانم پاسخ صحیح و کمک کننده ای به شما بدهم. 

شاد و پیروز باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

اصولا حساسیت دندان به شیرینی نشاندهنده این است که در نقطه ای از دندان عاج باز وجود دارد. در4 حالت روی عاج دندانها باز میشود:

1. دندان شما پوسیده است و مینای روی آن از بین رفته است.

2. بر اثر ضربه و ... مینای روی دندان پریده است.

3. به دلیل تحلیل لثه ، بخشی از ریشه که در استخوان بوده به محیط دهان اکسپوز شده که معمولا حساسیتهای دندانی شدیدی را باعث میشود.

4. زیر پر کردگی قدیمی شما ، پوسیدگی جدیدی ایجاد شده است.

در پاسخ به سوال دوم شما باید بگویم که اصولا با تعویض کلیه ترمیمها چه از آمالگام به کامپوزیت و چه بالعکس چندان موافق نیستم. اما در مجموع اینکه ترمیم قدیمی شما تابه حال مشکلی پیدا نکرده به این معنا نیست که چون آمالگام بوده به این شکل است و اگر کامپوزیت بود شرایط متفاوتی پیدا میکرد. معمولا عمق و وسعت یک ترمیم هم در ماندگاری ان تاثیر میگذارد. اصولا موافق نیستم که همه دندانها را با کامپوزیت یا آمالگام پر کنیم. بلکه هر کدام از این ترمیمها جایگاه و شرایط خود را دارند که توصیه میکنم انتخاب درمان را به عهده دندانپزشکی که به او اعتماد دارید بگذارید.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

مزیت عمده ای برای مسواکهی برقی به نسبت مسواکهای دستی وجود ندارد. مهم تکنیک مسواک زدن شماست که باید درست باشد. چه با مسواک برقی و چه با مسواک دستی. اما در مواردی ما میبینیم که بیمار بعضی نواحی دهانی خود را نمیتواند و یا بلد نیست ویا به هر علتی خوب تمیز نمیکند. در این موارد مسواک برقی تجویز میکنیم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

سوال شما بسیار تامل بر انگیز است. به همین جهت با چند تن از متخصصین مواد دندانی در این زمینه مشورت کردم. پاسخ به این شکل بود:

در زمینه حساسیت بیماران به الیاژهای بکار رفته در روکشهای دندانی، مهمترین عنصر مطرح شده در این آلیاژها، نیکل است. این مساله در اکثر موارد در مورد بیمارانی مطرح می شود که هنگام استفاده از زیورالات حاوی نیکل به خصوص گوشواره دچار الرژی های پوستی میشوند. میزان این حساسیت در زنان بسیار بیشتر از مردان است. ولی هنوز رابطه دقیقی مشاهده نشده که افرادی که به هنگام استفاده از زیورالات نیکل دار حساسیت پوستی نشان می دهند لزوما به  روکشهای حاوی این عنصر در داخل دهان خود نیز واکنش نشان دهند.از انجا که کلا 4.5 درصد زنان و 1.5 درصد مردان حساسیت به زیورالات حاوی نیکل را نشان می دهند و مشخص نشده که این افراد به هنگام استفاده از روکشهای حاوی نیکل هم همین حساسیت را نشان دهند پس احتمال وجود این گونه از واکنشها در افراد جامعه ناچیز است.

ضمنا عناصر اصلی امالگام نقره و قلع و مس و روی و جیوه هستند.

به نظر من احتمال شکستگی ریشه شما وجود دارد . که در درمانهای post & core بی سابقه نیست. لذا با دندانپزشکتان در این زمینه مشورت بگیرید.

امیدوارم به شما کمک کرده باشم.

موفق و پیروز باشید.

دکتر سپهریان

سلام بر شما

قطعا عکس قبل و بعد از همه بیماران گرفته میشود. اما انتشار آن با اجازه خود بیمارانمان انجام میگیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

متاسفم که مجبور به کشیدن دندانتان شده اید. حوادثی که حین درمان برای شما اتفاق افتاده عجیب نیست. بارها به بیمارانم گفته ام که افتادن پانسمان دندانتان را جدی بگیرید و حتما بلافاصله برای تجدید پانسمان مراجعه کنید. اما متاسفانه سهل انگاری های کوچک ، گاهی عواقب ناراحت کننده ای دارد. 

به هر حال ، با توجه به توضیحات شما، دو عامل میتواند برای کیستیک شدن دندانتان وجود داشته باشد:

1. دندان شما از اول عفونی و دندان کیستیک بوده، یعنی کیست داشته و درمان برای دندان عفونی آغاز شده که برای بررسی این موضوع باید گرافی شروع کار شما را بررسی کرد.

2. دندان در حین درمان بدلیل ورود عفونت و باکتری های گوناگون دچار کیست شده که این موضوع با توجه به توضیحات شما ، دور از انتظار نیست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز! بدون بررسی گرافی های دو بعدی و یا سه بعدی شما، نمیتوانم اظهار نظری بکنم. ولی با همه این اوصاف همیشه راهی وجود دارد. فقط هرچه دیرتر ،به داد دندانهایتان برسید، سخت تر و در بازه زمانی طولانیتری درمان انجام میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

جناب اکبر عزیز!به نظرم منظور شما این است که فک پایینتان کمی جلوتر است. اگر اینطور باشد که صد در صد تنها جراحان فک و صورت میتوانند کمکتان کنند. اما در غیر این صورت، خوشحال میشوم از نزدیک ملاقاتتان کنم تا ببینیم چه مشکلی دارید و آن را چگونه حل کنیم؟

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم شما دچار bell's palsy شده اید. این بیماری ، مربوط به فلج عصب صورتی است که علل گوناگونی میتواند داشته باشد. از یک عفونت ویروسی تا یک سکته خفیف مغزی. به هر حال باید به صورت جدی آن را پیگیری کنید. حتما با یک متخصص داخلی اعصاب( نورولوژیست) یا یک جراح فک و صورت در اسرع وقت تماس بگیرید.

موفق وپیروز باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست خوبم! آنچه که با عنوان قالب دکوری از آن یاد کردید، درمان دندانپزشکی است با عنوان لومینیرز. که باید توسط دندانپزشک شما قالبگیری از دندانهایتان انجام بگیرد و بعد این قالب ، متناسب با فک و دندانهای شما ساخته شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

دوست عزیز ! باید بررسی کرد که آیا دو روکش کنار هم ، به هم چسبیده اند یا نه؟ اگر به هم چسبیده ( اسپلینت ) باشند که تنها چاره آن ، استفاده از سوپر فلاس( نخ دندان مخصوص روکش ) است. ولی اگر بهم چسبیده نباشند، با نوار استریپ ، باید فاصله باز شود. ویا حتی در بعضی موارد کلا روکشها را عوض میکنیم. اما هیچ دلیلی مبنی بر نکشیدن نخ دندان ، بخصوص برای دندانهای روکش شده وجود ندارد.

سرافراز باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، سوال شما بسیار کلی است. بسیاری از مواقع حتی اگر کلینیکی این شرایط راببینیم، با عنوان یک دندانپزشک، باز هم نمیتوانیم بدون بررسی رادیوگرافی تشخیص بدهیم که آیا این دندان به عصب رسیده یا نه؟

بهتر است حتما مراجعه کنید تابتوانیم به نتیجه صحیح برسیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام عزیزم

دختر خوبم!  کبود شدن ( سیاه شدن ) دندان عصب کشی شده، اتفاق دور از ذهنی نیست. اما باید به داد آن رسید. باید یک رادیوگرافی خوب از دندان تهیه کنیم. درمان ریشه ( عصب کشی) آن را بررسی کنیم. سپس به سفید کردن دندان با روش بلیچینگ ریشه و ونیر و گاهی حتی روکش کردن دندان بپردازیم.

موفق باشی

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست خوبم

عزیزم! اولا که به تبلیغات توجه نکن... اصولا روکش ایمپلنت به زیبایی روکش های معمولی نمیشود به خصوص در مورد دندانی که از اول نبوده. اما به هر حال اینکه چه راه حلی برای بر طرف کردن مشکل شما داریم را باید با بررسی کلینیکی و حضوری بگویم. خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و راه حل را با هم پیدا کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

عذرخواهی فراوان بابت تاخیر در پاسخگویی. دوست گرامی؛ لزوما دندانی که روکش میشود نباید عصب کشی شده باشد. اما این که دلیل روکش کردن دندان شما چه بوده مهم است. گرافی شما را دیدم. از نظر من با توجه به عکس شما و بدون در نظر گرفتن کلینیک کار شما، این دندان نباید روکش میشد. ضمنا دندانهای کناری هم ابتدا باید عصب کشی مجدد میشد و بعد روکش روی آنها قرار میگرفت. مهم این است که بی دلیل دندانهای سالممان را زیر روکش نبریم. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی ، گلیز کردن روکش معادل لعاب زدن است. در واقع سطح روکش را با یک لایه لعاب ، پرداخت کرده و سطح آن را صیقلی میکنند...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما و عذرخواهی فراوان بابت تاخیر در پاسخگویی

دوست گرامی، این موضوع تا حد زیادی به اکلوژن شما هم بستگی دارد. اما ما به صورت روتین به بیمارانمان توصیه میکنیم که گاز زدن بعد از ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی ممنوع. چرا که به هر حال هر کدام از این درمانها با رزین به دندان شما چسبیده و به خصوص نیروهای کششی که به ای رزین وارد میشود ، میتواند در طولانی مدت باعث ترک در رزین و به مرور شکستن آن شود. البته این مشکل لاینحل نیست و ما میتوانیم مجددا کامپوزیت دندان شما را ترمیم کرده و یا لمینیت شما را تجدید کنیم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی، دوست گرامی لطفا جهت دریافت هزینه ها با تلفنهای مطب تماس بگیرید.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما رضای عزیز

باید بررسی کنیم ، ببینیم میزان ریشه باقیمانده شما در استخوان چقدر است؟ میزان رعایت بهداشت دهان شما چقدر است؟ آیا میتوان با پست و کور و روکش یک دندان زیبا به شما داد؟ همه این مسایل با بررسی کلینیکی و رادیوگرافیک دندانهای شما امکانپذیر است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

زینب عزیز! شما هم میتوانید ازلمینت سرامیکی و هم از کامپوزیت ونیر برای بستن فاصله بین دندانها خود استفاده کنید. انتخاب درمان دقیق با توجه به نظر شما و دندانپزشکتان انجام میگیرد.

ارادتمند

ذکتر سپهریان

سلام بر شما

شروین عزیز! عارضه حفره خشک یا dry socket ؛ بعد از کشیدن دندان ، بسیار دردناک است. عمق حفره آن هم به عمق حفره ای که ریشه دندان شما در آن قرار گرفته بستگی دارد. اما چیزی که شما بیان میکنید ، یک عارضه کاملا طبیعی است. حفره خالی (socket دندان) شما باز است. و مدتی طول میکشد تا لثه روی آن را بپوشاند و بعد به مرور در آنجا استخوان تشکیل شود. فقط در این مدت مهم است که مرتب دهان خود را بشویید تا مواد خوراکی که در حفره گیر میکند خارج شده و باعث عفونت نشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 
متاسفانه بعضی انواع سوشهای میکروبی که داخل کانالهای دندان هستند، مقاوم به درمان هستند و به همین دلیل دندان شما، به این درمانها پاسخ نداده. واقعیت اینکه در بهترین حالت ، درمان عصب کشی ( درمان ریشه) 95% به درمان پاسخ میدهد و درمان مجدد ریشه در بهترین حالت 85% . که خوب متاسفانه شما در زمره در صد پایین درمان موفق بوده اید. پیشنهاد میکنم درمان با جراحی و لیزر توامان برای دندان شما انجام بگیرد تا احتمال موفقیت درمان را حتی المقدور بالا ببریم.
ارادتمند 
دکتر سپهریان

درود بر شما

بله.... هر واحد یک دندان را شامل میشود. اما این که سوال شما، در چه زمینه ایست؟! متوجه نشدم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

سلام بر شما متین عزیز

دندان شیری، دندانی است که اولین رویش آن در 6 تا8 ماهگی اتفاق می افتد و به طور معمول سری 20 تایی دندانهای شیری، 10 تا بالا و 10 تا پایین حداکثر تا 3 سالگی تکمیل میشود. از حدود 5.5 سالگی دندانهای شیری شروع به افتادن میکنند و بتدریج دندانهای دایمی در دهان کودک ظاهر میشود. تا سن 12 سالگی بتدریج این دندانها با دندانهای دایمی جایگزین میشوند.

طبعا دندان شیری که می افتد ، باید دندان دایمی جایگزین آن در بیاید. و خوب دندان شیری هم طبعا به درد نمیخورد و باید آن را دور انداخت. البته این روزها ، صحبتهایی درباره دندان شیری و استفاده از آن جهت سلولهای بنیادی وجود دارد که بهتر است به صورت دقیق این سوالات از بانک رویان پرسیده شود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

سوال شما بدون تردید سوال بسیاری از مراجعین ماست. پس سعی میکنم تا حد امکان واضح و بسیط آن را توضیح دهم.

بلیچینگ دندان یا لمینیت دندان؟ کدامیک کمتر به دندانها آسیب می رساند؟

در واقع بلیچینگ دندانها ، در مجموع هیچ اسیب جدی به دندانها وارد نمیکند. همانطور که در مقاله بلیچینگ هم گفتیم؛ فقط اکسیژن آزاد شده از پر اکسید هیدروژن با رنگدانه های لا به لای هرمهای مینایی ترکیب شده و آنها را اکسید میکند. همچنین به مرور زمان با استفاده از بلیچینگ home ، این ماده به لایه های زیرین مینا نفوذ کرده و رنگدانه های موجود در آن را هم اکسید میکند.اما میزان سفید شدن دندان در بلیچینگ، به هیچ عنوان معلوم نیست. در بعضی افراد بیشتر و در بعضی کمتر است. فقط بلیچینگ باعث میشود دندان کمی دهیدراته میشود که آن هم ظرف دو هفته بر میگردد. ضمنا بلیچینگ به هیچ عنوان بر پر کردگیهای قدیمی و یا روکشهای شما تاثیر نمیگذارد.تا حدودی هم احتمال برگشت دارد.

اما لامینیت؛ این درمان کمی تهاجمی تر است. به همین علت باید بافت مینای دندان در حد دهم میلیمتر ( گاهی کمتر و گاهی بیشتر) تراش بخورد.سپس از دندان شما قالبگیری میشود. رنگ دندان با نظر شما انتخاب میشود و سپس لابراتوار ما کار را میسازد و ما آن را روی دندان شما میچسبانیم. روشی پر هزینه اما با کمترین تغییر رنگ. تنها احتمال شکست آن این است که لامینیت شما بیفتد و مجبور شویم دوباره برای شما لامینیت سرامیکی جدید بسازیم.

کامپوزیت ونیر؛ شایعترین درمان امروز در ایران و غالب کشورهای دنیا.رنگ کامپوزیت را با توجه به نظر شما انتخاب میکنیم و آن را روی دندان شما فرم میدهیم. پس با این حساب کم ضررترین درمانها به ترتیب بلیچینگ دندان، کامپوزیت ونیر، و در نهایت پرسلن لامینیت هست.

شادو پیروز باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی، بعید به نظر میرسد کشیدن یک دندان باعث چنین اتفاقی شده باشد ، و اگر هم چنین اتفاقی را سبب شده باشد، دلیل آن آتروفی عضله آن ناحیه بوده است. شاید مجددا با گذاشتن دندان و استفاده مجدد از دندانهای آن ناحیه عضلات با فعاللیت جدید ، دوباره حجیم شده و فرو رفتگی صورتتان جبران شود.به هر شما هنوز جوانید و کمبود دندان در دهان شما ، یک نقص عضو محسوب میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

میزان ریشه باقیمانده، میزان پوسیدگی در بافت باقیمانده دندان، طول ریشه دندان، میزان استخوان احاطه کننده دندان و عفونی بودن و یا نبودن دندان، همگی نشان دهنده قابلیت یا عدم قابلیت نگهداری دندان است. پس بدون معاینه کلینیکی و راتدیوگرافی دقیق ، نمیتوان آن را بررسی کرد.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر تو زهرای عزیز

بانو؛ موفقیت یک روکش از لحاظ دوام به چهار چیز بستگی دارد:

1. یک دندان پایه خوب

2.مهارت تراش دندانپزشک

3. مهارت تکنسین لابراتوار 

4. بهداشت ایده آل بیمار و معاینات دوره ای او.

بنابر این جنس روکش را بر اساس موقعیت روکش تنظیم میکنیم و ربطی به دوام آن ندارد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود به شما 

اولا هیچ کدام از درمانهای دندانپزشکی ، با انجام یک بی حسی درست و اصولی، دردناک نیست. ضمنا بدون بررسی کلینیکی و مشخص شدن طرح درمان دندانتان، چگونه میتوان هزینه ای را عنوان کرد؟ 

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست نازنینم

متاسفانه به قدری گرفتارم که منجر به تاخیر زیاد در پاسخگویی به شما و بسیاری دیگر از دوستان شده. ضمن پوزش از تاخیر باید بگویم که عکسی که فرستادید بهیچ عنوان گویا نیست . ضمن اینکه به واقع بررسی کلینیکی از نزدیک کلا زوایای بهتر یاز طرح درمان برای یک لبخند زیبا را به ما نشان میدهد. آنچه که از عکس شما بر می آید، با یک ونیر کامپوزیت با رنگ سفید میتوان نظرتان را تامین کرد. اما بهر حال خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون و با هم به یک طرح درمان جامع برسیم.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

سوال بسیار خوب و به جایی است. نه عزیزم، روکش را نمیتوان ونیر یا لامینیت کرد. چرا که بیس انواع ونیر و لامینیت این است که به بافت مینای دندان بچسبند. شخصا ، معمولا ابتدا ونیر یا لامینیت دندان بیمارم را انجام میدهم و سپس روکش دندان را عوض میکنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز؛ تنظیم میدلاین با لمینیت تقریبا امکان پذیر نیست. مگر در موارد خاص. خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و در صورت امکان انجام کار ،هزینه ها را با مطب هماهنگ میکنیم. و در غیر این صورت ، حتما شما را به یک متخصص اورتودنسی خوب معرفی خواهم کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام

دوست عزیز! باید فضای موجود بین دندانهای شما و میزان استخوان باقیمانده شما ارزیابی شود. با توجه به زمان زیادی که از کشیدن دندانهایتان میگذرد نمیتوانم متقن به شما بگویم که شرایط لازم برای ایمپلنت را دارید یا نه.... خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با نظر همکاران جراحم طرح درمان مناسب شما را ارایه دهم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز! این موضوع کاملا به کار لابراتوار بر میگردد. معمولا یک هفته تا 10 روز زمان برای آماده سازی یک واحد لامینیت لازم است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود فراوان

دوست خوبم! تنفس دهانی هنوز به صورت قطعی عامل اختلال رشد فک شناخته نشده و هنوز ثابت نشده که تنفس دهانی منجر به اختلال رشد فکی میشود یا مشکل فکی است که باعث تنفس دهانی میشود. ضمنا معمولا افرادی که تنفس دهانی دارند صورتهای بلندی دارند و آن هم بدلیل رشد فک پایین و چرخش آن به عقب است. ولی به هر حال ترجیح میدهم که در این زمینه با متخصص اورتودنسی خود مشورت کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

دوست عزیز! پر کردگی وسیع دندان شما که در حال ریختن بوده باید عوض شود. پوسیدگیهای ایجاد شده جدید برداشته شود و در صورت نیاز به روکش کردن ؛ دندانتان عصب کشی ( فرایند روکش دندان عصب کشی شده ) شود. ممکن است که مشکل شما با یک تعویض ترمیم ساده حل میشد. به هر حال بدون معاینه کلینیکی و رادیوگرافی دندان شما اظهار نظر در این زمینه دشوار است. حتما همکار عزیزی که درمان شما را انجام داده اند، دلیل حساسیت دندان شما را بهتر می دانند. اگر کمکی از دست من بر می آید، خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با هم مشکل شما را به بررسی بنشینیم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

لطفا جهت دریافت هزینه ها با مطب تماس بگیرید یا به صفحه ی قیمت لمینت دندان مراجعه کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی! ابتدا باید ویزیت شوید تا ببینیم با توجه به شرایط استخوانی و فرم فکیتان نیاز به چند واحد ایمپلنت دارید و سپس با توجه به تعداد ایمپلنت و نوع و قیمت روکش دندان انتخابیتان میتوانیم هزینه ها را خدمتتان اعلام کنیم. 

موفق باشید 

دکتر سپهریان

درود بر شما ندای عزیز

بانو! مطمینا یک متخصص اورتودنسی بیشترین راهنمایی را در این زمینه میتواند انجام دهد.  اما حدودا 1 سال تا 1.5 سال دوره درمانی اورتودنسی شماست و با توجه به سن شما وبدون معاینه کلینیکی به نظر میرسد که اورتودنسی شما باید بصورت ثابت انجام بگیرد و اورتودنسی متحرک پاسخگو نخواهد بود. 

البته با کمک انواع لمینیت هم میتوان فواصل دندانی را بست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی ،اگر دندانهای سالم بیرون زده دارید ، بهترین راه ارتودنسی است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست خوبم

عزیزم ! برای افزایش آسایش شما قطعا با کمال میل از بی حسی سطحی هم میتوانیم استفاده کنیم. اما در مورد نوع تزریق ، باید بعد از تشخیص و با توجه به شرایط آناتومیک و دندانی شما نوع بی حسی را انتخاب کرد. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ، واقعا بدون بررسی کلینیکی و رادیوگرافیک دندانتان نمیتوانم نظر قاطعی درباره قابلیت نگهداری دندان و یا از دست رفتنی بودن آن بدهم. اما با توجه به اینکه سر کانال دندانهایتان توسط همکارمان بسته شده بنابر این به نظر می آید که فعلا تا زمان بازگشتتان ، اگر مدت زمان زیادی نباشد، بتوانید دندانتان را بدون روکش نگه دارید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست گرامی

قطعا باید به سرعت به دندانپزشکتان مراجعه کنید. باد کردن لپ ( گونه) شما نشان دهنده یک آبسه حاد است. از کنار آبسه های دندانی نباید به سادگی گذشت. خطر خفگی و کوری و... همگی از خطرات آبسه های دندانی است. بنابر این پیگیر باشید و آن را پشت گوش نیندازید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود عزیزم

خونریزی از لثه و تورم لثه میتواند دلایل گوناگونی داشته باشد که سر دسته همه آنها وجود یک جرم سنگین است. اما با توجه به کلیه توضیحات شما به نظر میرسد بهداشت دهانتان ضعیف است و نیاز به یک rehabitulation و آموزش بهداشت جدی و درمان کامل دهان دارید. 

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

استرس دندانپزشکی تا حد زیادی معمول است. معمولا ما با کمک یکسری راهکارهای دارویی و روان درمانی آن را در مطب کنترل میکنیم. در مجموع معمولا تا اجباری جهت بیهوشی نباشد در هیچ کدام از درمانهای گروه پزشکی سراغ بیهوشی نمیرویم. 

در مورد تعداد ایمپلنتهای مورد نیازتان باید بگویم که معمولا اینطور نیست که به ازای هر دندان یک ایمپلنت بگذاریم اما تا معاینه نشوید نمیتوانم قطعی به شما بگویم نیاز به چند واحد ایمپلنت دارید ؟ لطفا جهت دریافت هزینه های درمانی با مطب ما تماس بگیرید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

عکس شما رو دیدم اما گرافی دندانتان را نه. بدون دیدن عکس رادیوگرافی دندان ، واقعا نظر دادن در این زمینه دشوار است. اصولا دندان ضربه خورده یا ترومایی پروتکل خاص درمانی خود را دارد که از حوصله این بحث خارج است. اگر از نزدیک دندان و عکس گرافی آن را ببینم راحت تر میتوانم به شما کمک کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام

وقت بخیر. دوست گرامی ، چون پایه خلفی برای دندانهای شما وجود ندارد، راه حل دوم بعد از ایمپلنت ،گذاشتن پروتز متحرک است. ولی این مهم است که بدانید با گذاشتن پروتز متحرک به مرور استخوان لازم برای گذاشتن ایمپلنت را از دست میدهید. بنابر این سعی کنید گزینه ایمپلنت را ارجح بدانید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

عزیزم ! من مرکزی که برای کارهای سرپایی شما را بیهوش کنند نمی شناسم ولی شخصا میتوانم تعهد کنم که درمانهای دندانپزشکی با کمترین استرس در مطب ما انجام میگیرد...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ! ونیر شما ظاهر بسیار خوبی دارد . در مجموع اگر درمان ونیر درست و طبق اصول انجام بگیرد ، کوچکترین ضرری برای دندانها ندارد.اما برداشتن ونیر کامپوزیت دندان مکانپذیر هست ولی دندانهای زیرین شما به شفافیت قبل نخواهد بود.

ارادتمند

دکتر بهاره سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی! بدون معاینه کلینیکی و بررسی رادیو گرافیک نمی توان در این مورد اظهار نظر کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی؛ در مورد یک برند خاص نمی توانم صحبت کنم اما در مجموع پودرهای سفید کننده دندان ، احتمال سایش را بالا می برد چون درصد ساینده آنها بسیار بالاست و علت سفیدکنندگی آن هم همین است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود

دوست گرامی، دندان شما عفونی است. عصب دندانتان نکروز شده و سرشار از باکتری است. تخلیه آبسه شما بصورت ناگهانی به کاهش دردتان کمک کرده ولی این به آن معنا نیست که عفونت دندانتان برطرف شده. بنابراین توصیه میکنم هرچه سریعتر جهت انجام درمان ریشه و بعبارتی عصب کشی دندانتان اقدام کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام

معمولا جهت انجام کامپوزیت ونیر تراش صورت نمیگیرد ولی به هر حال قاعدتا با پوشیده شدن دندان با کامپوزیت ( کامپوزیت دندان )، حساسیت دندان شما برطرف میگردد.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

من متوجه نشدم که برای زیبایی دندانهای شما دقیقا چه کاری انجام گرفته است؟ اآیا تراش جهت روکش انجام گرفته یا لامینت؟ تراش لامینت معمولا بسیار سطحی است و ممکن است یک حساسیت دندانی زودگذر ایجاد کند ولی اگر تراش جهت روکش باشد و دندان زنده باشد احتمال حساسیت زیاد و حتی دردهای ناشی از التهاب عصب دندان وجود دارد. که نیاز به عصب کشی و درمانهای جدی دارد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام

امتیاز مطب تهران و کلانشهرها ، 360 امتیاز است. که معمولا با کار کردن در مناطق محروم جمع آوری میشود. البته راههای دیگری هم برای داشتن پروانه مطب وجود دارد که در تخصص اینجانب و حوصله این سایت نمی گنجد. بهتر است این سوالات از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی پرسیده شود.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

عزیزم! یکی از درمانهای شایع در مواردی که دندانهای شیری باقیمانده وجود دارد همین کشیدن دندانهای شیری ، بدست آوردن فضا با اورتودنسی و سپس گذاشتن ایمپلنت است.

اما خوشحال میشوم از نزدیک شما را ببینم و با بررسی کلینیک بیشتر راهنماییتان کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود

دوست خوبم در مقاله بلیچینگ، مزایا و معایب انواع روشهای بلیچینگ به تفصیل توضیح داده شده. یکی از این روشها استفاده از قالبهای غیر اختصاصی سیستم وایت لایت و نور مخصوص ان است. عیب این سیستم این است که چون قالبها غیر اختصاصی است ، مواد با تمام بافتهای دهان علاوه بر دندانها در تماس است. این مواد در مجموع آلرژن هستند و تاحدودی سرطان زا . حفاظت از لثه و بقیه بافتهای دهان در برابر آنها واجب و ضروری است. بنابر این استفاده از سیستمهای بلیچینگ غیر اختصاصی مثل وایت لایت و .... را چندان توصیه نمیکنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، در مورد شما توصیه میکنم حتما از این درمان بهره بگیرید. اما در مورد مقاومت درمان کامپوزیت ونیر باید بگویم که درمانهای زیبایی در مجموع نیاز به مراقبت های ویژه دارند اما مزیت درمانهای کامپوزیتی این است که اگر ترمیم به هر علتی بشکند یا لب پر شود ، قابلیت ترمیم مجدد دارد. 

به نظر من یک دندانپزشک متبحر در این زمینه را انتخاب کنید و نسبت به درمان خود اقدام کنید.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود 

با توجه به توضیح شما و بدون معاینه کلینیکی ، بنظر میرسد دندان شما کشیدنی است. امیدوارم که با معاینه کلینیکی و رادیوگرافی دندان شما بتوانم راه حل دقیق تر و بدون شبهه ای را پیشنهاد کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

بدون بررسی رادیوگرافیک و کلینیکی اظهار نظر در این زمینه بیمعناست.  تنها این را بگویم که دندان عفونی لزوما علامتش درد نیست وچه بسا علامت ویژه ای ندارد و بعضا ممکن است بصورت آبسه و بطور ناگهانی و یا جوشهای سفیدی پای دندان شما خود را به نمایش بگذارد. پیشنهاد میکنم با دندانپزشکی که به او اعتماد دارید مشورت کنید و بعد درمان را آغاز کنید.

موفق باشید 

دکتر سپهریان

درود بر شما

پوزش فراوان بابت تاخیر در پاسخگویی. اما در مورد پدیده حفره خشک یا dry socket در مجموع باید بگویم که این عارضه ایدیوپاتیک است. یعنی علت دقیق آن هنوز هم مشخص نیست. اما علل بر شمرده شده در مقاله ما، بعنوان مهمترین علل احتمالی ایجاد dry socket برشمرده شده اند.

پدیده حفره خشک میتواند چه در فک بالا و چه در فک پایین اتفاق بیفتد .

امابه هر حال نباید ترس از این موضوع باعث تاخیر در در درمان شما باشد. چرا که اولا این پدیده تقریبا تنها در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد و ثانیا اگر هم اتفاق بیفتد در نهایت بعد از مدتی درد آن برطرف میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی ، تنها چیزی که میتوانم به شما بگویم، با توجه به اینکه شما را از نزدیک ملاقات و ویزیت نکرده ام ، این است که به دندانپزشکتان اعتماد کنید. و اگر نگران درستی کارشان هستید که ظاهرا اشتباه محرزی با توجه به توضیحات شما نداشته اند ، حتما با دندانپزشکی که به او اعتماد دارید مشورت کنید. 

در مورد مواد کورتیکواستروییدی که داخل کانال مصرف میشوند به اختصار بگویم که تنها اثر ضدالتهابی دارند و به هیچ عنوان اثر تضعیف کننده سیستم ایمنی ندارند چون بصورت موضعی استفاده میشوند.

ضمنا در مورد یکی از دندانهایتان که فرمودید درد ندارد ولی دندانپزشکتان دستور بر اندو گذاشته اند، توضیح کلی اینکه ، هر دندانی که به عصب میرسد لزوما درد ندارد.

امیدوارم که پاسخگو بوده باشم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی; روکش cad cam در مطب ما انجام میگیرد ،اما نه از نوع بدون قالبگیری. یعنی مراحل ساخت آن نهایتا در لابراتوار ولی با شیوه cad cam انجام می شود. و قیمت روکش دندان به این روش در حدود 600 تا 700 هزار تومان است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما. 

دوست گرامی؛ واقعا پاسخگویی به سوال شما بدون معاینه کلینیکی و بررسی رادیوگرافیک امکانپذیر نیست. ولی نمی توان عفونت را دست کم گرفت. حتما در اسرع وقت با ما تماس بگیرید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، ابتدا باید منشا این لکه های زرد مشخص شود تا بتوان درمان مناسب برای از بین بردن آنها را ارایه کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود فراوان

بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. باور بفرمایید با دیدن یک عکس ظاهری و بدون بررسی کلینیکی و رادیوگرافی لازم، تشخیص و طرح درمان نه صحیح است و نه امکان پذیر. دوست گرامی از لحاظ کمک به شما برای فرار از استرس دندانپزشکی مطمینا میتوانم به شما کمک کنم. خوشحال میشوم شما رو از نزدیک ببینم تا با هم یک طرح درمان مناسب روی دندان شما بگذاریم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

بابت تاخیر در پاسخگویی، عذرخواهی می کنم. دوست گرامی ، عدم اعتماد شما را درک میکنم. آنچه ما با عنوان چسب برای چسباندن روکش استفاده میکنیم، در واقع چسب نیست بلکه سمان است. ما در اصطلاح عام به آن چسباندن روکش میگوییم در حالی که اصطلاح علمی آن سمان کردن روکش (cementation) است. در واقع گیر روکش، بابت سمان آن نیست بلکه با یک زیرسازی و تراش درست تامین می شود. سمانها متفاوتندو در شرایط گوناگون با توجه به شرایط دندان ، انتخاب سمان مناسب با تدبیر دندانپزشک شما انجام میشود . بنابر این توصیه میکنم به یک دندانپزشک خوب اعتماد کنید و نگذارید بابت یک عدم اعتماد کلا دندانهایتان را از دست بدهید.

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، علل متفاوتی میتواند وجود داشته باشد که بعد از روکش کردن دندان شما درد داشته باشید، مثل تراش زیر لثه یا دندانی که زنده بوده و روکش شده و یا عصب کشی نامناسب دندان زیر روکش و در بسیاری موارد گیر غذایی بین روکش و دندانهای مجاور. به هر حال خوشحال میشوم که شما را از نزدیک ببینم و علت دردتان را با هم بررسی کنیم

موفق باشید

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی ، اسپری های خوشبو کننده دهان برای برطرف کردن لحظه ای بوی بد دهان مناسب است ولی عامل بوی بد دهان شما را برطرف نمیکند . چه بسا در بسیاری موارد الکل موجود در این اسپری ها خود باعث خشکی دهان شده و به مرور بوی بد دهان را افزایش می دهد. بنابر این جهت بررسی علت و برطرف کردن بوی بد دهان خود به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

در مورد مارک خمیر دندان ، نمی توانم به برند ویژه ای اشاره کنم ولی آنچه که مطمینا مهم و موثر است روش صحیح مسواک زدن و استفاده از نخ دندان توسط شماست.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

دوست گرامی، دندان ترومایی ( ضربه خورده) احتمال نکروز شدنش بالاست که در مورد شخص شما این اتفاق افتاده و توسط یکی از همکاران خوب ما درمان ریشه ( عصب کشی) شده. اما با همه این اوصاف نباید چنین دندانی را به حال خود رها کرد. دندان عصب کشی شده به طور کلی و دندانی که نکروز بوده و یا به هر علتی عفونی بوده و عصب کشی شده بطور اخص باید سالانه بررسی رادیوگرافیک شوند و عکس آنها با عکسهای قبلی مقایسه شود. 

البته در مورد دندان عصب کشی شده ،کلا تا حدی تغییر رنگ را همیشه متصوریم که معمولا با بلیچینگ داخل ریشه ، در صورت سالم بودن بافت تاج آن را بر طرف میکنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

پریسای عزیز! بهترین زمان برای گذاشتن ایمپلنت از لحاظ پاسخ بافتی ، همان زمان کشیدن دندان است. به شرطی که کشیدن دندان به شکل صحیحی اتفاق بیفتد و ضایعه وسیعی ایجاد نکند و یا ریشه دندان ضایعه نداشته باشد. اما دومین زمان خوب حداکثر یک تا دو ماه بعد از کشیدن دندان است بخصوص اگر حین کشیدن دندان پودر استخوان هم در ساکت دندان گذاشته شود. ما در مطب از ایمپلنتیوم استفاده میکنیم و کل دوره درمان اگر همه چیز خوب پیش برود حدود ۴ ماه است. برای دریافت هزینه ها لطف کنید با مطب تماس بگیرید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

دوست خوبم، فرنوم بلند است که باعث افتادگی ل. و محدودیت در حرکتهای لب میشود. بنابراین فرنکتومی ( جراحی فرنوم) نه تنها محودیتی برای لبها ایجاد نمیکند بلکه باعث آزادی حرکت لبها میشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

عذرخواهی فراوان بابت تاخیر در پاسخگویی به شما دوست عزیز.

عزیزم ! نگران نباش! اگر فرنکتومی درست انجام شود به هیچ عنوان مشکل جدی برای شما پیش نخواهد آورد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما.

دوست خوبم! بدون معاینه و ویزیت حضوری تشخیص ماهیت تغییر رنگ دندان شما قابل تشخیص نیست. اما با توجه به توضیحات شما حدس میزنم که یک تغییر رنگ کامپوزیتی اتفاق افتاده که احتمالا با یک پرداخت و پالیش باید از بین برود ولی بهر حال اگر بتوانید با دندانپزشکی که میتواند شما را از نزدیک ملاقات کند مشورت کنید حتما جواب قطعی تری خواهید گرفت.

سلام دوست عزیز

باید میزان شکستگی دندان شما بررسی شود، اکلوژن دندانی شما بررسی شود و بعد درباره نیاز یا عدم نیاز به ترمیم دندان شما تصمیم گیری شود. خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و وضعیت دندانتان را با هم بررسی کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

 

درود بر شما

آنچه که مسلم است برای یک جوان 30 ساله داشتن چنین ظاهری بسیار ناراحت کننده است. چه بسا در بسیاری فعالیتهای اجتماعی شما را محدود کند.

اولین راه برای تشخیص و طرح درمان داشتن یک رادیوگرافی خوب از دندان شماست. سپس برداشتن ترمیمهای قدیمی و پوسیدگیهای زیر آنها و بعد تصمیم گیری جهت نحوه ترمیم دندانها. به احتمال قوی حداقل یکی از دندانهای شما باید روکش شود. و بعد درباره طرح درمانهای دیگر مثل لامینت سرامیکی در صورت امکان و در غیر این صورت کامپوزیتی دندانها اقدام کنیم تا لبخندی زیبا بیافرینیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم

لطف کنید برای دریافت هزینه ها با مطب تماس بگیرید.

ارادتمند


دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ، باید ابتدا معاینه کلینیکی و رادیوگرافی کنیم . علت درد دندان را بررسی کنیم. میزان درد را بررسی کنیم و با توجه به همه این علایم و نشانه ها طرح درمان بدهیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، این پودرها بشدت خاصیت سایندگی دارند و به هیچ عنوان جهت سفید کردن دندان توصیه نمی شوند. چرا که از سطح مینای دندان هم بر می دارند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

فرنکتومی یا جراحی فرنوم زمانی اتفاق می افتد که محل چسبندگی فرنوم نابجاست. و در واقع جراحی فرنوم برای جلوگیری از محدودیت حرکتی لبها انجام میگیرد. کلام آخر این که فرنکتومی به هیچ عنوان منجر به دفرمیته لبها نمیشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

هیچ محدودیت سنی برای انجام روکش سرامیکی و لمینت دندان وجود ندارد. معمولا از ۱۹ سال به بالا قابلیت انجام کلیه درمانهای زیبایی وجود دارد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما

دوست خوبم ، معمولا در پروسه کار دندانپزشکی ، جرم گیری و تمیز کردن محیط دهان قدم اول است. مگر اینکه اورژانس دندانی اتفاق افتاده باشد. یعنی مثلا بیمار با درد شدیدی مراجعه کرده که این درد اورا بی تاب کرده باشد. وگرنه فرایند جرم گیری در خط مقدم جریان درمان است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

متاسفانه درمان اورتودنسی در مطب ما انجام نمی پذیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام بر شما دوست گرامی

میزان سفید شدن دندان در بلیچینگ، به جنس دندان ها ، نوع تغییر رنگ آنها و سن بیمار بستگی دارد. بعضی تغییر رنگهای دندانی مثل تغییر رنگ تتراسایکلینی یا فلویورزیس به بلیچینگ جواب نمی دهند و در این موارد باید از  لامینتهای سرامیکی استفاده کرد.

هرچه نفوذ رنگدانه ها عمیق تر باشد، میزان سفید شدن دندان کمتر است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

 سلام دوست خوبم. لطفا به مقاله طراحی لبخند مراجعه بفرمایید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

امروزه همه ما از عواملی که باعث جهش ژنی و تکثیر بی رویه سلولها میشوند مثل اشعه ها و امواج ماهواره ای و ... واهمه داریم و ترسمان کاملا بجاست. اما باید یک واقعیت را بدانیم و آن اینکه طبق تحقیقات مهندسان پزشکی ، تا ۵٫۰۰۰ میلی رم در سال اشعه دریافتی در بدن هر فردی طبیعی است. بدن ما تقریبا ۳۵۰ میلی رم از اشعه محیطی را جذب میکند. هر رادیوگرافی دندان حدود ۵ میلی رم اشعه وارد دهان و فک میکند که این مقدار یک هزارم میزان اشعه مجاز است. بنابر این مزیت گرفتن عکس دندان برای تعیین پروگنوز دندان یا تشخیص و یا .. به مراتب بیشتر از مضرات آن است. 

اما به هر حال احتیاط شرط عقل است. باز هم بهتر است که غده تیرویید که نزدیکترین غده به سر و گردن است اشعه بیشتری جذب کند ، بنابراین بستن گردن بند تیروییدی کمک به حفاظت بیشتر ، حتی در مقابل دوز پایین اشعه ، می کند.

از طرفی استفاده از پیش بندهای سربی هم بویژه در خانمهای باردار جهت حفاظت از جنین کمک کننده است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

عزیزم !با توجه به عکسی که فرستاده اید, گمان نمیکنم اصلاح طرح لبخند شما با لامینت دور از ذهن باشد.

اما برای ارایه نظر قطعی تر, ترجیح میدهم شما را از نزدیک ملاقات کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی یکی از عوارض رادیوتراپی  در ناحیه سروگردن استیورادیو نکروز است. به این معنا که استخوان بافتی است زنده که خود را بازسازی می کند.در جریان بعضی از انواع رادیوتراپی سروگردن استخوان توانایی بازسازی خود را از دست میدهد و در صورت آسیب میتواند عفونی شده و نیاز به جراحی وحتی برداشتن بخشی از فک شود. بنابراین ایمپلنت را توصیه نمیکنم مگر به دستور رادیوتراپیستتان. بنابراین در مورد شما میرویم روی درمان دندانهای باقیمانده به هر قیمتی. 

در مورد روکش هم اگر مشکلی نداشتید من قالبگیری معمولی  را توصیه میکردم چون نهایتا از لحاظ زیبایی کار بهتری را ارایه میکند ولی باتوجه به اینکه در مورد شما بهتر است حداقل تروما وارد شود باز هم تکنیک cerec ارجح است.

در مجموع توصیه می کنم برای دریافت یک درمان مناسب با یک جراح فک و صورت مشورت کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم. متاسفانه شما با سهل انگاری خودتان و راهنمایی های اشتباه اطرافیانتان, دندانتان را در معرض کشیدن قرار داده اید. اکیدا توصیه میکنم در سریعترین زمان به دندانپزشکتان مراجعه کنید تا از عوارض بیشتر این عفونت آسیبی متوجه شخص شما نشود.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود برشما

اگر درست متوجه شده باشم، تصمیم دارید دندانهایتان را بکشید و به جای آنها ایمپلنت بگذارید تا دندانهایی مرتب و خوشرنگ داشته باشید. ولی دوست عزیز باید بگویم که ایمپلنت هر چند بهترین جایگزین برای دندانی است که کشیدنی است، اما هرگز کارآیی و زیبایی و ماندگاری آن در حد دندان طبیعی شما نخواهد بود. شما بسیار جوانید و نمیتوان عمر مفید ایمپلنت را برای شما تخمین زد.

تفاوت ایمپلنتها کلا در نوع پوشش سطحی آنهاست. پوشش سطحی ایمپلنتها متفاوت است اما واقعیت اینکه هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. اگر نظر شخصی و تخصصی من را میخواهید باید بگویم که طول عمر و ماندگاری ایمپلنت زمانی خوب است که اولا شخص بیمار دریافت کننده ایمپلنت فردی سالم ( با کمترین بیماریهای زمینه ای و... ) باشد. ثانیا بهداشت دهانی عالی داشته باشد. ثالثا مصرف دخانیات نداشته و یا مصرف دخانیاتش حداقل باشد. از طرفی کیفیت و کمیت استخوان فرد هم تاثیر بسزایی در موفقیت ایمپلنت دارد. یک جراح خوب هم میتواند نقش موثری در داشتن یک ایمپلنت خوب بازی کند.

در مجموع توصیه میکنم که اول جهت انجام چنین درمان تهاجمی و غیر قابل برگشتی مشورت کنید ولی به هر حال جهت انجام ایمپلنت هم به انتخاب جراحتان بیشتر از نوع و برند ایمپلنت توجه کنید. مدعی هستم که از یکی از بهترین جراحان ایمپلنت در مطب خود بهره گرفته ام.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم; ترجیح میدهم تا از نزدیک ببینمتان و بعد اظهار نظر کنم. ولی با یک دید کلی بله , با لامینت تصحیح شکل دندانها هم امکانپذیر است.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما 

بانوی گرامی; پوسیدگی دندان بر اثر پایین آمدن ph دهان و اسیدی شدن محیط دهان بوجود می آید.عامل این موضوع هم فعالیت باکتریهای مولد پوسیدگی دندان ( استرپتوکوک موتانس) , بعد از خوردن غذا و یا خوراکیهای مختلف و تمیز نکردن محیط دهان بعد از آن میباشد. انواع پوسیدگیهای دندان شامل: پوسیدگی تاجی, پوسیدگی ریشه ( طوقی) و پوسیدگی های مجدد ( ثانویه) که در زیر پر کردگی های قدیمی بوجود می آیند میباشد.

پوسیدگی دندان ,در واقع یک بیماری عفونی است و اگر درمان نشود پیشرفت میکند و بافت بیشتری از دندان را از بین میبرد. نهایتا دندان به عصب میرسد و در این صورت اگر فرد خوش شانس باشد و تاج دندان قابل ترمیم باشد میتوان دندان را ترمیم کرد و در غیر این صورت, دندان حتما کشیدنی است.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم

عزیزم , اصولا گلوکز ( قند ساده ای که در اکثرخوراکیها پیدامیشود) و ساکارز و فروکتوز همگی میتوانند تغذیه کنندگان خوب باکتری مولد پوسیدگی ( استرپتوکوکوس موتانس) باشند. به همین دلیل اگر در محتویات هر ماده غذایی از جمله آدامس , هر کدام از این انواع قند پیدا شوند می توانند عامل پوسیدگی باشند بجز آدامسهای بدون قند ( suger free) که بجای گلوکز از زایلیتول استفاده میکنند. این قند در رقابت با گلوکز در تغذیه باکتری مولد پوسیدگی موفق میشود و بنابراین استرپها نمیتوانند با اسیدی کردن محیط دهان, دندانها را تخریب کنند. پس جویدن این نوع آدامسها نه تنها باعث پوسیدگی نمیشود بلکه جلوی موسیدگی دندان را نیز میگیرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست خوبم ! همانطور که در مقاله" آیا جرمگیری به دندانها آسیب میرساند" گفتیم که آنچه که به لثه ها و دندانها آسیب میرساند, جرم است نه جرمگیری. هرگز نباید جرم و پلاک دندان را به بهانه جلوگیری از آسیب رساندن به دندانها و لثه ها تحمل کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دقیقا همینطور است. محیط دهان بعلت گرم و مرطوب بودن و سرشار بودن از مواد غذایی، محیطی بسیار مناسب است برای رشد انواع میکروبها و میکروارگانیسمها. بنابراین با رعایت بهداشت دهان و حذف عامل مواد غذایی مناسب میتوان از تجمع باکتریها و انواع دیگر میکرو ارگانیسم ها و تکثیر آنها جلوگیری کرد.

اینکه چگونه این میکروارگانیسم ها منجر به بیماریهای ریو میشوند مکانیسمهای گوناگونی دارد : 

۱. بعضی انواع میکروبهای شایع در بیماریهای لثه ( پریودنتیت) مثل اکتینومایسسها و یا پورفیروموناس ژینژیوالیس قابلیت آسپیره شدن به ریه ها و ایجاد عفونت ریوی را دارند.

۲. بعضا آنزیمهای باکتریهای مولد بیماریهای لثه، مخاط تنفسی را طوری تغییر میدهند که میکروارگانیسمهای مولد بیماریهای ریوی راحت تر میتوانند فعالیت کنند.

البته دلایل علمی دیگری هم وجود دارد که در حوصله یک بحث عمومی نمی گنجد. اما به هر روی رعایت بهداشت دهان و مسواک زدن و استفاده از نخ دندان بویژه در ماههای سرد سال که افراد بیشتر در معرض سرما خوردگی و ذات الریه هستند،  میتواند نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای لثه داشته باشد.

سلام بر شما دوست گرامی

عزیزم ! روکش دندان برای زیبایی و رفع بدرنگی ها یکی از روش های رایج است ولی چطور ممکن است شما دندانهای بدرنگی داشته باشید ولی فقط این بد رنگی مربوط به دندانهای جلوی شما باشد ؟ نمیتوان بدون معاینه حضوری و بررسی علت بد رنگی دندانهای شما طرح درمان و هزینه ای پیش بینی کرد. با توجه به مشاوره و ویزیت رایگان ما، پیشنهاد میکنم به ما مراجعه کنید تا با هم بهترین و مناسبترین درمان را چه از جهت کیفیت و چه از جهت هزینه بررسی کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

عزیزم!برای از دست دادن دندان و بریج و .... خیلی جوانی. اما به هر حال اتفاقیست که افتاده،معمولا اگر دندانی عصب کشی شده باشد نباید درد داشته باشد، بیش از این بصورت اینترنتی نمیتوانم اظهار نظری داشته باشم، خوشحال میشوم شما رو از نزدیک ببینم و با هم فکری برای اصلاح شرایط دندانهایتان کنیم.

 درود بر شما دوست گرامی

عزیزم! کلا دندان دردهای ناشی از سینوزیت ،از دسته دردهای راجعه هستند. دردهای راجعه به دردهایی گفته میشود که منشا آنها ناحیه دیگری از بدن است. به طور مثال التهاب یا عفونت سینوس رخ داده و راه خروج مایع مخاطی سینوس بسته شده است، تجمع مایع مخاطی در سینوس ، باعث فشار به دیواره های آن و ایجاد درد میشود. سردرد ( به ویژه در حین تکان دادن سر) و گاهی دندان درد ( در د در دندانهای عقبی بالا) میتواند از علایم آن باشد.

از علل دندان درد ناشی از سینوزیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

سرماخوردگی، آلرژی، آلودگی هوا، پولیپ ، عفونت تنفسی و دندانی.

درود بر شما دوست گرامی

عزیزم! در دوره زمانی ای که ایمپلنت نیاز دارد تا به اصطلاح به استخوان جوش بخورد، هم میتوان پروتز ثابت موقت و هم پروتز متحرک موقت استفاده کرد. که البته پروتز موقت  ثابت هزینه اش به مراتب بالاتر است.

اما نکته مهم درباره ایمپلنت گذاشتن برای شما، حجم استخوان در ناحیه آن دندان است. حتما جهت انجام درمان ایمپلنت با یک جراح متبحر مشورت کنید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

بدون معاینه پاسخگویی به سوال شما بسیار سخت است.باید عکس تکی دندانهای شما جهت نیاز به درمان مجدد ریشه، یا بلیچینگ داخل ریشه را بررسی کنیم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

 درود بر شما دوست گرامی

پرداخت آمالگام ۲۴ ساعت بعد از ترمیم ، کار خوبیست اما واجب نیست. به این معنا که اگر دنذانپزشک شما بتواند در همان جلسه درمان ، دندانتان را پالیش و پرداخت کند و آنلاتومی مناسبی ایجاد کند دیگر نیازی به جلسه دوم جهت پالیش و پرداخت آمالگام نیست. از مزایای یک آمالگام پرداخت شده میتوان به موارد زیر اشاره کرد : 

۱. سلامت لثه را تضمین میکند

۲. زیست سازگار است.

۳.  افزایش یکدستی لبه های ترمیم و دندان

۴. کاهش تجمع پلاک

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

در پاسخ به سوال اولتون باید بگم که معمولا آنچه که کیفیت روکش را تضمین میکند ، یک تراش صحیح توسط دندانپزشک ویک قالبگیری درست واصولی و داشتن یک لابراتوار مطمین و به روز است. در درجه دوم رعایت بهداشت توسط شماست که عمر روکش شما را تضمین میکند. اما انتخاب روکش چینی برای دندان 4 انتخاب مناسبی است به دلیل زیبایی ان ولی روکشهای سرامیکی انواع گوناگون دارند.که با توجه به نیاز شما به زیبایی واستحکام با هم روکشهای زیرکونیومی بیشتر توصیه می شوند. و اما سوال دوم شما، بدون معاینه حضوری تشخیص دشوار است. در صورت امکان به ما مراجعه کنید تا باهم به بررسی این مشکل بپردازیم.

ارا دتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی، سایشهای طوق دندان معمولا مولتی فاکتور هستند، یعنی مجموعه استرسها و فشارهایی که به دندانها وارد میشود همراه با اسیدهایی که به صورت اندوژنیک( درون بدن تولید میشوند مثل اسید معده و...) یا اگزوژنیک (خوردن خوراکیها ونوشیدنیهای ترش) وارد دهان میشوند منجر به ایجادشان میشود.

جرمگیری منجربه این سایشها نمیشود اما مسواک زدن محکم وبه ویژه افقی میتواند از علل ایجاد این ضایعات باشد. استفاده از مسواکهای خشن (HARD) هم از علل دیگر ضایعات طوق دندان میباشند. در افرادی که دندان قروچه یا دندان فشاری (سندرم کلنچینگ) دارند نیز این ضایعات دیده میشوند. 

به نظر میرسد مشکل شما دوست عزیز مربوط به مشکلات اکلوژنی (اختلال در بر هم آیی دندانها) و البته عدم رعایت صحیح روش مسواک زدن باشد. 

البته صحت وسقم تشخیصم را فقط با معاینه حضوری میتوانم تایید کنم.

درمان این ضایعات، ترمیم این دندانها با کامپوزیتهای مخصوص این کار میباشد. در واقع مواد رنگ دندانی که صرفا جهت این نوع ترمیمها به بازار آمده اند. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که بدلیل استرسهای خمشی که به طوق دندانها وارد میشود ، احتمال افتادن این ترمیم ها وجود دارد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست گرامی

ضمن پوزش فراوان از تاخیر در پاسخگویی به شما، در پاسخ به سوال مبسوط شما باید ازعلل تغییر رنگ زرد دندانها بگویم:

۱. خوراکیها و نوشیدنیهای رنگی : چای ، قهوه ، شراب قرمز و حتی میوه های رنگی

۲. دخانیات : سیگار و قلیون

۳. بهداشت ضعیف دهان و دندان که منجر به تجمع پلاک و مستعد شدن دندان به تغییر رنگ میشود. 

۴. بیماریها: بعضی بیماریها باعث تغییر ساختار مینا و یا عاج دندان و تغییر رنگ آنها میشوند مثل رادیوتراپی و شیمی درمانی در سر و گردن.بعضی عفونتها در دوران بارداری هم میتواند باعث تغییر رنگ دندانهای کودک شود.

۵. بعضی داروها : بعضی دهانشویه ها، آنتی هیستامینها ، آنتی بیوتیکها و بعضی داروهای فشار خون

۶. افزایش سن : با بالا رفتن سن به مرور ضخامت مینا کم شده و عاج زیرین بیشتر پیدا میشود.

۷. ژنتیک : بعضی افراد به صورت ژنتیکی مینای دندان ضخیم تر و روشنتری دارند .( به نظر میرسد مشکل شما بیشتر همین باشد که ضخامت مینای کمی دارید )

۸. عوامل اکتسابی مثل فلوراید زیاد در آب و.....

۹. تروما به دندان: ضربه های فیزیکی که ممکن است به دندان وارد شده باشند.

و اما به نظر میرسد درمان بد رنگی دندان شما ، ونیر کامپوزیت ( لمینت کامپوزیتی دندان ) هست. چرا که تراش نمیخواهد و ضمنا ظاهر شکیل و زیبایی به دندانهای شما میبخشد، البته به شرطی که درست و اصولی کار شود. بلیچینگ درمان خوبیست و به دندانها آسیب نمیرساند ولی در مورد خاص شما چندان پاسخگو نیست. 

مسواک و خمیردندان به هم کمک میکنند تا پلاکهای دندانی از روی دندانهای شما برداشته شوند ولی کمکی به سفیدتر کردن دندانها نمیکند بنابراین اکیدا از استفاده از مسواکهای زبر و یا محکم مسواک زدن به دندانها به قصد سفید کردن آنها خودداری کنید.

روکش درمان پیشنهادی برای شما نیست. بهترین ، سریعترین و ارزانترین راه حل ونیر کردن دندانهای شماست. 

برای راهنمایی بیشتر خوشحال میشوم شما را از نزدیک ببینم و با معاینه حضوری کمک بهتری به شما کنم.

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود دوست عزیزم.

اگر منظور شما از مرحله دوم ایمپلنت، گذاشتن روکش ایمپلنت هست ، نه مشکلی برای ایمپلنت شما ایجاد نخواهد شد. در مجموع ایمپلنت درمانی است که برای راحت تر شدن زندگی شما ابداع شده و نباید در فعالیتهای روتین زندگی شما خللی ایجاد کند. تنها نکته ضروری راجع به ایمپلنت این است که بهداشت دهان باید عالی باشد تا این درمان گران دندانی با شکست مواجه نشود.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیزم.

حقیقتا بدون ویزیت پاسخگویی به سوال شما بدون معاینه حضوری دشوار است. اما با توجه به اینکه فرمودید مرحله دوم جراحی شما انجام گرفته ، به نظر میرسد پیچی که روی فیکسچر شما بسته شده شل شده ( healing abutment ) که اتفاق شایعی هم هست. اما نگران کننده نیست. فقط باید در اسرع وقت به دندانپزشکتان مراجعه کنید تا مجددا آن را برایتان محکم کند.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم

از اونجایی که هزینه ها متفاوتند  و بستگی به طرح درمان شما دارد، با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما خوشحال میشوم شما رو از نزدیک ملاقات کنم. اما اصولا برای بی حسی در دندانپزشکی از عمدتا آمپولهای لیدوکایین استفاده میکنیم، اما روش بی حسی پله پله است. یعنی ابتدا تزریق در لثه و پای دندان انجام میشود و سپس بترتیب از انواع دیگری روشهای بی حسی مثل تزریق داخل کانال و...، استفاده میکنیم. اما اکلا برای یک بی حسی ایده آل باید با توجه به شرایط دندان هر فرد ،روش تزریق را عوض کرد.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم
عزیزم ! اگر دندانهای قدامی ( جلویی ) دخترتان شیری است ،که طبعا دندانهای شیری کوچکند. اما اگر دایمی هستند، که در حال حاضر نمیتوان کاری کرد، باید بگذاریم تا سن تکامل استخوانی اش به پایان برسد و سپس اقدام به درمانهای زیبایی کنیم. در مورد لثه هم همینطور. اگر بعد از رویش دندانهای دایمی باز هم مشکل دیده شدن لثه حین خندیدن وجود داشته باشد ، بهتر است با یک متخصص ارتودنسی مشاوره کنیم.
ارادتمند
دکتر سپهریان
درود بر شما دوست گرامی
عزیزم ! دندان شیری ، معمولا دندان خوبی برای روکش کردن نیست. پیشنهاد میکنم باتوجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما، حضورا شما را ببینم و با هم راه حلی برای مشکل شما بیابیم.
ارادتمند
دکتر سپهریان

 

درود بر شما دوست عزیز

بله حتما... مسواک را هفته ای یکبار در آب جوش و نمک قرار دهید تا ضدعفونی شود...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما بانو!

عزیزم، متاسفانه بجز اورتوسرجری (ارتودنسی همراه با جراحی) راه دیگری برای درمان شرایط موجود شما وجود ندارد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست عزیز

با توجه به شرایط دندانی شما باید بگویم که متاسفانه فلوروزیس دندانی شما از نوع پیشرفته است . و همین باعث شده که این موضوع شما را به فکر درمانهای زیبایی بیندازد. توضیح کوتاهی از باب چگونگی ایجاد فلیوروزیس دندانی بدهم و آن اینکه ؛فلوروزیس دندانی بر اثر مصرف بیشتر از حد فلوراید در سن زیر ۸ سال ( سنی که اکثر جوانه های دندانهای دایمی شکل میگیرند) ایجاد میشود . در واقع به نوعی ساختار مینای دندان فرد به هم میریزد و بد شکلی ساختاری مینای دندان ، به شکل فلوروزیس خود را نمایان میکند.

و اما درمان از درمانهای سایشی تا ونیر کردن و لمینت دندان متنوع است، اما برای بررسی بهتر و توضیحات کافی خوشحال میشوم از نزدیک ملاقاتتان کنم..

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما بانو !

عزیزم، هر چند واقعا دلم میخواست میتونستم با توجه به عکستون بهتون طرح درمان بدم، ولی متاسفانه بدون معاینه کلینیکی ،واقعا نمیتونم درست راهنماییتون کنم. با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ، خوشحال میشوم از نزدیک ببینمتون و در صورت امکان راهنمایتان باشم. 

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیزم

بانو ! سوال اینجاست که اگر قرار بود دندانهایتان پهن شود ،چرا اورتودنسی کرده اید ؟!

و اما اینکه پهن کردن دندانها به چه شیوه ای انجام میشود ،مهم است. اگر از راههایی که کمترین آسیب را به دندان شما میزند انجام شود، در طولانی مدت آسیبی وارد نمیکند، اما اگر بنا بر روکش کردن دندانهای شماست، توصیه میکنم این کار را انجام ندهید. چرا که تراش لازم جهت روکش در دراز مدت ، باعث تخریب دندانهای شما میشود.

امیدوارم پاسخگوی شما بوده باشم و در غیر این صورت خوشحال میشوم که بتوانم نقاط مبهم را روشن کنم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما دوست خوبم

قیمت روکش دندان با توجه به انتخاب شما، متفاوت است . گمان میکنم در صورت تماس مستقیم با مطب ویا مراجعه حضوری( با توجه به رایگان بودن ویزیت ما )، بهتر بتوانیم راهنماییتان کنیم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست عزیز، درست متوجه منظور شما از تحریک پذیری نسبت به ایمپلنت نشدم، اما اجمالا عرض میکنم که اگر نظر شما بر این باشد که ممکن است بعضی استخوانها ایمپلنت را قبول نکند ، بله در مواردی که پوکی استخوان شدید وجود دارد یا مواردی که بیمار دیابتیک است و دیابت او کنترل نشده است یا در بیمارانی که بیش از 10 نخ در روز سیگار میکشند و مواردی از این دست احتمال شکست ایمپلنت بیشتر است. اما خارج از این موارد، عدم رعایت بهداشت از جانب خود بیمار می تواند باعث التهاب شدید لثه و از دست رفتن ایمپلنت شما شود.

امیدوارم که پاسخگو بوده باشم و در غیر این صورت خوشحال میشوم نظر شما رو بدونم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

شما میتوانید در صفحه ی تماس با ما تلفن و آدرس مطب دکتر سپهریان را مشاهده نمایید.

با سلام و احترام و عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی، علت بو گرفتن روکش اصولا پوسیدگی ثانویه و فعالیت باکتریهای بی هوازی در زیر روکش دندان است. بنابر این اگر روکش شما به این دلیل افتاده ، دیگر منطبق بر دندان شما نیست ، بنابراین باید تعویض شود. ضمن اینکه به هیچ عنوان نباید از چسبهایی که برای چسباندن اشیا استفاده میشود و برای محیطهایی خارج از بدن انسان تعبیه شده اعم از چسب دوقلو، چسب 123، چسب آهن و...برای چسباندن روکش استفاده کرد. چرا که آنچه با عنوان چسب برای چسباندن روکش در دهان و بر روی دندانها استفاده میشود، مهمترین ویژگی اش زیست سازگاری است. به این معنا که در آزمایشات گوناگون بی خطر بودن آن کاملا به اثبات رسیده است. ضمن اینکه آنچه که روکش را در جای خود نگه میدارد،علاوه بر سمان (چسب روکش) گیر خود روکش است. پس پیشنهاد میکنم، ابتدا دندانپزشک معتمدی بیابید و سپس کار را به او بسپارید.

باز هم بابت تاخیر پوزش میطلبم.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیز 

دستکاری روکشها به هر عنوان بعد از اینکه روکش لعاب خورده از لابراتوار بدست ما میرسد و به خصوص بعد از سمان کردن ( چسباندن ) روکش در جای خود، به هیچ عنوان صحیح نیست و باعث آسیب به روکش میشود. ضمن آن که برداشتن یک لایه از روی روکش دندان شما باعث میشود لعاب روکش برداشته شود و براقیت و جلای  روکش از بین برود. امیدوارم پاسخم راهگشا بوده باشد و در غیر این صورت در خدمتم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما .

بانوی گرامی، تیره تر شدن دندانها بر اثر افزایش سن امری طبیعی است و ناشی از افزایش تخلخل مینا و در نتیجه نفوذ بالاتر رنگدانه ها بین کریستالهای مینایی و همچنین نفوذ رنگ به توبولهای عاجی است. نتیجه آن که، بلیچینگ ( فرآیند سفید کردن دندانها ) ، به خوبی بر آن اثر میگذارد. بلیچینگ با لیزر هم یکی از روشهای بلیچینگ داخل مطب است که میتواند در جای خود موثر باشد. امیدوارم پاسخ شما را داده باشم. و در غیر اینصورت خوشحال میشوم که بتوانم بیشتر راهنماییتان کنم.

ارادتمند شما

دکتر سپهریان

سلام بر شما.

به نظر من، قابلیت لمینت دندانهای شما وجود دارد. ولی بررسی کلینیکی بسیار کمک کننده هست. خوشحال میشوم شما رو از نزدیک ببینم.

درود بر شما 

دوست گرامی ، معاینه حضوری شما بسیار کمک کننده خواهد بود. اما در صورت امکان یک عکس تمام رخ و نیم رخ از خودتان در حالی که دندانهای عقب روی هم قرار گرفته نیز برایم بفرستید تا بیشتر بتوانم یاریتان کنم

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم

عزیزم! بهترین زمان برای انجام درمانهای دندانپزشکی اورژانس در دوران بارداری در ماههای 4 ، 5 و 6 بارداری است. پیشنهاد میکنم اگر عکسی از دندانهایتان قبل از بارداری دارید، حتما در مراجعاتتان داشته باشید، و ترجیحا به مراکزی مراجعه کنید که از پیشبند سربی استفاده میکنند .

درود دوست خوبم

بابت تاخیر در پاسخگویی بی نهایت شرمنده ام. عزیزم متاسفانه عارضه حفره خشک بشدت آزاردهنده است و درمان آن تنها در مراجعه همان روزهای نخست قابل انجام است. اما مسکنی که در درمان عارضه حفره خشک کمک کننده است ، شیاف دیکلوفناک است. 

در مورد بی حسی لب پایین، بستگی به موقعیت دندان عقل نسبت به کانال عصب تحتانی و ترومای وارده بعضا از ۲ هفته تا ۶ ماه بر میگردد و در موارد نادری همیشگیست. امیدوارم پاسخم کمک کننده باشد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام عزیزم

ممنون از لطفت. قاعدتا مشکل شما با لمینیت دندان برطرف میشود. ولی باید اکلوژن ( بر هم آیی ) دندانهات رو از نزدیک چک کنم. هزینه لامینت سرامیکی در حال حاضر بعد از تخفیف در مطب ما 630000 تومان و هزینه لامینت کامپوزیتی بعد از تخفیف 180000تومان هست. با توجه به ویزیت رایگان ما خوشحال میشم از نزدیک شما رو ببینم....

درود بر شما

بدون معاینه حضوری و بررسی عکسهای شما و مشورت کردن درباره طرح درمان با خودتان، نمیتوان یک هزینه کلی ارایه کرد، خوشحال میشوم از نزدیک شما را ببینم و یک طرح درمان اصولی برای شما تشریح کنیم.....

سلام بر شما

دوست خوبم، سوالتون خیلی کلی است. متوجه نشدم که منظور شما از این سوال چیست ؟! شایعترین بیماری عفونی در دندانها پوسیدگی دندانی است. شایعترین بیماری لثه ها ( پریودونتال ) ، ژنژویت ( التهاب لثه ) است. اما خوب بیماریهای دهان و دندان کم نیستند. اگر پیگیر بیماری خاصی هستید، خوشحال میشوم بیشتر توضیح دهید تا بتوانم کمکتان کنم. 

درود بر شما.

دوست گرامی، سوالات شما بسیار کلی است اما مطمینا بررسی چنین مورد پیچیده ای نیاز به معاینه کلینیکی و بررسیهای رادیوگرافیک دارد.باید ببینیم که چه نوع لمینیتی برای شما مناسب است؟! از طرفی اوضاع ریشه بررسی شود و ببینیم آیا قابل نگهداری با روکش دندان برای زیبایی هست یا نه؟ ! و طراحی لبخند هر فرد منحصر به خود اوست. بنابر این هزینه طراحی لبخند را نمیتوان به صورت کلی داد.  پیشنهاد میکنم با توجه به ویزیت و مشاوره رایگان ما ، با مطب تماس گرفته و برای مشاوره حضوری تعیین وقت نمایید. در ضمن قیمت لمینت هر دندان در مطب ما را میتوانید در صفحه ی مربوطه مشاهده نمایید.

ارادتمند

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیز.

خوشحال میشوم اگر شما را از نزدیک ببینم. اما گمان نمیکنم ۴ میلیمتر فاصله ای باشد که نتوان با لمینت دندان ، طرح لبخندی زیبا را برای شما رقم زد. ولی برای هر درمانی شرایطی لازم است که به طور معمول با معاینه کلینیکی راحت تر میتوانم شما را راهنمایی کنم. ولی پیشنهاد میکنم سری به گالری تصاویر این سایت بزنید . 

ارادتمند

دکتر سپهریان

درود بر شما

دوست گرامی ، باید بررسی کنیم که علت بد رنگی دندان چیست !! گاهی بد رنگی دندانی ناشی از رنگدانه هایی است که بر اثر بعضی عوامل خارجی مثل خوردن یا نوشیدن خوراکیها و یا نوشیدنیهای رنگی ایجاد میشود. که معمولا با یک برساژ و پالیشینگ کامل دندانها این انواع بد رنگی برطرف میشوند. ممکن است دندان قبلا درمان ریشه شده باشد که معمولا دندانهای اندو شده ( عصب کشی شده ) بعد از مدتی تغییر رنگ میدهند که درمان این دست دندانها نیز بلیچینگ داخل ریشه است. گاهی بد رنگی ناشی از ترمیمهای قدیمی دندان است که با تعویض پر کردگیهای قدیمی ، معمولا مشکل برطرف میشود. اما اگر بد رنگی در ذات دندان باشد ، گاهی با بلیچینگ ( سفید کردن دندان ) مشکل بر طرف میشود ، که این بستگی به تشخیص دندانپزشک شما دارد و در بعضی موارد باید از لمینتهای سرامیکی یا کامپوزیتی استفاده کرد. 

اما ناهماهنگی دندانها نیز بسته به نظر دندانپزشک شما و با مشورت شما میتواند از درمانهای ارتودنسی تا درمانهای زیبایی ( لمینت دندان) متفاوت باشد.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

با سلام و احترام.

دوست عزیز! اگر روکش شما بر مبنای اصول علمی ساخته شود، وگیر خوبی داشته باشد و به اصطلاح ریزنشت نداشته باشد و در ضمن شما بهداشت دهان خود و به خصوص نخ دندان کشیدن را با تمام اصول صحیح آن انجام دهید، خیر. روکش شما نه تنها بو نمیگیرد که سالیان سال برای شما کار خواهد کرد. پس انتخاب صحیح یک دندانپزشک خوب در مرحله اول و بهداشت دهان خوب در مرحله دوم متضمن سالهای باقی ماندن روکش در دهان شماست.

ارادتمند 

دکتر سپهریان

سلام دوست خوبم.

عزیزم ، متاسفانه بدلیل شرایط اکلوژنی ( بر هم آیی ) دندانهای شما ، انجام لمینت کامپوزیتی برای شما مقدور نیست مگر اینکه دندان ۲ چپ بالای شما عصب کشی شده و با روکش دوباره شکل دهی شود، سپس بقیه دندانها لمینت شوند ،چه سرامیکی و چه کامپوزیتی. که شخصا لامینت کامپوزیتی را ترجیح میدهم. امروزه کامپوزیتهای زیبایی بسیاری در مارکت دندانپزشکی وجود دارد که هر کدام برای دندانهای گوناگون با رنگهای مختلف و با توجه به شرایط کلینیکی بیمار و بررسی رنگ دندانهای خود فرد مورد استفاده قرار میگیرند.

اما در مجموع با توجه به اینکه شما دندانهای خوبی دارید و پوسیدگی ندارید ( carries free) هستید ، پیشنهاد میکنم درمان اورتودنسی را پیش بگیرید. امیدوارم پاسخ جامعی داده باشم.

سلام دوست خوبم

عزیزم، از اینکه دندانهای آسیایتان را از دست داده اید متاسفم. اما یک سوال مهم دارم . چرا امکان ایمپلنت کردن را ندارید؟ !

روشی که شما به آن اندیشیده اید، با عنوان ترانسپلنت زمانی بسیار مرسوم بود. منتها شرایطی دارد ؛

1. همان زمانی که دندان کشیده میشود، انجام گردد.

2. دندانی که قرار است جایگزین شود از لحاظ آناتومی تا حد امکان شبیه به دندان کشیده شده باشد.

بنابر این با توجه به اینکه یک سال از کشیدن دندانهای شما میگذرد، عملا این کار امکانپذیر نیست.

امیدوارم پاسخ کاملی داده باشم.در غیر اینصورت خوشحال میشوم بتوانم کمک بیشتری کنم...

ارادتمند

دکتر سپهریان

عزیزم ، روکش دندان هم یک راه درمان است و در بعضی موارد ،تنهاراه . اما تا از نزدیک میزان تراش دندانهای شما رو نبینم  ، نمیتواتم قاطعانه در مورد شما از آن بعنوان درمان دندانهای شما یاد کنم. شاید هنوز بتوان از لامینت سرامیکی نیز استفاده کرد ، اما اگر تصمیم به روکش کردن گرفتی، حتما از روکشهای سرامیکی استفاده کن.

موفق باشی 

سلام. دوست خوبم ! تراش دندان جهت کامپوزیت ونیر در بسیاری از موارد میتواند باعث درد شود اما اگر این درد آزاردهنده است ، معمولا راهی نمیماند جز درمان ریشه ( عصب کشی ) دندان مورد نظر. شخصا جهت انجام کامپوزیت ونیر زیبایی دندان را تراش نمیدهم و اگر به سمت تراش دندان بروم ،در حد مینا و جهت انجام لامینت چینی  این کار را انجام میدهم. اما این که در حال حاضر چه درمانی برای شما مناسب است، منوط میشود به معاینه شما . یعنی از نزدیک شرایط موجود را بررسی کنیم و سپس طرح درمانی متناسب با شرایط موجود را به شما پیشنهاد کنیم.

سلام دوست عزیز. 

بابت تاخیر در پاسخگویی بی نهایت عذرخواهی میکنم. امیدوارم دردتان بهبود یافته باشد. هر چند بدون معاینه، تشخیص سخت است ولی با توجه به نشانه هایی که خودتان ذکر میکنید به نظر میرسد شکستگی در فک شما به وجود آمده باشد و توصیه میکنم جهت بررسیهای بیشتر و درمانهای لازم با یک جراح فک و صورت مشورت نمایید.

ارادتمند شما

دکتر سپهریان

سلام بر شما

با توجه به توضیحاتی که داده اید به نظر میرسد که شما نیاز به فرنکتومی دارید. ابتدا بدانیم فرنوم چیست ؟

فرنوم غشایی است که بعضی قسمتهای دهان را به بعضی دیگر متصل میکند و منجر به محدودیت حرکت آنها میشود. فرنوم در قدام دهان با عنوان فرنوم لبی ( محدود کننده حرکت لبها  ،چه لب بالا و چه لب پایین )، در خلف دهان با عنوان فرنوم باکال یا گونه ای ( متصل کننده گونه ها به لثه ) ، در ناحیه قدام زیر زبانی( مهار کننده حرکت بیش از حد زبان ) میباشد. بنابراین وجود فرنوم بالذات مفید است ، اما اشکال جایی بروز میکند که محل اتصال آن در جای اصلی خودش نباشد. به عنوان مثال اگرفرنوم زبانی کوتاه باشد باعث پدیده ای با عنوان انکیلوگلوسیا و یا زبان کراواتی میشود. که این نقصان ، منجر به اشکالات جدی تکلمی به علت کوتاهی زبان میشود. در حالی که یک جراحی کوچک میتواند این مشکل را به طور کامل مرتفع کند. یا اگر فرنوم لبی فک بالا به جای چسبیدن به محل اتصال مخاط لبی به لثه چسبنده در فاصله دندانهای قدامی بالا ختم شود ، این امر منجر به فاصله بین دندانها ( دیاستم ) میشود. و همانطور که شما اشاره کردید ، فرنوم لبی یا بعضا زبانی فک پایین، اگر در محلی بالاتر از محل اصلی اتصال خود قرار بگیرند ، هنگام حرکات زبانی یا لبی دست دندان شما مدام از جای خود بلند میشود و نه تنها خوردن بلکه حتی صحبت کردن هم برای شما سخت خواهد شد.

فرنکتومی چیست ؟

جراحی است که طی آن،اتصالات نابجای فرنوم قطع میشود و درمانی بسیار روتین در مطبهای دندانپزشکی است.

بنابر این مطابق نظر دندانپزشک خود ، این جراحی را انجام دهید تا انشاله یک دندان مصنوعی خوب تحویل بگیرید.

موفق باشید.

سلام دوست خوبم

برای پاسخ دادن به سوال شما ، ابتدا باید بدانیم جرم دندان چگونه تشکیل میشود ؟! بلافاصله بعد از مسواک زدن ، پلاک دندانی شروع به شکل گیری بر روی سطح دندانها میکند. در ۲۴ ساعت اول ، این پلاک دندان نابالغ است و به طور متوسط ۷ روز طول میکشد تا پلاک دندانی به صورت بالغ در بیاید. تفاوت پلاکهای دندانی بالغ و نابالغ ، در نوع میکروبهای موجود در آنها ( باکتریهای هوازی و بی هوازی و وجود باکتریهای مخرب لثه در پلاک دندانی بالغ ) ، نوع متابولیسم باکتریهای موجود در هر دو نوع پلاک و همچنین میزان تحمل میزبان نسبت به آنهاست که طبعا پلاک دندانی نابالغ هنوز برای میزبان مضر نیست در حالیکه پلاک دندانی بالغ میتواند لثه ها و دندانهای میزبان را تحت تاثیر قرار دهد. پلاک دندانی در ۲۴ ساعت اول با مسواک و نخ دندان قابل برداشتن هست ، ولی سهل انگاری در تمیز کردن آن منجر به رسوب نمکهای کلسیمی موجود در بزاق، در آن شده و به اصطلاح جرم تشکیل میشود. پلاک دندان میتواند دوباره روی جرم ایجاد شده در دهان، تشکیل شود و طی روندی مشابه مجددا کلسیفیه ( آهکی ) شده و طبعا به این ترتیب ضخامت جرم افزایش یابد.

میزان تشکیل پلاک دندان به نوع رژیم غذایی، سن ، میزان جریان بزاق، بهداشت دهان ، میزان ردیف بودن دندانها، بیماریهای سیستمیک و زمینه ای هر فرد و.... بستگی دارد.

از طرفی برداشتن جرم ، تنها در مطب دندانپزشکی و با کمک ابزار مخصوص مقدور است. ( در مطب ما جرم گیری با انجام بی حسی و به صورت کاملا بدون درد انجام می پذیرد. )

جرم دندان باعث آسیب زدن به دندانها و بافتهای نگهدارنده آنها میشود. تشکیل پلاک دندانی ،لثه های فرد را  بیمار می کند و التهابی در لثه ها ایجاد می کند که به ژنژویت موسوم است.  اگر جرم دندان تشکیل شود و به آن بی توجه باشیم ، بیماری پریودونتیت ایجاد میشود که طی آن استخوان و لثه اطراف دندان فرد ( بافت نگهدارنده دندان در فک) به مرور از بین رفته و منجر به از دست دادن دندانهای فرد می شود. بنابر این جرم گیری بدون تردید نه تنها مضر نیست بلکه به سلامت دهان و بهداشت دهان نیز کمک میکند.

ارادتمند شما

دکتر سپهریان

سلام دوست عزیزم

حساس شدن دندانها علل متفاوتی میتواند داشته باشد. از یک حساسیت عادی دندانها بر اثر تحلیل لثه تا پوسیدگی های اولیه و ثانویه. اما گاهی حساسیت دندان بر اثر تحریکات مداوم دمایی و ...به وجود می آید که همین امر میتواند منجر به التهاب پالپ ( عصب دندان ) شده و حساسیت دندان را منجر شود. پیشنهاد میکنم در صورت امکان جهت معاینه کلینیکی و بررسی علت درد ، مراجعه کنید. قطعا بررسی کلینیکی بسیار راه گشا خواهد بود. 

درود سارای عزیز.

دخترم، بدون تردید دندانپزشک محترمی که شما را معاینه کرده، راحتتر میتواند درباره نیاز شما به ارتودنسی و یا ترمیم نظر بدهد. طبعا پاسخ به این سوال نیاز به معاینه دقیق کلینیکی وبررسی عکسهای رادیوگرافی و کست های دندانی شما دارد. اما در مورد احتمال وجود پوسیدگی و نیاز دندانهای فک پایین شما برای ترمیم، اگر واقعا پوسیدگی باشد، بعلت حساس شدن احتمالی دندان شما ، نمیتوان از ترمیم آنها سر باز زد. بدین معنا که دندان پوسیده در هر حال باید پرشود. به وبلاگی که آدرس دادی هم سر زدم. باز هم اگر کمکی از من برآید فروگذار نخواهم کرد.

سلام بر شما.

باید علت لقی بررسی شود. اگر علت آن یک التهاب حاد باشد، معمولا با درمان برطرف شده و لزومی به کشیدن ندارد. اما اگر علت آن از دست دادن استخوان اطراف دندانتان باشد، و دندان ساپورت استخوانی نداشته باشد، معمولا توصیه به کشیدن است. اما توصیه میکنم جهت بررسی کلینیکی مراجعه کنید تا بتوانم با نظر قاطع تری راهنمای شما باشم.

با سپاس.

سلام بر شما....هدف از آفرینش دندانهای شیری ، این است که کودکان تا زمان تکامل دندانهای دایمی خود، بتوانند تغذیه مناسبی داشته باشند. ضمن اینکه حضور دندانهای شیری به عنوان فضا نگهدارنده برای دندانهای دایمی نیز عمل میکند. به عبارتی کشیدن دندان شیری زودتر از موعد مقرر جهت افتادن طبیعی دندان، منجر به تمایل دندانهای مجاور به محل دندان کشیده شده میشود و در نتیجه دندان دایمی زیرین فضایی جهت رویش ندارد. به این ترتیب ،گاها اهمال و سهل انگاری در پر کردن دندانهای شیری منجر به متحمل شدن هزینه های سنگین اورتودنسی در آینده میشود.

سلام. اصولا ،چه روکشهایی که شامل چینی متصل به فلز هستند چه روکشهای زیرکونیومی،یک بخش مرکزی دارند که ما در اصطلاح به آن فریم میگوییم. در واقع این فریم جهت استحکام بخشیدن به روکش طراحی شده که در روکشهای چینی متصل به فلز ، همان بخش فلزی و در روکشهای زیرکونیا ،همین بخش زیرکونیومی است. در واقع روی این بخش زیرکونیومی که در مرکز روکش قرار میگیرد سرامیک ( چینی) فرم داده میشود و آن چیزی که رنگ روکش شما را باعث میشود ، همین بخش سرامیکی است. آن چیزی که در لابراتوارها با عنوان رنگ کردن زیرکونیوم عنوان میشود، بخشی از همین مراحل چینی گذاشتن ،روی فریم زیرکونیاست. چرا که رنگ فریم زیرکونیا سفید خاکستری و مات ( اپک) است.برای بر طرف کردن این حالت و ایجاد یک نمای زنده و شفاف در این دست روکشها، قبل از گذاشتن پودر سرامیک مربوط به رنگ دندان، یک لایه تقریبا صورتی روی فریم زیرکونیومی گذاشته میشود که به این عمل در لابراتوارها اصطلاحا رنگ کردن زیرکونیا گفته میشود و ربطی به انتخاب رنگ دندان شما ندارد.

سلام. سوال خوبی است.روکشهای چینی متصل به فلز ، روکشهای خوبی است.اما ایراد عمده آنها این است که در بعضی افراد لثه اطراف روکش را سیاه میکند و گاهی به علت تحلیل لثه و... لبه های روکش به صورت نمای فلزی دیده میشود. گاهی این انواع روکش را با لبه های خاص درست میکنند ( shoulder porcelain) که نمای فلزی لبه ها دیده نشود ولی با امکانات فعلی لابراتواری زیاد توصیه نمیشود. چرا که دانش بالا و تکنیکهای دقیقی را چه از جانب دندانپزشک و چه از جانب لابراتوار میطلبد. اما در مورد سوال دوم باید بگویم آن چیزی که امروز در بازار ایران با عنوان روکشهای زیرکونیومی مطرح است ، همین انواع روکش زیرکونیومی با پوشش چینی است. بلاکهای زیرکونیومی تراش داده شده به صورت دندان،هنوز در مراحل تحقیقاتی است و در مقالات چندان اشاره ای به آنها نشده است. امیدوارم پاسخ دقیقی داده باشم، در غیر این صورت خوشحال میشوم نکات مبهم را بدانم و آنها را به تفصیل توضیح دهم.

درود بر شما دوست گرامی.

با توجه به توصیف شما برای روکش دندان عصب کشی شده باید بگویم اتفاقی که برای لثه شما افتاده معمول مطبهای دندانپزشکی نیست. اما به نظر میرسد ضایعه اولیه بر اثرتروما ( آسیب فیزیکی ) ناشی از تراش یا مواد مورد استفاده توسط دندانپزشکتان باشد. اما به هر حال اظهار نظر قطعی منوط به معاینه کلینیکی شماست. در این صورت بهتر بود به ضایعه اولیه دست زده نمیشد تا به مرور بهبود یابد. اما با دستکاری ضایعه اولیه اثرات آن تشدید شده است. پیشنهاد میکنم تا یکی دوهفته فقط دهانشویه با آب نمک ولرم را مد نظر داشته باشید و در صورت عدم بهبود علایم حتما با یک متخصص لثه در نزدیکترین شهر به محل زندگیتان مشورت کنید

سلام دوست عزیز

سوال بسیار خوبی است. البته این که جرم گیری را با چه فواصلی انجام دهیم کاملا وابسته به فرد است. به این معنی که بعضی افراد دچار بیماریهای جدی لثه هستند که به آنها توصیه میشود حتی هر ماه یا دو ماه یکبار جرم گیری کنند تا ناچار به تحمل جراحی لثه و... نباشند. اما به صورت نرمال و در افرادی که بهداشت دهان خوبی دارند، جرم گیری به صورت سالانه توصیه میشود. در مجموع اگر هر زمان جرم ( تاکید میکنم جرم نه رنگیزه های روی دندان ) به وجود می آید، برداشته شود حفاظت لثه های شما تضمین میشود. 

سلام بر شما دوست عزیز

ایمپلنت هیچگونه محدودیت سنی ندارد. فقط باید ترجیحا سن تکامل استخوانی به پایان رسیده باشد. در واقع موارد ممنوعیت استفاده از ایمپلنت (کنترا اندیکاسیونهای ایمپلنت ) شامل سن نمیشود. مواردی از قبیل دیابت کنترل نشده، سیگار بیش از ۱۰ نخ در روز  ، استیوپروز ثانویه (پوکی استخوان ثانویه به بیماریهای دیگر ) ، نرمی استخوان مقاوم به درمان، مصرف کنندگان مواد مخدر میتوانند به عنوان موارد منع گذاشتن ایمپلنت باشند.

درود بر شما دوست عزیز

بوی بد دهان از مواردی است که علل متنوعی میتواند داشته باشد. من جمله بیماریهای گوارشی، مشکلات تنفسی، یا مشکلات لوزه ها. اگر پزشک شما تمامی این موارد را رد کند، معمولا جهت معاینه دهان و دندانها شما را به دندانپزشک ارجاع میدهد... منشا بو در دهان نیز علل متعددی میتواند داشته باشد ،از عدم رعایت بهداشت دهان ( تجمع مواد غذایی، جرم و پلاک) تا وجود دندانهای پوسیده، جرم، مشکلات و بیماریهای لثه و  به ندرت به علت وجود یک نوع باکتری خاص در دهان بعضی افرادی که شامل هیچ کدام از شرایط فوق نیستند.

به هر حال توصیه میکنم جهت معاینات دوره ای و بررسی علت بوی دهان به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

متأسفانه در چند سال اخیر، این تفکر که جرمگیری برای دندان ها ضرر دارد، در بین عموم جامعه بسیار رواج یافته در حالیکه، تفکر بسیار نادرستی است. چرا که عامل مضر، جرم است که باعث تحلیل استخوان دور دندان و به تدریج تحلیل لثه و در نهایت از دست دادن دندان های به ظاهر سالم ماست. البته جرمگیری باید توسط فردی مجرب، ترجیحا دندانپزشک شما انجام بگیرد تا با حداقل آسیب به مینا و سمان (سطح پوشش دهنده عاج ریشه) دندان انجام گردد.

درود بر شما دوست عزیز.. معمولاعلت حرکت دندانها مربوط به استخوان اطراف دندان است که به علل گوناگون ممکن است از دست رفته باشد. و در مورد خاص شما این از دست رفتن استخوان مربوط به سابقه تروما ( ضربه ) به دندان میباشد. معمولا در این مواقع با توجه به رادیوگرافی های جدید میزان از دست رفتن استخوان بررسی شده و سپس تصمیم گیری میشود.

درود. دوست عزیز به طور کلی هر دو این مواد خوبند ، به شرط انکه در جای درست وتوسط فردی که اصول کار را بداند استفاده شود. ولی به طور کلی در حفره های بزرگتر و به خصوص در قسمتهای خلفی دهان ترجیح ما بر استفاده از آمالگام است. چون این ماده در مطالعات طولانی مدت ماندگاری بیشتری از خود نشان داده و توصیه پایانی من به شما دوست عزیز اینکه: به دندانپزشک خود برای انتخاب ماده اعتماد کنید....

ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ

اﻟﺘﻬﺎﺏ ﻟﺜﻪ ﻧﺎﺷﻲ اﺯ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ ﻣﺎﻧﻨﺪﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺩﻳﮕﺮاﺯ ﻋﻮاﺭﺽ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ ﻧﺎﺷﻲ اﺯ ﺗﻐﻴﻴﺮاﺕ ﻫﻮﺭﻣﻮﻧﻲ اﺳﺖ.و ﺧﻮﺏ ﻃﺒﻌﺎ ﻫﻤﺎﻧﻂﻮﺭ ﻛﻪ اﺯ ﻧﺎﻡ ﺁﻥ ﺑﺮ ﻣﻴﺂﻳﺪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻳﻬﺎﻱ ﻣﺘﻨﺎﻭﺏ ﺩﺭ ﻣﺤﻴﻄ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻴﺸﻮﺩ و. ﻣﺤﻴﻄ ﻣﻠﺘﻬﺐ ﻣﺤﻴﻂﻲ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮاﻱ ﺭﺷﺪﺑﺎﻛﺘﺮﻳﻬﺎ و ﻣﻴﻜﺮﻭ اﺭﮔﺎﻧﻴﺴﻤﻬﺎﻱ ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻥ اﺳﺖ. ﺭاﻩ ﺣﻞ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺩﻫﺎﻥ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺑﺮاﺑﺮﺩﻭﺭاﻥ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ ﻭﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﻳﻜﺒﺎﺭﺑﻪ ﺩﻧﺪاﻧﭙﺰﺷﻜﺘﺎﻥ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ.ﺿﻤﻨﺎ اﻧﺠﺎﻡ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺭﻭﺗﻴﻦ ﺩﻧﺪاﻧﭙﺰﺷﻜﻲ ﻛﻪ ﻧﻴﺎﺯﻱ ﺑﻪ اﻧﺠﺎﻡ ﺭاﺩﻳﻮﮔﺮاﻓﻲ ﻧﺪاﺭﻧﺪ ﺑﻪ ﻭﻳﮋﻩ ﺩﺭ ﺳﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﺩﻭﻡ ﻭﺑﺎ ﻧﻆﺮ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﺯﻧﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﻗﺎﺑﻞ اﻧﺠﺎﻡ اﺳﺖ

ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ, ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﻣﺤﻞ ﺗﺠﻤﻊ ﺟﺮﻡ ﺩﺭ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﻧﺪاﻧﻬﺎﻱ ﻗﺪاﻣﻲ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺑﻪ ﻣﺪﺧل غدﻩ ﺑﺰاﻗﻲ ﺯﻳﺮ ﺯﺑﺎﻧﻲ و ﺩﻧﺪاﻧﻬﺎﻱ ﻛﺮﺳﻲ ﺑﺎﻻ ( ﻣﻮﻟﺮﻫﺎﻱ ﺑﺎﻻ) ﺩﺭ ﻣﺪﺧل  ﻏﺪﻩ ﺑﺰاﻗﻲ ﭘﺎﺭﻭﺗﻴﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ. و ﻆﺎﻫﺮا ﺷﻤﺎ ﺩاﺭاﻱ ﺟﺮﻡ ﺳﻨﮕﻴﻨﻲ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻧﺎﺣﻴﻪ ﻫﺴﺘﻴﺪ. ﻋﺎﻣﻞ ﺗﻮﺭﻡ و ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻧﺎﺣﻴﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻌﺎﻳﻨﻪ ﺑﺎﻟﻴﻨﻲ ﺑه ﻧﻆﺮ ﻣﻴﺮﺳﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻃﺒﻌﺎ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺁﻥ ﻧﻴﺰ ﭼﻴﺰﻱ ﺟﺰ ﻳﻚ ﺟﺮﻣﮕﻴﺮﻱ و ﻛﻮﺭﺗﺎﮊ ﻟﺜﻪ ﻧﻴﺴﺖ.

ﺩﺭﻭﺩ

ﺟﺮﻡ ﺩﻧﺪاﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻟﺜﻪ ( اﺳﺘﺨﻮاﻥ اﻃﺮاﻑ ﺩﻧﺪاﻥ) ﻣﻴﺸﻮﺩ وﺩﺭﻭاﻗﻊ ﺭﻳﺸﻪ ﺩﻧﺪاﻥ ﻋﺎﺭي اﺯ ﭘﻮﺷﺶ ﻟﺜﻪ و ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﻲ ﻋﺮﻳﺎﻥ ﻣﻴﺸﻮﺩ. اﻣﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺟﺮﻡ ﺩﻧﺪاﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩ اﺳﺖ ﺭﻭﻱ ﺁﻧﺮا ﻣﻴﭙﻮﺷﺎﻧﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺟﺮﻣﮕﻴﺮﻱ ﺭﻳﺸﻪ ﺩﻧﺪاﻥ ﺑﻪ ﻣﺤﻴﻄ ﺩﻫﺎﻥ اﻛﺴﭙﻮﺯ ﺷﺪﻩ و ﺑﺎﻋﺚ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﺩﻧﺪاﻥ ﻣﻴﺸﻮﺩ اﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﻣﻮاﺭﺩﻱ ﻋﺪﻡ ﻣﻬﺎﺭﺕ ﻛﻠﻴﻨﻴﺴﻴﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﺮﺩاﺷﺘﻦ ﺳﻤﺎﻥ ﺭﻭﻱ ﺭﻳﺸﻪ ﺩﻧﺪاﻥ ﻭﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﺩﻧﺪاﻥ ﻣﻴﺸﻮﺩ. ﻣﻌﻤﻮﻻ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ اﺯ ﺧﻤﻴﺮﺩﻧﺪاﻧﻬﺎ و ﺩﻫﺎﻧﺸﻮﻳﻪ ﻫﺎﻱ ﺿﺪ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻭﻓﻠﻮﺭاﻳﺪﺗﺮاﭘﻲ ﺗﻮﺳﻄ ﺩﻧﺪاﻧﭙﺰﺷﻚ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻛﺎﻫﺶ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﻭﺑﻌﻀﺎ ﺑﺎ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻟﺜﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﻣﺸﻜﻞ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﺎﻣﻞ ﻣﺮﺗﻔﻊ ﻣﻴﮕﺮﺩﺩ.

درود بر شما

دوست عزیز! این امر بستگی دارد به اینکه دندان شما با چه ماده ای پر ( ترمیم ) شده است.اگر آمالگام( مواد تیره غیر همرنگ )یا به تعبیر بعضی افراد مواد سیاه باشد، مراقبت از آن بیشتر به صورت عدم خوردن و آشامیدن تا 2 ساعت بعد از ترمیم و در ترمیمهای وسیع تا 24 ساعت عدم استفاده از دندان ترمیم شده میباشد. اما در ترمیمهای کامپوزیت ( همرنگ دندان ) مراقبت بیشتر از نوع نخوردن مواد رنگی تا مدتی بعد از انجام ترمیم میباشد. کلا رنگ پذیری ترمیمهای کامپوزیت در 24 ساعت اول بعد از درمان بالاتر است. 

درمان ریشه (Root canal therapy) که در فارسی به آن روت کانال هم گفته می شود، برای سهولت درک عموم جامعه با نام عصب کشی در بین مردم رایج است. در طی این درمان، بیمار با دندان زنده دردناک و یا عفونی به دندانپزشک مراجعه نموده ودندانپزشک جهت درمان، دندان بیمار را تراش داده تا به مغز دندان (پالپ دندان) که در اصطلاح عامه عصب گفته می شود، برسد.

پالپ دندان مجموعه ای از عروق و اعصاب است که باعث تغذیه و خونرسانی به دندان می شود. بنابراین، عصب کِشی می تواند واژه درستی باشد، اما از آنجایی که طی این درمان در واقع، با از بین بردن عصب دندان، دندان به یک عضو مُرده تبدیل شده، واژه عصب کُشی هم می تواند درست باشد.

درود بر شما. دوست عزیز،  درد تنها علامت رسیدن دندان به عصب نیست. بسیاری ازموارد پوسیدگی به قدری پیشرفت کرده که در هنگام  برداشتن پوسیدگی ها، عصب(پالپ دندان) باز میشود.گاهی بر اثر گذشت زمان زیاد از حضور پوسیدگی و عدم مراجعه جهت درمان ،میکروبها درمحل فعالیت نموده وبافت عصب دندان را از بین برده ودندان به اصطلاح نکروز (عفونی) میشود که در این صورت هم درد به شکل واضحی شما را آزار نمیدهد.  

دندان عقل (wisdom teeth)، در واقع دندان شماره 8 یعنی دندان آسیای بزرگ سوم فرد می باشد. مطابق اطلاعات گذشته نگر، انسان های اولیه، تعداد دندان هایی بیشتر از 32 عدد داشته اند و حتی دندان آسیای چهارم هم جهت مصرف خوراکی های نپخته و سفت و سخت، در دهان افراد وجود داشته است. اما به مرور زمان با نرم تر شدن رژیم غذایی نسل بشر و کوچکتر شدن فکین، دندان آسیای چهارم حذف شده و امروزه حتی دندان های آسیای سوم (دندان عقل) هم در اکثر افراد فضای کافی برای رویش در فک را ندارند.

با این وجود، اگر دندان عقل فرد مانند دیگر دندان ها به طور کامل رویش کند، به عنوان یک سرمایه دندانی برای فرد قابل استفاده است؛ اما در مواردی که دندان به صورت نهفته،نیمه نهفته یا با رویش نابه جا و با زاویه در دهان ظهور کند، باید در اسرع وقت کشیده و یا در صورت نیاز جراحی شود.

با درود و عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی؛ به طور کلی برای بازگرداندن دندان به ساکت خود (جایگاه دندان در فک) نباید فاصله زمانی زیادی وجود داشته باشد و حداکثر یک ساعت زمان قابل اغماض است. اما در مجموع در بسیاری از موارد، به علت عدم دسترسی مناسب، جهت درمان، دندان عقل پوسیده ، کشیده می شود تا دندان های مجاور از آسیب مصون بمانند.

با درود بر شما و عرض پوزش از تاخیر در پاسخگویی؛ دندان عقل در مواردی از قبیل نهفتگی یا کمبود فضا در فکین، باید کشیده شود. اما، سن شما هم در این زمینه تعیین کننده است. اگر سن شما بالای 20 سال هست و دندان عقل تاره نیش زده، بهتر است دندان کشیده شود. اما جهت توصیه دقیق تر معاینه کلینیکی و بررسی رادیوگرافی لازم است.